Onur Haberleri

Onur Haberleri

Filistin’e Destek İsrail’e Lanet Basın Açıklaması

Bu gün Karamürsel Gönüllü Sivil Toplum Kuruluşları ve Karamürsel Halkı olarak; Gazze’de bütün dünyanın sessiz bakışları arasında yaşanan vahşete ve soykırıma dur demek, onurlu ve mazlum Filistinli kardeşlerimize destek olmak, Filistin halkının yalnız olmadığını bütün dünyaya haykırmak ve Siyonist rejimi lanetlemek için toplandık. Filistin’de 1947’den beri bir soykırım hedefli sistematik katliamlar uygulanmaktadır.

Muharrem Erdoğan çok şükür çok iyi

Erdoğan’dan iyi haber Karamürsel İdman Yurdu’nun efsane Başkanı, Muharrem Erdoğan önceki gün kalp krizi geçirmişti. Yalova Yaşar Okuyan Hastanesi’ne kaldırılan duayen spor adamına kalp pili takıldı, durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karapınar'da iki araç kafa, kafaya çarpıştı!

Karapınar mahallesinde iki araç virajda kafa, kafaya çarpıştı. Kaza sonrası yaralanan Yunus Emre Ö. (21) ve Onur A. (20) olay yerine gelen 112 Acil servis ekiplerince

Karamürsel üzen ölüm! Genç yaşta yaşamını kaybetti

Karamürsel’in sevilen simalarından Onur Özdemir geçirdiği beyin kanaması sonrası yaşamını kaybetti.

Karamürselli boşnaklar tepki gösterdi!

Boşnaklar, Rasim Ozan Kütahyalı’nın yeniden Gökçeklerin kanalı Beyaz TV’ye çıkarılmasına tepki göstererek “O şahsı ekranlarda görmek istemiyoruz” başlıklı bir açıklama yayımladı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu istifa ettiğini duyurdu

İçişleri Bakanı Soylu, "Onurla yürüttüğüm İçişleri Bakanlığı görevimden ayrılıyorum." açıklamasında bulundu.

Ahmet Çalık gazetecileri unutmadı

Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık 16 Ocak Basın Onur Günü münasebeti ile bir mesaj yayımladı.

Fatma Kaplan Hürriyet Tekrar seçildi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de yeniden divan katip üyesi seçilmesiyle ilgili olarak “Onurlu bir görev ve bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Karamürsel Asya Kartalları gönülleri fet etti

Karamürsel'de faaliyet gösteren taraftar kulübü asya kartalları ramazan boyunca ihtiyacı olan ailelere destek olmak amacı ile kolları sıvadı.

Karamürsel AK Gençler kongre hazırlıklarına dört koldan saldırdı

Karamürsel AK Parti gençlik kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kocaeli'nde katılacağı 5. İl Gençlik Kolları, Olağan Kongresi için arı gibi çalışıyorlar.

Karamürsel AK Gençlerden Yıldırım'a tam destek

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel AK Parti Gençlik Kollarını ziyaret etti.

Karamürsel MHP'de Şok istifa

Karamürsel MHP İlçe teşkilatında son yaşanan istifa adeta şok etkisi yarattı.

Şinasi Yazar Tekrar Başkan olmayacağını açıkladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Şinasi Yazar gazetemize yaptığı açıklamada 2012 Yılından bu yana onur ve şeref duyarak yaptığım

Karamürsel MHP'de Bayramlaşma programı belli oldu

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Çetin Öksüz bayramlaşma programını duyurdu. MHP Karamürsel ilçe bayramlaşması ,Bayramın 2. Günü

MHP İlçe başkanı Çetin Öksüz ne yapmaya çalışıyor

Karamürsel'de göreve geldiği günden buyana biran olsun durmayan Karamürsel MHP İlçe başkanı Çetin Öksüz ne yapmaya çalıyor ?

Karamürselli Beşiktaşlılardan muhteşem etkinlik

Karamürsel Beşiktaşlılar derneği yönetimi tarafından Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kutlamak için Karamürsel'de muhteşem bir etkinlik tertip edildi.28.Mayıs 2017 ( Bugün)

Çetin Öksüz'den Aydın Ünlü'ye tam destek

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi basın sözcüsü Onur Karaca gerek Karamürsel'de gerekse Kocaeli genelinde Milliyetçi Hareket Partisi

Emekli Albay Nail Akbaba hayata veda etti

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucusu ve Onursal Başkanı, Türkiye Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu (TBHKDF) kurucu üyesi olan Emekli Albay Nail Akbaba hayata veda etti.

Karamürsel'de Şehit aileleri ve gaziler unutulmadı

Karamürsel Belediyesi'nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferini anma gününde, Karamürsel'deki Şehit Aileleri ve gazi yakınları onuruna yemek düzenlendi.

Karamürsel MHP'nin SKM başkanı seçildi

Karamürsel Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Çetin Öksüz yönetiminde gerçekleştirilen haftalık olağan toplantıda referandum süresince,

Ak Gençlerden 28 Şubat konferansı

Karamürsel AK Parti gençlik kollarının organize ettiği ve konuşmacı olarak davet edilen, ÖNDER onursan başkanı İbrahim Solmazın "BİR NESLİN MÜCADELESİ 28 ŞUBAT"

AYDIN ÜNLÜ’DEN KARAMÜRSEL ÇIKARMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, Karamürsel'e gelerek ilçemiz 'de bir dizi ziyarette bulundu.

