Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haberleri

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Haberleri

Kocaeli ve Çevresinde Sağanak Yağış Uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, son hava durumu raporunu yayımladı ve ülke genelinde sağanak yağış bekleniyor.

Kocaeli Valiliği'nden önemli açıklama!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli ve çevresi için fırtına uyarısında bulundu. Marmara Bölgesi'nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle vatandaşların dikkatli olması gerektiği belirtildi.

Kocaeli'de Sıcaklık Aniden Düşüyor, Yağmur Geliyor

Kocaeli genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar aniden düşüşe geçiyor. Yeni haftada Kocaeli'yi yağmurlu bir hava bekliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kocaeli için haftalık hava durumu raporunu yayımladı.

Dikkat! Darıca, Gebze, Çayırova, Dilovası, Körfez ve Karamürsel

Yarına dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, yarın Kocaeli'de kuvvetli rüzgar ve zaman zaman Fırtına olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji uyardı üç gün yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı yeni hava tahmin raporuna göre, Kocaeli'de 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak yağış etkisini gösterecek.

Meteoroloji Kocaeli geneli için son dakika uyarısı yaptı!

Meteoroloji'den Marmara'nın kuzeydoğusu için kuvvetli gök gürültülü yağış uyarısı Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yarın sabah saatlerinden itibaren Kocaeli geneli için gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini açıkladı.

Kocaeli Valiliginden çok önemli duyuru!

Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: “Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artarak mevsim normalleri üzerine çıkacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre;

Son Dakika Meteoroloji'den Kuvvetli sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika uyarıda şu ifadeleri yer verildi: "Yapılan son değerlendirmelere göre bugün akşam saatlerinden sonra Gebze, Karamürsel ve Gölcük civarında yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış

Son dakika: Meteoroloji'den flaş uyarı! Fırtına, sel ve su baskını

Meteoroloji'den gelen son dakika haberine göre; ülke genelinde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrederken, Meteoroloji genel müdürlüğü flaş bir uyarıda bulundu.

Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda şöyle denildi: "Yarın (07.04.2022) öğle saatlerinde Karamürsel, Gölcük, Altınova genelinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Dikkat Meteorolojiden SAĞANAK YAĞMUR UYARISI

Dikkat Meteoroloji Genel Müdürlüğü yağışlı hava için uyardı

Son dakika: Sıcaklık tam 44 derece olacak! Gece yüzde 90'ı aşacak!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün sitesinde yayınlanan verilere göre; Kocaeli Genelin de 15.00-18.00 saatleri arasında hissedilen hava sıcaklığı 44 derece olacak.

Bölgemizde yoğun kar yağışı bekliyor!

Cuma gününden itibaren bölgemizde hava sıcaklıklarının düşeceğini belirten Meteoroloji Genel Müdürlüğü, pazar günü gerçekleşmesi beklenen kar yağışına karşı uyarı yaptı.

Meteoroloji uyardı: Kar geri geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan son bilgilere göre çarşamba gününden itibaren Marmara bölgesi de dahil olmak üzere yurdun büyük bölümünde kar yağışı yeniden etkisini hissettirecek.

Meteoroloji'den SON DAKİKA sağanak yağış uyarısı!

Kocaeli geneli için 'sarı kodlu' yağmur uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den son dakika sağanak yağmur uyarısı yaptı.

Kocaeli’ye kar geliyor!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kocaeli’yi kar yağışı için uyardı

Art arda dolu ve sağanak uyarısı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yarın sabah saatlerinde Kocaeli ve Yalova genelinde kuvvetli yağış ve dolu beklendiği uyarısı yapıldı.

Kocaeli geneli yarın sağanak yağmur var!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan hava tahmin raporuna göre pazar günü (yarın) gök gürültülü yağış var. 

91 Yılın en sıcak günü olabilir

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda cuma gününden itibaren önümüzdeki hafta ortasına kadar hava sıcaklıklarının hissedilir derecede artacağı kaydedildi.

Kocaeli geneli DİKKAT! Önce sel, sonra bahar!

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü, önce sel konusunda uyardı, sonrası için de baharın başladığını gösteren raporunu duyurdu. Kocaeli’de önce kuvvetli yağış görülecek

Meteoroloji tarih verdi! Lapa lapa kar yağacak

Yurtta soğuk havalar etkisini arttırırken kar haberleri de gelmeye başladı. Kocaeli genelinde yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışlarının ardından Kocaeli'de yaşayan vatandaşlar

Meteoroloji Uyardı Kar Geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yaptığı açıklamada Marmara bölgesi için soğuk hava uyarısında bulundu. Bölgemizde kar yağışı gözüküyor.

Marmara için kritik Fırtına uyarısı !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) Marmara için fırtına uyarısında bulundu.

Fırtına geliyor... Meteoroloji uyardı!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'den yapılan açıklamada, kar ve soğuk hava etkisi altındaki Türkiye, bu akşamdan itibaren ılık ve sağanak yağışlı havanın etkisine giriyor.

Meteoroloji uyardı, önce sağanak, ardından kar !

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden kar yağışı uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor.

Sıcaklık eksilere düşecek ! 6-12 derece azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, hava sıcaklıklarının azalacağını ve yurdun büyük bölümünde kar, karla karışık yağmur ve sağanak yağışların görüleceği uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den kar ve fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan duyuru; Marmara'nın doğusunda yarın yağmur şeklinde başlayacak yağış, sabah saatlerinden itibaren yükseklerden başlayarak kar yağışına dönüşecek.

Dikkat! beklenen kar Çarşamba günü geliyor

Bir süredir mevsim normallerinin biraz üzerinde seyreden hava sıcaklığı salı gününden itibaren yerini dondurucu soğuğa bırakacak.

Meteorolojiden kış geliyor uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, soğuk ve yağışlı hava konusunda uyalarda bulundu. Balkanlar üzerinden gelen soğuk ve yağışlı sistemin etkisine girdiğimizi bildirdi

Meteoroloji'den 3 ilçe için taşkın uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3 ilçe için taşkın uyarısı yaptı