Partililer Haberleri

Partililer Haberleri

Ahmet Çalık yasaklara saatler kala son mitingini yaptı

Karamürsel'de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) belediye başkan adayı Ahmet Çalık, 31 Mart yerel seçimlerine saatler kala 4 Temmuz Mahallesi İnönü Caddesi üzerindeki seçim ofisi önünde partilileri ve destekçileri ile bir araya geldi.

AK Parti Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

AK Parti'nin Karamürsel Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Çalık, partililer ile bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, yerel seçim süreci hakkında görüş alışverişinde bulunmak için bugün parti örgütü ile bir araya geldi.

Yıldırım “2 milyon zarar ettik” dedi teşkilata seslendi

Karamürsel Yerel Yönetimler Toplantısı’nda konuşan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Yüzme Havuzu’nun kendilerine 2 milyon 200 bin TL zarar ettirdiğini söyleyerek partilileri hizmetlere sahip çıkmaya davet etti

Cumhuriyet halk partililer, ekmeğimiz, ekmeğinizdir dediler. 

Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ahmet Çalık, Karamürsel İlçe Başkanı Suat Ülkü, Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı ve Gençlik Kolları Pandemi koşulları nedeni ile zor günler geçiren Pazarcı esnafını ziyaret ederek  “Ekmeğimiz, ekmeğinizdir” dedi. 

Ak Partililer soğuğa aldırış etmedi

Karamürsel Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı İsmail Yıldırım seçime sayılı saatler kala Büyük Karamürsel Mitinginde vatandaşlar ile buluştu.

Ak Parti'de bugün Gebze ve Karamürsel’de aday tanıtımı yapılacak

Karamürsel'de saat 14:00'da İsmail Yıldırım'ın aday tanıtım toplantısına, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tahir Büyükakın ve partililerinde katılacağı

Ahmet Çalık biz kocaman bir aileyiz dedi!

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye başkan adayı Ahmet Çalık CHP gönül veren partilileri ile bir araya geldi.

Tahir Büyükakın memleketinde bunu hak etmedi!

Karamürselli Tahir Büyükakın memleketine ilk yaptığı ziyarette belediye başkanının spor kıyafetlerle kendisini karşılamasına, Ak Partililer büyük tepki gösterdiler.

Karamürsel Ak Parti Fevzi Utaş ile yeniden kendine geldi

Karamürsel ilçe başkanı Recep Demirel uzun zaman sonra Ak Partililerdeki heyecanı görünce çok mutlu oldu. Fvezi Utaş'ın adaylık başvurusunu kahkalar ile kabul ederek başarılar diledi.

Ak Partiye Ak Partili belediye başkanı yakışır

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Fevzi Utaş'ın belediye başkanı olarak aday olacağını öğrenen Ak Partililer büyük bir sevinç yaşıyor.

İYİ Parti’nin Üsküdar’da bulunan standına saldırı

Üsküdar meydanda standını toplamaya hazırlanan 3'ü kadın toplam 5 İYİ Partili saldırıya uğradı.

Ak Partililer 85. Danışma Meclisinde Toplandılar

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen 85. Daraltılmış İlçe Danışma Meclisi bu akşam gerçekleşti.

Kocaeli'nin yiğit vekilini ağlatan mesaj

Kocaeli'nde gerek kendi partilileri, gerekse muhalefet partili büyük bir kitle tarafından sevilen ve takdir gören Fatma Kaplan Hürriyet ilk defa bu kadar çok duygulandıpını itiraf etti.

Karamürsel İYİ Parti yönetimi kuruldu

Karamürsel 'de partililer ile bir araya gelen Kaman, Saadet Partisi Karamürsel Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baş'ın

Mehmet Baş, asparagas haberlere itibar etmeyin

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti İl Başkanlığına atanan Serdar Kaman teşkilatlanma çalışmalarına başladı. Dün akşam Karamürsel 'de partililer ile biraraya gelen Kaman

Saadet Partililer salona sığmadı

Kocaeli'de Saadet Partisi İl Teşkilatı’nın Genel Başkan Temel Karamollaoğlu'nu konuk ettiği kongrede İzmit Atatürk Spor Salonu tıka basa doldu taştı.

