Kentkonut Haberleri

Kentkonut Haberleri

Hakan Sağdıç'tan iyi haber geldi!

Karamürsel Kent Konut yöneticisi ilçenin sevilen siması Hakan Sağdıç sitede faaliyet gösteren marketçi tarafından bıçakla ağır yaralanan Sağdıç'tan iyi haber var.

Meclis Karamürsel Kent konut mağdurları ile kapandı

Karamürsel'de yüzlerce insanın mağdur olmasına neden olan Kent Konut ilçenin kanayan yaralarından olmaya devam ederken CHP meclis üyesi Orhan Tanış mağdurları yalnız bırakmadı

Karamürsel Kent Konutta Daireleri İhale Usulü Satışa Çıkardı

Mülkiyeti Kurumumuza ait tapuda Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, Kayacık Mahallesi, 174 ada, 35 parselde kayıtlı 28.184,55 m² yüz ölçümlü taşınmaz üzerinde bulunan

Karamürsel Kent Konutta SGK Dairelerini İhale Usulü Satışa Çıkardı

Mülkiyeti Kurumumuza ait tapuda Kocaeli İli, Karamürsel İlçesi, Kayacık Mahallesi, 174 ada, 35 parselde kayıtlı 28.184,55 m² yüzölçümlü taşınmaz üzerinde bulunan A Bloklardaki 125/44544 arsa paylı meskenler ve B Bloklardaki 95/44544 arsa paylı meskenler Sosyal Güvenlik Kurumu Taşınmazlar Yönetmeliğinin 21, 22 ve 23 üncü maddelerine göre açık artırma usulü ile satışı yapılacaktır.

Bayan sürücü virajı alamadı ölümden döndü

Bayan sürücü virajı alamadı takla attı Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kent Konut mevkiinde virajı alamayarak kontrolden çıkan araç takla atarak durabildi. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Kent Konut Mevkiinde yaşanan trafik kazası korkuttu. 77 AP 450 plakalı S.B. (35) yönetimindeki BMW marka araç virajı alamayarak bir anda takla atarak yolun dışında durabildi. Bayan sürücü S. B. kazadan yara almadan kurtulurken araç kullanılmaz hale geldi.

Vatandaş Tepki Gösterince Sitedeki Bütün Etiketleri Sökmüşler

Yaklaşık 6 ay önce Kocaeli de birçok habere konu olan Karamürsel kent konutta bulunan asansörlerin problemi hala çözülmedi. Birde 384 dairenin bulunduğu sitedeki asansörlerde bulunan bütün kırmızı etiketler sökülmüş ? Site sakinlerinin asansörlerin kontrol edilip yapıldığını düşünerek rahat rahat binerken. Sitede oturan bir vatandaşın bu işte bir anormallik var eğer kontrol yapılıp tamiri ve bakımı yapılmışsa neden etiket takılmamış düşüncesi ile denetleme yapan firmayı araması üzerine her şey ortaya çıkmış. Denetleme yapan firmanın yetkilileri ne denetleme yaptırıldığını nede asansörlerin eksiklerinin giderilmediğini söylemesi üzerine yöneticiye gidip neden bu asansörler yapılmadı ve neden etiketlerin söküldüğüne dair kendisinden bilgi talep eden site sakinleri kendilerine sağlıklı bir bilgi verilmemesi üzerine gerekli mercilere şikayette bulunduklarını bildirdiler.

Kent Konut da İnsanların Canı da Malı da...

Kent Konut da İnsanların Canı da Malı da...