Katkı Haberleri

Katkı Haberleri

Eczaneler vatandaşı dolandırıyor mu? İşte tüm detaylar!

Bir vatandaşın dikkati bazı eczanelerin yaptığı ayak oyununu ortaya çıkardı. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan vatandaşın yaşadıkları: ÇOK ÖNEMLİ UYARI: Eczanelerden reçete ile aldığınız ilaçların karşılığında sizlerden talep edilen katkı payları için mutlaka ve mutlaka üzerinde ilacın adıyla, ne kadar katkı payı ödediğinize dair bilgileri gösteren bir belge alın.

Tahir Büyükakın ve Sait Mete ilçenin kaderini değiştirdi

Karamürsel'de göreve geldiği günden bu yana ilçede büyük projelerin hayata geçmesinde büyük katkı sağlayan Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait METE adeta her projenin kalbinde. Kocaeli Büyük Şehir Belediye başkanı Tahir BÜYÜKAKIN ile çok güzel bir uyum içinde çalışan Mete, ilçenin adeta kaderini değiştirdi.

Çiftçinin marketini mühürleyen ilk belediye başkanı!

Devletin yönetimindeki Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, bilindiği gibi 2021 yılındaki Pandemi döneminden sonra ülke genelinde 2 bine yakın şube açmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri, çalışanlarıyla birlikte, bir milyonun üzerindeki çiftçi ortağı ile

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Karamürsel Dalçık projesi tüm hızıyla devam ediyor

Karamürsel ve Kocaeli belediyesinin katkılarıyla yapımı devam eden Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı Dalçık projesi çalışmaları ekipler tarafından tüm hızıyla devam ediyor.

'Sıfır Atık Mavi Projesi'ne Sabiha Gökçen Havalimanı da katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yürütülen Sıfır Atık hareketi kapsamında 10 Haziran'da TURMEPA'nın katkılarıyla yeni bir adım atıldı ve Türkiye'yi çevreleyen denizlerin korunmasını hedefleyen Sıfır Atık Mavi Projesi

Meclis toplantısından muhteşem bir karar çıktı

2019 Ekim ayı meclis toplantısı 1 Ekim Salı günü Karamürsel Belediyesi Meclis Salonunda düzenlendi. Toplantıda ilçenin bu günlere gelmesinde büyük katkıları olan değerleri

Karamürsel’de bir ilk kürek takımı kuruluyor!

Karamürsel’de amatör spor branş sayısını arttırmak, gençlere spor imkanı ve ilçeye, iç-dış turizme katkı sağlamak amaçlı kürek takımı kurulması için bir grup çalışmalara başladı.

Tebrikler Karamürsel el ele derneği

Karamürsel El Ele Derneği’nin başlattığı proje kapsamında geri dönüşüme berberlerden jilet katkısı yapılacak.

Emekliye 2019'da 3 müjde birden

2019’da emekliye destek yağacak. Maaşı bin liranın altında olanlara, seyyanen zam yapılacak. Aylık bağlama oranlarındaki farklılık giderilecek. Yüzde 4 olan ek ödeme, ikiye katlanacak.

Çalışanlara 2019'da yüzde 20'lik vergi !

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren gelir vergisi tutarları belli oldu. Çalışanlar 2019'dan itibaren yüzde 15 yerine yüzde 20 vergi ödeyecek.

İlk defa ev sahibi olacaklara devlet katkısı 25 bin liraya çıkıyor

İlk kez ev sahibi olanlar için hazırlanan ‘konut hesabında’ devlet katkısı 25 bin liraya çıkıyor.

Altınova'nın yeni ağası İmdat Karadağ

Altınova'da  düzenlenen 4. Hersek Yağlı Güreşlerine büyük bir katkı sağlayarak güreş ağalığına 260.000 TL vererek

İhsaniye Barajında sona doğru gelindi

Kocaeli’nin içme suyu ihtiyacına önemli ölçüde katkı sağlayacak olan 16 milyon metreküp kapasiteli, Karamürsel İhsaniye Barajı’nın inşaatı devam ediyor.

Vergi Yapılandırmasında Son Gün 30 Haziran

7020 sayılı kanun kapsamında, 31 Mart 2017 tarihinden öncesine ilişkin vergi, trafik, nüfus, seçim, öğrenim ve katkı kredisi, ceza ve ecrimisil gibi borçların yapılandırılmasında son gün 30 Haziran.

Müjde! Devletten Herkese 1000 TL

45 yaşın altındaki ücretli çalışanlar, 1 Ocak’ta zorunlu... 1000 TL devlet katkısı var.

Karamürselin Ünlü oyuncusundan ata sporuna destek

Karamürselde geçtiğimiz günlerde düzenlenen 35.Yağlı güreşlerine katkıda bulunmak amacı ile Tuanna Film yapımcısı Mehmet Turan Ertan ve Hun Boks

Bilgievleri, Çanakkale’yi canlandıracak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri, öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimlerine katkıda bulunmaya devam ediyor.