AKP binasında intihar girişimi - Son dakika!

AKP Dilovası İlçe Teşkilatı'nın binasının çatısına çıkan vatandaş, intihar girişiminde bulunuyor. Vatandaşı ikna etmek için partililer, vatandaşlar, polis ve itfaiye çaba sarf ediyor

KARAMÜRSEL'DE SAADET İFTARI

SP Karamürsel İlçe Teşkilatı, partililerle iftar yemeğinde bir araya gelmeye hazırlanıyor. SP Karamürsel İlçe Başkanı Mehmet Özalay, iftar yemeğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada

İsmail Yıldırım AK Partililerle buluştu

Karamürsel Kültür merkezinde, basına kapalı olarak gerçekleştirilen 2014 Yerel seçimlerinden bu güne kadar ilçemizde yapılan yatırımlar ve yapılacak olan yatırımlar hakkında

Genel Af Çıkacak mı ? AK Partiden Arka Arkaya Mesajlar

Gündemde bazı basın kuruluşlarınca çıkan AF haberlerine AK partililerden cevap geldi.

AK Parti Kadın kollarından örnek davranış

Karamürsel AK Parti kadın kolları başkanı Nurcan Aydın ve partililer bugün ilçemiz merkezinde bulunan Jandarma komutanlığına ziyaret ederek, askerlere moral

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi

CHP Karamürsel'de Şinasi Yazar güven tazeledi Karamürsel Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Karamürsel Cumhuriyet Halka Partisi İlçe Başkanı Şinasi Yazar’ın tek aday olduğu kongrede, 122 delegenin oy kullanma hakkı bulundu seçimde Şinasi Yazar, seçime katılan bütün delegelerin oyunu alarak ilçe başkanlığına tekrar seçildi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karamürsel İlçe Kongresi Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Kongrede Mevcut İlçe Başkanı Şinasi Yazar, tek listeyle giderek tekrar ilçe başkanı olarak güven tazelemiş oldu. 122 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu seçimde, 15 asil ve 21 il delegesinin seçimi yapıldığı kongreye; Karamürsel Esnaf Odası Başkanı İsmail Aydın, Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, ve partililer katıldı.

Fikri Işık'tan Karamürsel'e Teşekkür Ziyareti

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ak Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti Karamürsel İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti. Bakan Işık’a, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da eşlik etti.Akşam saatlerin'de Karamürsel merkez ışıklarda bulunan Karamürselsel Ak Parti merkez binasnda partililerle buluşan ve bu Ziyarette konuşan Bakan Işık, “7 Haziran akşamındaki ‘Şöyle olsaydı böyle olurdu’ cümlelerini 1 Kasım akşamı kimse kurmadı. Çünkü ortada net bir başarı vardı.

