Karamürsel Hal Haberleri

Karamürsel Hal Haberleri

Vatandaş artık sahile tuvalet istiyor!

Karamürsel halkı, 20 yıldır yapılamayan tuvaletin artık yapılmasını istiyor. Karamürsel sahil şeridinde, yıllardır vatandaşların en büyük sıkıntılarından biri kapalı pazar yeri, diğeri ise tuvalet eksikliği.

MANSUR YAVAŞ'TAN KARAMÜRSEL HALKINA ÖZEL MESAJ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Karamürsel Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık'a destek vermek amacıyla özel bir mesaj paylaştı.

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Karamürsel halkı belediye başkanına karar vermiş

Karamürsel'de sokakta gezen vatandaşa kimi belediye başkan adayı olarak görmek istersiniz diye soruldu işte cevabı.

Mesut Çetinkaya, tüm Karamürsel halkını davet etti

Karamürsel AK Parti Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Beyannamesi ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Programına Davet Ediyor

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

Yunus Katı, Karamürsel halkına bir ilki yaşatacağız

Karamürsel'de Deva Partisi Adayı Yunus Emre Katı, Seçim Çalışmalarına Özveriyle Devam Ediyor Karamürsel Deva Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı

Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Elektrik Kesintisi Yine Mağduriyet Yarattı: Karamürsel Halkı SEDAŞ'a İsyan Etti

Uzmanlar Karamürsel halkınıda uyardı

Bu balık siyanürden daha zehirli. Buna yönelik zehri ortadan kaldırabilen bir antidot yok maalesef.

Karamürsel halkı neden cezalandırılıyor ?

Karamürsel halkı devlet hastanesi ile cezalandırılıyor. Usta gazeteci Mesut Akbulut'un gündeme getirdiği Karamürsel Devlet Hastanesi isimli köşe yazısı gündeme bomba gibi oturdu.

Karamürsel halkı ve esnafı emniyet yetkililerine seslendi

Karamürsel halkı ve esnafı ilçede her geçen gün hızla çoğalan ve nedense bir türlü çözülemeyen hatalı park ve aşarı ses nedeni ile Karamürsel Emniyeti yetkililerine seslenerek

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur derden anlamlı etkinlik

Karamürsel İslami Gençlik Platformu, İslam ve Okur Derneği'nden anlamlı etkinlik 5 Kasım Pazar günü ( BUGÜN)  Karamürsel İlhan Çınar alanında filistin tırı getirilmiştir. Bütün Karamürsel halkı 10:00 ile 22:00 saatleri arasında yapılan etkinliğe davetlidir.

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Karamürsel halkı RES projesine değil yapıldığı yere tepki gösteriyor!

Karamürsel halkı aslında Rüzgar Enerji Santrali'ne (RES) karşı değil. Karşı olunan şey, işletmecilerin maliyetleri düşürmek amacıyla şehir merkezine yakın yapmaya çalıştıkları projelerdir.

Balık sezonu bol ve bereketli başladı

Ereğli Balık Hali'nde yeni balık sezonunun ilk mezadı yapıldı. Balıkçılar, av yasağının sona ermesiyle denize açıldı ve limanda karşılandı. İlk mezatta hamsi, mezgit, sardalya ve istavrit

Tahir Büyükakın ve Sait Mete verdikleri sözleri bir bir tutuyor

Karamürsel halkı kışları büyük sorun ve kazaların yaşandığı yolun düzeltilmesi için büyük çaba gösterek, AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete ve Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın'a teşekkür etti.

Karamürsel halkı vali Seddar Yavuz'a seslendi

Karamürsel genelinde her gün artarak yaşanan olaylar sonrası ilçe halkı vali Seddar Yavuz'a seslenerek yardım istedi.

CHP meclis üyeleri büyük bir sorunu gündeme getirdi

Karamürsel Belediyesi Cumhuriyet Halk Partisi grup başkan vekili İlkay Kaya ilçe halkının büyük bir sorununu gündeme getirdi. KARAMÜRSEL HALKI ÇOK MAĞDUR

Karamürsel halkı Tahir Büyükakın'a seslendi

Karamürsel halkı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'a seslendi. Karamürsel sahil şeridinde yıllardır bir türlü yapılamayan tuvalet ve bebek bakım noktalarının artık yapılması için seslerinin duyulmasını istediler.

