Koordinatör Haberleri

Koordinatör Haberleri

Karamürselli büyük yetenekler Fransa'da

Karamürsel Mesleki Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrenci ve öğretmenleri, İspanya'nın Cullera Belediyesi'nin koordinatörlüğünde yürütülen Gastronomia K220 Erasmus projesinin bir parçası olarak Fransa'nın Corsica-Ajaccio kentinde proje faaliyetlerini gerçekleştirdi.

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

Karamürsel'de 15 Roman Vatandaş Umreye Uğurlandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 15 Roman vatandaş umreye uğurlama töreni ile kutsal topraklara yolcu edildi. Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleşen bu özel tören, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine atandı.

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erhan Çelik Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine koordinatör olarak atandı.

Kocaeli AK Parti'de ilçe kordinatörleri belirlendi

AK Parti’de ilçe koordinatörleri belirlendi. İl Başkanı Şemsettin Ceyhan her ilçeye koordinatör ve ilçe başkan yardımcısı atadı.

Kadın sağlığı eğitimine Karamürsel'de büyük katılım

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy’un eşi  Hülya Aksoy’un Koordinatörlüğünde başlatılan ve  İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kocaeli Kadın Sağlığı Eğitim Projesi"  

Karamürsel’de yüzlerce çocuk statta bir araya geldi

Karamürsel’de bugün düzenlenen etkinlikte yüzlerce çocuk aileleri ile birlikte eylendi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Tolga ERDOĞAN'ın koordinatörlüğünde

Karamürsel AKP'de görev değişikliği: İşte yeni görevlendirmeler

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı haftalık il yönetim kurulu toplantısında ilçelerin yeni iletişimcileri ve koordinatörleri belirlendi.

Karamürsel'de Teknik Destek Eğitimi

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) koordinatörlüğünde Karamürsel'de düzenlenen teknik destek eğitimleri programı sona erdi.

Kızılay Haftası, Karamürsel'de kutlandı

Kızılay Haftası, Karamürsel'de kutlandı Karamürsel'de Kızılay Haftası etkinlikleri çerçevesinde; Kızılay Karamürsel Şubesi, Kızılay Kocaeli Kan Merkezi ve İmam Hatip Lisesi ile ortaklaşa olarak bir program gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Kocaeli-İzmit Kan Alma Merkezi Koordinatörü Gülden Ünal, Kızılay’ın önemini ve kuruluş tarihinden bu yana yapılan çalışmalarına ve değişimine değindi. Kızılay Karamürsel Şubesi Gençlik Kolları Üyesi Büşra Lafçı yaptığı konuşmada Karamürsel’de nasıl faaliyet içersinde olduklarını ve yardımlarını anlattı. Ardından Kaymakamımız Ahmet Narinoğlu, Kızılay’ın anlam ve önlemine değinerek gençlere ‘Kızılay gelecekte de var olacak bir kurum yarının sahibi olacak gençlere gönüllü olmanızı görmek istiyoruz’ diye sözlerine devam ederek emeği geçenleri tebrik ederek, başarılar diledi. Program Karamürsel İmam Hatip lisesinin hazırlamış olduğu kısa tiyatro oyunuyla son buldu. Programın sonunda Kızılay Haftası nedeniyle Karamürsel’de düzenlenen Kızılay konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verilirken daha sonra konuklara

Karamürsel'in Yeni İncisi Dereköy Sahilde Sona Gelindi

Büyükakın Karamürsel Dereköy sahilini inceledi Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç, Büyükşehir Belediyesi tarafından Karamürsel Dereköy Sahili birinci etap çalışmasını yerinde inceledi.

KOSGEB kursiyerlerine sertifikaları verildi

KOSGEB ve Karamürsel Belediyesi İşbirliği ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılan kursiyerlere sertifikaları verildi Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Kocaeli Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Karamürsel Belediyesi İşbirliği ile verilen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi’ne katılan kursiyerlere sertifikaları verildi. Karamürsel Su Altı Sporları Derneğinde düzenlenen sertifika törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, KOSGEB Kocaeli Hizmet Müdürü Ertuğrul Çetinkaya, KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Koordinatörü Tuba Türkmen ve kursiyerler katıldı.

Karamürsel´de Çevre Günü kutlandı

Karamürsel´de Çevre Günü kutlandı 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Karamürsel Kaymakamlığı önderliğinde, KAPAM ve Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde KARSAD ve Karamürsel Yelken Kulübü'nün faaliyetleri eşliğinde bir takım etkinlikler düzenlendi.

