Karamürsel Belediye Binası Haberleri

Karamürsel Belediye Binası Haberleri

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor    

Karamürsel'e geçici seyahat kart ofisi açılıyor     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, seyahat kartları birimindeki artan taleplerin karşılanması için Karamürsel Belediye binasına geçici seyahat kart ofisi açıyor.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

Polisten kaçarken belediye binasına uçtu

Karamürsel’de gece geç saatlerde meydana gelen olayda alkollü olduğu ve ehliyetinin olmadığı öğrenilen sürücü polisten kaçarken Karamürsel Belediye binasının içine araçla daldı.

Karamürsel Kent Meydanı Doldu taştı

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve İsmail Yıldırım, bugün açılışı yapılan kent meydanın'dan halka seslendiler.

KARAMÜRSEL BELEDİYESİNE GİDEN BİR VATANDAŞ DARP EDİLDİ

Karamürsel Belediyesine giden Ereğli Esnaflardan H.G, Karamürsel Belediyesinde F. G. tarafından darp edilerek belediyenin merdivenlerinden yuvarlandığı iddiası. Olay dün saat 16.30 sıralarında Karamürsel Belediye Binasına giden esnafın bir belediye çalışanı ile bir konuyu görüşmek amaçlı Karamürsel Belediyesine giden Ereğli Esnaflardan H.G, Karamürsel Belediye Binasında F. G’le tartışmaya başladı, bu tartışma itişmeye ve yumruklaşmaya kadar gittiği sırada Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Zabıta görevlileri de olaya dahil olmasıyla birlikte H. G. Belediyenin Binasının merdivenlerinden yuvarlanarak Belediye binasının dışına atıldı.

Karamürsel Kent meydanı'nda çıkan yangının ilk görüntüleri

Karamürsel Kent Meydanı inşaatında yangın paniği! Karamürsel kent meydanı inşaatı alanında bulunan depoda yangın çıktı. Depoda bulunan elyaf malzemeler kül oldu. Karamürsel Belediye Binası ve Kent Meydanı İnşaatı alanında bulunan iş yerinin deposunda çıkan yangın korkuttu. Edinilen bilgiye göre yangın, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi D-130 Karayolu üzerinde yapı süren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Karamürsel Belediyesi Binası ve Kent Meydanı İnşaatına ait malzemelerinin bulunduğu depo yanında kaynak çalışması yapıldığı sırada sıçrayan kıvılcımla, depoda bulunan elyafların bir anda alev almasıyla birlikte yangın çıktı. Yangının başlamasıyla birlikte inşaat çalışanları tarafından haber verilmesiyle birlikte Karamürsel, Gölcük ve İzmit’ten çok sayıda itfaiye sevk edilerek kısa sürede yangın kontrol altına alınarak soğutma işlemlerine başlatıldı. Yangın nedeniyle D-130 Yalova istikametine ve kent merkezine giden yol ulaşıma kapatılırken uzun araç kuyruğu oluştu. Olayda her hangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, maddi hasara neden oldu. Yangının söndürülmesinin ardından iş yeri sahipleri ile çevredeki mahalle sakinleri de rahat bir nefes aldı.

Merak edenlere duyurulur 'Uray'ın anlamı Belediye demek

Merak edenlere duyurulur ‘Uray’ın anlamı Belediye demek Karamürsel’deki vatandaşlardan bir çok telefon ve mail alıyoruz, Karamürsel Sahilinde bulunan eski Karamürsel belediye binasının tadilatının ardından binaya ‘URAY’ yazılmasına karşılık, vatandaşlardan aldığımız bir çok mail ve telefonlarda binayı yapan firma adını yazmış diyenler yada ne anlama geldiğini öğrenmek isteyenler için bu konuda Karamürsel halkına açıklama yapmak zorunluluğu hissettik ve URAY’ın kelime anlamı eski Türkçede BELDİYE demek. Merak edenlere duyurulur. URAY ( بلدية )