KARAMÜRSEL AK PARTİ SEÇİM SONUÇLARINI KUTLAMAYA FATİHAYLA BAŞLADI

1 Kasım seçimlerinde büyük bir zaferle ayrılan Ak Parti seçim sonrası Karamürsel İlçe binasında bir araya gelerek toplandılar. İlçe merkez binasına ilk olarak Karamürsel Belediye Başkanı büyük tezahüratlarla katılarak bütün partililere teşekkürlerini sundu. RECEP DEMİREL ZAFER HEPİMİZİN DEDİ Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı ilçe binasında toplanan partililere başta kadın kollarımız ve ak partiye gönül vermiş kadın destekçimizdir. Bu mücadelede biran olsun enerjisini kaybetmeyen gece gündüz demeden çalışan ve hiç usanmayan gençlik kolları başkanı Adem Güneş ve ekibine bize gönül vermiş bütün parti mensuplarımıza sonsuz teşekkür ediyorum dedi. RECEP DEMİREL EMANET OY İSTEDİM Seçimlerden önce her gittiğim yerde gerek MHP'li gerek SP'li kardeşlerimizden oy istedim.Ülkemizin geleceği ve istikrarı için Ak Partinin tek başına yine iktidar olması ve bu sıkıntılı dönemlerden kurtulmamız için onlardan emanet oy istedim biliyorum ki sizlerde istediniz. Sonunda bu isteklerimiz yerini buldu ve bu mücadeleyi kazandık fakat bu zaferde sadece partili kardeşlerimizin değil bir çok farklı görüşün katkısı olduğu için sizlerden ricam taşkınlık olmadan insanları rencide etmeden kutlamanız. BEN SİZDEN ÇOK BAĞIRMAK İSTİYORUM Parti binasında bulunan gençlerin başkanım kutlama yapmak istiyoruz ısrarlarına dayanamayan Demirel inanın ben hepinizden çok bağırmak istiyorum dedi.Bu zaferin ardından bir fatiha okuyalım diyen Demirel fatihanın ardından en azından hep birlikte merkeze kadar yürüyelim ısrarlarının üzerine ilçe merkez binasından ilhan çınar alanına kadar yürüyen partililer burada seçimin sonuçlarını kutladılar.

İSMAİL YILDIRIM OYUNU EŞİ İLE BİRLİKTE KULLANDI

Karamürsel belediye başkanı İsmail Yıldırım öğleden sonra Kayacık mahallesindeki Alp Anadolu Lisesine gelerek 1055 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Tam seçim üzeri geçirdiği talihsiz kaza sonrasında değnekler ve özel yaptırttığı ayakkabı sayesinde yürüyebilen Yıldırım oyunu kullandıktan sonra okul bahçesinde partililerle sohbet ettikten sonra okuldan ayrıldı.

Bakan Fikri Işık'tan Karamürsel Çıkartması

Bilim ve sanayi bakanı Fikri Işık sabah kahvaltısını Karamürsel'de partililerle yaptı. Sabah erken saatlerde Karamürsel'e gelen Fikri Işık Ak parti ilçe teşkilatının Zevkin Cafe'de düzenlediği kahvaltıya katılan Işık burada hem partililerle sohbet etti hemde yarın yapılacak seçim ile alakalı istişaralerde bulundu. İSMAİL YILDIRIM'DA KATILDI Uzun zaman önce ayağı sakatlanan Karamürsel belediye Başkanı İsmail Yıldırım'da bakanı ve partilileri yalnız bırakmadı. Kahvaltının ardından Karamürsel'de kısa bir gezinti yapan Işık çarşı esnafını gezdi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce Karamürsel'i Salladı

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce; 'Türkiye için herkesi CHP çatısı altında buluşmaya davet ediyorum' CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinasi Yazar, Karamürsel Belediyesi CHP Meclis Üyeleri, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP İlçe Kadın Kolları, CHP İlçe Gençlik Kolları, Kocaeli CHP Milletvekili Tahsin Tarhan, Kocaeli CHP Milletvekili adayı Turan Dumlu, Gölcük CHP ilçe Başkanı İsmet İşeri ve partilileri tarafından Karamürsel Kayacık Mahallesi Spor tesisleri önünde coşkuyla karşılandı. Buradan yürüyüşle vatandaşlarla sohbet eden İnce, dilek ve temennilerini dinledi.

CHP Milletvekili adayı Yakup Törk Karamürsel'de Halkla Buluştu

CHP Kocaeli Milletvekili adayı Yakup Törk, Bugün Karamürsel'e gelerek esnafı ve halkı ziyaret etti.Karamürsel ilçe başkanı Şinasi Yazar ve partililerle gezen Törk halkın sorunlarını dinleyerek 1 Kasım’da CHP’nin oyunu arttıracağını söyleydi.