Karamürsel Fenomen Giyim Açıldı

Karamürsel’de Fenomen erkek giyim açıldı.Karamürselli Onur Aydın tarafından açılan Erkek giyim Mağazası 4 Temmuz Mahallesi, Mehmet Yasef sokakta bulunuyor.

Karamürsel'in Yiğit Çocukları

Fevziye köyünde düzenlenen 110. Geleneksel Tarihi Yalova Fevziye Yağlı Güreşleri, 40'ı başpehlivan 400 güreşçinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Karamürsel MHP'de Neler Oluyor

Karamürsel MHP İlçe yöneticisinin Genel Merkez tarafından görevden alınması, sonrasında MHP İl Başkanlığı’nca Karamürsel İlçe Başkanı olarak Çetin Öksüz’ün

Karamürsel Acil Servis Hızla Bitişe Yaklaşıyor

Op. Dr. Şenol Ergüney, yakın zamanda açılışı yapılacak olan Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servisini gezdi.

Tersaneler Güreş Takımı Altınovayı Onurlandırdı

Edirne’de düzenlenen Büyük Bayanlar Güreş Türkiye Şampiyonasında...

İsmail Yıldırım inşaat Mühendisleri 61.yılı kutlamasına katıldı

İlimizde bulunan İnşaat Mühendisleri Odası kuruluşlarının 61. yıl dönümünü protokol üyelerinin katılımıyla coşkulu bir şekilde kutladı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapıldı. BÜTÜN PROTOKOL HAZIR BULUNDU İnşaat Mühendisleri Odası, bu akşam kuruluşunun 61. yıl dönümü sebebiyle The Ness Otel’de Haldız İnşaat’ın sponsorluğunda geleneksel balo gecesi düzenledi. Gecede aynı zamanda meslekte 40. Yılını ve 25. Yılını dolduran meslektaşlara plaket ve onur belgeleri takdim edildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu KOÜ Rektörü Sadettin Hülagü, Mühendisler Odası Başkanı Tolga Ok, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, KOTO Başkanı Murat Özdağ, Mimarlar Odası Başkanı Arsal Arısal ve çok sayıda oda üyesi davetli katıldı. Gecede meslekte 40. ve 25. Yılını dolduran üyelere plaket takdimi yapılırken, gece sonunda ise şarkıcı Altay'ın sahne alacağı bildirildi.

KARAMÜRSEL'İ ONURLANDIRAN GENÇ FUTBOLCU MELİH GENÇ

Karamürsel İdman Yurdu U15 Takımının oyuncusu Melih Genç’ten herkese örnek davranış; ‘Elle attım hocam’ dedi, attığı golü iptal ettirdi Karamürsel’de 15 yaşındaki Melih Genç’ten, fair-play'e aday gösterilecek örnek davranış, ‘Elle attım hocam’ dedi, attığı golü iptal ettirdi.

Karamürsel Ak Parti Sözcüsünden Uğurluya Yanıt

Sayın fedai uğurlu Karamürsel'de CHP ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak yaptığı açıklamayı hem manidar hemde düşünmeden düşünemeden verilmiş siyasi bir cevap olduğunu söylemeliyim.Her siyasi parti gibi AKP’nin seçim bildirgesini demokratik bir ortamda dağıtılmasına hiçbir sözüm yok, fakat bu bildirgelerin içerisine onurlu geçmişi olan Türk halkına hakaret eder gibi bir balon ve de kahve konulmasını hakaret olarak algılıyorum’ sanırım fedai bey balonu kendi için konduğu sandığı için hakaret olarak algılamış hatırlatmak isterim ki o çantada AK PARTİ seçim bildirgelerinin bulunduğunu ve çantaya balonların çocuklar için kahve ise hatırı olduğu içindir ki şunu da hatırlatmak isterim uğurlu beye İzmir'de CHP evlerin kapısını gönüllülerle çalarak. Gönüllüler Genel Merkez'in gönderdiği, üzerinde "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı 5 bin adet tişörtü giyip, şapkaları takarak evlerin kapısını çalarak. Gönüllüler, özellikle CHP'ye oy vermeyen seçmene gidip 20 gramlık poşetler halinde Türk kahvesi ikram edecek ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin"dediği zaman sanırım CHP liler insanlara hakaret etmiş oldu uğurlu beyin demesine göre ve bunu eleştirmiyorsa sayın uğurlu bey Karamürsel'de dağıtılan poşetin ve kahvenin eleştirisini yapmamalıdır şahi kişiliğine genel olarak bilindiği gibi asabi ve karşısındaki insanı dinlemez tavrına uygun sivrilikte bu yorumu yaptığını düşünüyor ve son olarak şunu söylemek istiyorum bir kahvenin hesabı olmaz kırk yıllık hatırı olur fedai bey. AK PARTİ Karamürsel tantım medya başkanı. Mustafa Çelik