Ev Alacaklara Müjdeli Haber

Konut hesabı açıp asgari 3 yıl hesaba düzenli ödeme yapan Türk vatandaşlarına konut edinim tarihindeki birikimin yüzde 20'sine kadar devlet katkısı ödenecek.

Seçim sonrası Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı bir basın açıklaması yaptı

Karamürsel Ak Parti ilçe teşkilatı seçim sonrası bir basın açıklaması yayınladı. 3 dönem üst üste iktidara gelen ve Türk siyasi tarihine adını altın harflerle yazdıran Ak parti ülke genelinde olduğu gibi Karamürsel’imiz de de birinci parti olmuştur.Ak parti, ülkeyi Kutuplaştırılmış dönemlerden almış kucaklaştırılan dönemlere taşımıştır.Farklı etnik kökenlere mensup vatandaşların oyunu alması bunun en açık örneğidir.Eli kanlı örgüte meclisten, yurt içi ve yurt dışından destek veren odaklar manşetleri ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu hedef aldı. Asıl hedef onların şahıslarında Türkiye idi. Milletimiz bu büyük oyunu gördü ve sandıkta oyunu vererek tezgahı bozdu. "Selahaddin Eyyübi durduruldu" diyenlere en büyük cevabı milletimizin iradesi vermiştir. Biz yılmadan yorulmadan inandığımız adamlarla omuz omuza olacağız."Demokrasinin daha fazla güç kazanması ve ülkedeki istikrarın sürmesi için halk koşar adım sandıklara gitmiş ve yapılan hizmetlerin ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu bir anlamda tasdik etmiştir. 2009 yerel seçimlerine oranla oylarını kat kat arttıran Ak parti artık Karamürsel halkının geleceğine daha parlak ve umutlu bakmasına da vesile olmuştur. Son olarak partimizin bu başarıda büyük katkı sağlayan sayın belediye başkanımız İsmail YILDIRIM,yönetim kurulumuza, Kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza,il genel meclis üyelerimize,belediye,meclis üyelerimize,mahalle başkanları ve temsilcilerimize, ak parti üyelerimize bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.Fiili olarak yanımızda olamayıp ta bizler için hayır dualarını eksik etmeyen o güzel yüzlü insanlara teşekkür ediyoruz.Seçimlerin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleşmesini sağlamak için görev yapan güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.Seçimlerde oyunu kullanarak iradesini sandığa yansıtan ve bu konuda gereken duyarlılık ve olgunluğu gösteren tüm Karamürsel halkına teşekkür ediyoruz.Halkımız 1 kasım 2015 günü sandığa giderek görevini yerine getirmiştir. Şimdi ise görev sırası bizdedir. Rabbim hepinizden razı olsun."

KARAMÜRSEL AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI KUTLAMAYA FATİHAYLA BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Ak Parti seçim sonrası Karamürsel İlçe binasında bir araya gelerek toplandılar. İlçe merkez binasına ilk olarak Karamürsel Belediye Başkanı büyük tezahüratlarla katılarak bütün partililere teşekkürlerini sundu. RECEP DEMİREL ZAFER HEPİMİZİN DEDİ Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı ilçe binasında toplanan partililere başta kadın kollarımız ve ak partiye gönül vermiş kadın destekçimizdir. Bu mücadelede biran olsun enerjisini kaybetmeyen gece gündüz demeden çalışan ve hiç usanmayan gençlik kolları başkanı Adem Güneş ve ekibine bize gönül vermiş bütün parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi. RECEP DEMİREL EMANET OY İSTEDİM Seçimlerden önce her gittiğim yerde gerek MHP'li gerek SP'li kardeşlerimizden oy istedim.Ülkemizin geleceği ve istikrarı için Ak Partinin tek başına yine iktidar olması ve bu sıkıntılı dönemlerden kurtulmamız için onlardan emanet oy istedim biliyorum ki sizlerde istediniz. Sonunda bu isteklerimiz yerini buldu ve bu mücadeleyi kazandık fakat bu zaferde sadece partili kardeşlerimizin değil bir çok farklı görüşün katkısı olduğu için sizlerden ricam taşkınlık olmadan insanları rencide etmeden kutlamanız. BEN SİZDEN ÇOK BAĞIRMAK İSTİYORUM Parti binasında bulunan gençlerin başkanım kutlama yapmak istiyoruz ısrarlarına dayanamayan Demirel inanın ben hepinizden çok bağırmak istiyorum dedi.Bu zaferin ardından bir fatiha okuyalım diyen Demirel fatihanın ardından en azından hep birlikte merkeze kadar yürüyelim ısrarlarının üzerine ilçe merkez binasından ilhan çınar alanına kadar yürüyen partililer burada seçimin sonuçlarını kutladılar.