Karamürsel halkı doktor istiyor

Radyolojide 3 yıldan buyana doktor yok, haftada bir yada 2 gün Derince’den geliyor, Kadın Doğum doktoru Resul Patan, 26 Kasım 2021 tarihinde vefat ettiğin günden itibaren yani, bir buçuk yıldan buyana Kadın Doğum Doktoru yok, Kulak Burun, Boğaz Doktoru yok, Göz Doktoru yok

Karamürsel halkına içme suyu için çalışmalar tamgaz

Devlet Su işleri Müdürlüğü İçmesuyu Dairesi Başkanlığından verilen bilgiye göre Karamürsel'de bulunan barajlardan su temini sağlanması için tünel yapılacak olan tünel çalışmalarında hiç bir sorun yaşanmadan çalışmaların devam ettiği bilgisi paylaşıldı.

Karamürsel Halkbank yüzlerce müşteriyi kaybetmeyi göze aldı

Ülke genelinde bir çok Halkbankası emeklilere ve kamu çalışanlarına ödediği maaş promosyonlarını güncelleyerek özel bankaları geride bırakırken çok uzun yıllardır maaşlarını, Karamürsel Halk Bankası'ndan alan yüzlerce eğitimci

Karamürsel halkı ormanlarını talan ettirmedi!

Karamürsel'e yapılacak taş ocağı ve orman katliamına mahkeme engeli. Bursa'ya yapılacak olan Karadere ve Kınalı Barajları'nın inşaatında kullanılmak üzere Karamürsel'de yapılacak olan taş ocağını mahkeme iptal etti.

Karamürsel Emniyet Yine Müdürsüz Kaldı

Karamürsel'in başarılı Emniyet Müdürü Abdullah Tırpan'ın Körfez İlçesi Emniyet Müdürlüğüne atanması sonrası yerine Bursa-Orhangazi İlçe Emniyet Müdürü Nail Dalsar tayin olmuştu. Dalsar, yeni görevine daha yeni başlamasına rağmen hakkında yürütülen bir soruşturma nedeni ile merkeze çekildiği iddia edildi. KARAMÜRSEL HALKI HUZUR İSTİYOR Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne yine yeni bir emniyet müdürü atanması beklenirken ilçe halkı uzun bir zamandır huzur içinde olan ilçede yine hırsızlık ve uyuşturucu olaylarının artmasından korktuklarını dile getirerek, ilçede huzur istiyoruz mesajları ile sosyal medyada paylaşımlar yapmaya başladılar.

İş insanı Alper Uzgören'den Karamürsel halkına büyük destek

Karamürsel devlet hastanesinde güncel ihtiyaçlara cevap vermekten uzak ve arızalı eski görüntüleme sisteminin yerine, ileri kapalı teknikle  güncel ameliyatların yapılabildiği yeni görüntüleme sistemi iş insanı Alper Uzgören tarafından temin edildi.

Karamürsel Halk Bank Ücretli Öğretmenleri mağdur mu ediyor?

Karamürsel Halk Bankası'ndan maaş alan ücretli öğretmenler sürekli mağdur olduklarını ve ücretlerinin banka tarafından zamanında ödenmediğini iddia ettiler.

Karamürsel halkı ÇED toplantısına davetli

Karamürsel'de RUZEN ELEKTRİK ÜRETİM VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından yapımı yılan hikayesine dönen RES projesi yine gündeme geldi.

Karamürsel halkı başkanına vefasını böyle gösterdi!

Büyükakın'a balkonlardan proje teşekkürü Başkan Büyükakın Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi 101 ve 202. Caddelerde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını inceledi.  

Yavuz çifti, Karamürsel halkının gönlüne taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, hanım efendi her fırsat bulduğunda, Karamürsel genelinde vatandaşları ziyaret ediyor ve ilçe sokaklarında dolaşarak vatandaşları dinlemeleri ve dertleri ile dertlenmesi ilçe halkının büyük takdirini topluyor.