5 Haziran Dünya Çevre Günü için bütün Karamürsel el ele

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla Karamürsel Kaymakamlığı önderliğinde, KAPAM ve Karamürsel İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde KARSAD ve Karamürsel Yelken Kulübü'nün faaliyetleri eşliğinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm halkımız davetlidir. 09:45 te KARSAD önünden çöp toplayarak hareket ediyoruz, 10:30 da Atatürk Anıtında buluşuyoruz, ardından saat 11:00 da Kültür Merkezi'ndeki programa katılıyoruz. Çevremizi nasıl bulmak istiyorsak öyle bırakabilmek adına herkesi bekliyoruz.

Gölcük Kent Konseyin'den Karamürsel'e ziyaret.

Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK ve yönetim kurulu üyeler ile Karamürsel Kent Konseyi Başkanı Mesut ÇALIK ve Kent konseyi katıldı. Ev sahipliğini gerçekleştiren NARİNOĞLU, Kent Konseyi' nin önemini vurgulayarak çalışmalara bizzat itici güç olacaklarından bahsetti . Gölcük Kent Konseyi Başkanı Dr. Metin ŞENTÜRK, öncelikle hemşehricilik bilincinin, Karamürsellilik bilincinin oluşması gerektiğini ve çalışmalarda altyapının önemini vurguladı. Yaptıkları örnek projelerle isminden sıkça söz ettiren Gölcük Kent Konseyine, Karamürsel AB Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi Koordinatörü Levent AÇIK, merkezin çalışmalarından bir sunum gerçekleştirdikten sonra , Sayın NARİNOĞLU ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirdi. Hoş sohbetin ardından karşılıklı işbirliği ve koordinasyon ortaklığı konusunda karar alındı.

Kaymakam Narinoğlu, muhtar ve daire amirleriyle toplantı yaptı

Kaymakam Narinoğlu, muhtar ve daire amirleriyle toplantı yaptı Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu'nun talimatı ve koordinatörlüğü doğrultusunda Karamürsel’deki muhtarlar ve daire amirleriyle bir araya gelerek Karamürsel’de yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verilerek, çalışma planı hazırlandı. Ekip çalışması neticesi oluşturulan Karamürsel 2015 Köy Eylem Planı, 7 Haziran Genel Seçimleri, spor sahası araştırmaları, köy okulları ve tarım yolları, şehitliklerin düzenlenmesi ve zirai atıklar gibi birçok konu hakkında yapılan çalışmalar masaya yatırıldı. Toplantıda ayrıca yeni kurulan Avrupa Birliği Proje Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPAM) tarafından Yaşayan Tarih Araştırması (80+) , 41 kadın 41 Başarı Hikayesi, Anıt Ağaçlar Turizmi Geliştirme Projesi gibi uygulanacak ve uygulanmaya devam eden birçok proje hakkında bilgilendirme yapılarak muhtarlıkları ilgilendiren projelerde destekleri konusunda karar alındı

Karamürsel Devlet Hastanesine Yeni Ekipmanlar Alınacak

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yapılan bu toplantıya Saha Koordinatörü Necdet Filiz, Genel Sekreter Op. Dr. Şenol Ergüney, Tıbbi Hizmetler Başkanı Op. Dr. Onursal Varlıklı, İdari Hizmetler Başkanı Dr. Harun Öz, Mali Hizmetler Başkanı Mustafa Tekin ve 15 sağlık tesisinin hastane yöneticileri katıldı. Mart ayında yapılan toplantı kararlarının değerlendirilmesinin ardından yoğun gündemle başlayan toplantı, oldukça verimli geçti. Sağlık Tesisleri Verimlilik Karne Gösterge Kartları RV05 tanıtımı, yoğun bakım ve acil servis planlamaları, sağlık tesislerimizde MHRS (Merkezi Hekim Randevu Sistemi) kullanımı, mali hizmetlerde gelir ve gider bütçeleri ve tahakkukların muhasebeleştirilmesi konularında sunumlar yapıldı. Sağlık tesisleri arasında uygulama birliğinin sağlanması, tıbbi cihaz ve ekipman ihtiyaçlarının belirlenmesi ve tedariki için yapılan çalışmalar sonucunda; Kocaeli’deki hastanelere son sistem Göz Sağlığı ve Hastalıkları Tıbbi Cihazları ile ekipmanlarının alınması kararlaştırıldı.