Karamürsel'de 'Doğal ve Kültürel Miras' Fotoğraf Sergisi, sunum ve söyleşi gerçekleştirildi

Karamürsel’de ‘Doğal ve Kültürel Miras’ Fotoğraf Sergisi, sunum ve söyleşi gerçekleştirildi Karamürsel Çevre Kültür Derneğinin (KARÇEV) ve Kocaeli Üniversitesi’nin (KOÜ) katkılarıyla hazırlanan, Doğal ve Kültürel Mirası Koruma bilincinin oluşturulmasını konulu fotoğraf sergisi, sunum ve söyleşi Karamürsel Ereğli’de yapıldı.

Yıldırım Pazarcı Esnafın Kandilini Kutladı

Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Gülbaş ile birlikte Cuma pazarı esnafını gezerek kandillerini kutladı. Başkan Yıldırım’a ziyaretleri sırasında Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Yasin Olgun’da katılarak eşlik etti. Başkan Yıldırım ziyareti sırasında, Bu manevi günlerin insanlar arası dostluk, barış ve kardeşliğin gelişmesinde büyük katkısı olduğunu belirterek, “Miraç Kandili’nin bizler için önemli bir yeri vardır. Bu kutsal günün ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi. Başkan Yıldırım ziyaretleri sırasında pazarcı esnafının istek ve talepleri hakkında da bilgi aldı.

Karamürsel Liseler Arasındaki Futbolun Adı; 100.Yıl Endüstri Meslek Lisesi

Karamürsel İlim Yayma Cemiyetinin düzenlemiş olduğu Karamürsel’de bulunan liseler arası futbol turnuvası çok güzel maçlar, etkinlikler ve görüntülerle sonuçlandı. 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesi Şampiyon oldu Yaklaşık bir aydır süren futbol turnuvasının 3.’lük maçında Karamürsel Anadolu Lisesi ile Ticaret Meslek Lisesi arasında oynanan maç Anadolu Lisesinin 5-2 üstünlüğü ile sonuçlandı. Final maçı ise ilk yarısı çok çekişmeli geçen mücadele sonucunda 100. Yıl Endüstri Meslek Lisesinin, Alp Anadolu Lisesini 7-2 yenmesi ile sonuçlandı. Gol kralı ise 100.Yıl Meslek Lisesi’nden 10 atan Enes Metin oldu. Turnuva ardından bir açıklama yapan, Karamürsel İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Hasan Taşkan; ‘İlim Yayma Cemiyeti olarak bizler bu tür etkinliklerle gençlerimize sahip çıkarak, onların milli ve manevi değerlerine katkı sağlamak istiyoruz. Onların kötü alışkanlıklardan uzak, ahlaki olarak üstün meziyetlere sahip, ailesine ve topluma örnek şahsiyetler olmalarını arzuluyoruz.

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı Dev Bir Organizasyon Yapacak.

MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı Dev Bir Organizasyon Yapacak. 1 Nisan Çarşamba akşamı saat 19.00’da Altınkemer Kültür Merkezi’nde yapılacak programın adı: ‘Bir Tuğla da Sen Koy’ Adından da anlaşılacağı gibi programa katılanlar çok hayırlı bir işe destek olacak. İlçe başkanı Orhan Kılınçsoy’un katkıları ve yönetiminin desteğiyle hazırlanacak programda; MHP Karamürsel İlçe Teşkilatı’nın hizmet verdiği binanın satın alınması için bağış

Kredi kullananlar bunu mutlaka okusun !

Kredi kullananlar bunu mutlaka okusun ! Merkez Bankası’nın uyguladığı üç faizde birden indirim yapması hem tüketiciye hem büyümeye katkı verecek. Bankaların gecelik borç verme faizini yüzde 11.25’ten yüzde 10.75’e çeken Merkez, tüketici ve sanayicinin bankalardan kullandığı kredi faizlerinin de 0.5 puan inmesini sağlayacak.

Karamürsel Vergi Dairesinden Başkan Yıldırıma ziyaret

Yıldırıma Ziyaret Karamürsel Vergi Dairesi Müdürü Adem Atar, Müdür Yardımcısı Ali Yılmaz ve Gelir Şefi Sabahat Etcan ile birlikte 23 Şubat- 1 Mart tarihleri arasında kutlanan vergi haftası sebebiyle Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı ziyaret etti. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştirilen ziyarette Müdür Adem Atar, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a Vergi haftasının öneminden bahsederek Vergilerini düzenli ödeyerek katkı sağlayarak topluma sunulan hizmetle

Teknoloji devinden eğitime tam destek

90’lı yıllarda Ümraniye Esenşehir bölgesindeki ihtiyacı karşılamak amacıyla okul yaptıran Alcatel Teletaş gibi çalışanları da eğitime katkıda bulunuyor.

İLÇEMİZE 637 bin 500 TL

Taşınmaz Kültür Varlıklarının Katkı Payından Yapılacak Olan Proje İmza Töreni Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Valilik 100. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun yanısıra; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya ÖZAK, Vali Yardımcısı Osman SARI, İzmit Belediye Başkanı Nevzat DOĞAN, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YILDIRIM, Darıca Belediye Başkanı Şükrü KARABACAK, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin ÜZÜLMEZ, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ katıld