Poşet Haberleri

Poşet Haberleri

Bu sabah itibariyle başladı! Artık ücret isteyecekler

Alışverişlerde kullanılan plastik poşetlerden ücret alınmasına ilişkin uygulama bu sabah itibariyle başladı.

Bakan'dan Poşet ücretleriyle ilgili önemli açıklama

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “1 Ocak’tan itibaren manav, şarküteri ve ekmek reyonunda poşetler ücretsiz olacak” dedi.

Karamürsel'de terör örgütüne ait döküman bulundu

Karamürsel, Suludere, Başdeğirmen ve Oluklu Mahalleleri’nde boş araziye atılmış, siyah poşet içinde ele geçirilen kitaplar içinde kalem ve bazı kırtasiye malze

Küçücük çocuklar burada bali çekiyorlar

Karamürsel kayacık mahallesi 209.cad üzerinde yıllardır inşaat halinde bulunan metruk bir binada küçük yaşta çocukların bali çektiğini gören vatandaşlar çok tedirgin. NE YAPACAKLARI BELLİ DEĞİL Gazetemizi arayarak şikayette bulunan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylediler.Biz sürekli tedirginiz bu inşaatı ne kapatıyorlar nede herhangi bir çalışma yapıyorlar yıllardır mahallede harabe halde olan bu bina bütün serserilerin takılma yeri haline geldi bu konuyu kime şikayet ettiysek bir sonuç bulamadık. UFACIK ÇOCUKLAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR Şeyda. D. isimli bir takipçimiz bu notla sesimi duyurun lütfen demiş ; Yaşları daha çok küçük olan 14 ile 16 arasındaki küçücük çocuklar ellerinde poşetler bir şeyler yapıyorlar bizde merakedip gittik ve poşetlerin içerisinde bali olduğunu gördük bu çocuklar hepimizin geleceği lütfen gelin araştırın bakın bizim gördüğümüzü sizde görün eğer vicdanınız el veriyorsa tamam kimse bir şey yapmasın o zaman.( Lütfen bu notumu yayınlayın ama ) YETKİLİLERE SESİMİZİ DUYURUN Olay yerini inceleyen ekibimiz gerçekten her tarafta bali poşetleri olduğunu ve metruk binaya giriş çıkışın çok kolay olduğunu tespit etti. Bu ve bunun gibi sadece bir kaç bina var ilçemizde bizlerde buradan yetkililere gerekenin yapılarak bu binalar için biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz.

Balkonda Çıkan Yangın KORKUTTU

Karamürsel’de bir evin balkonundaki çöp yangını korkuttu ! Balkonda çöp poşetinin tutuşmasıyla meydana gelen yangında can ve mal kaybı yaşanmazken, apartman ve mahalle sakinlerini korkuttu!

Karamürsel sepetinin "son" ustası tarihi sepetimize sahip çıkıyor

Karamürsel sepetini "son" ustası yaşatıyor Osmanlı padişahlarından Sultan Abdülaziz'e içinde kiraz götürülmesiyle üne kavuşan Karamürsel sepeti, 50 yaşındaki "son ustası" Muharrem Uzun'un gayretleriyle yaşatılıyor. Kestane köklerinden yetişen dal ve filizlerden özgün bir el işçiliğiyle yapılanKaramürsel sepeti, plastik kova ve naylon poşetler karşısında zamana direniyor.

Karamürsel Ak Parti Sözcüsünden Uğurluya Yanıt

Sayın fedai uğurlu Karamürsel'de CHP ilçe Başkanlığı yapmış biri olarak yaptığı açıklamayı hem manidar hemde düşünmeden düşünemeden verilmiş siyasi bir cevap olduğunu söylemeliyim.Her siyasi parti gibi AKP’nin seçim bildirgesini demokratik bir ortamda dağıtılmasına hiçbir sözüm yok, fakat bu bildirgelerin içerisine onurlu geçmişi olan Türk halkına hakaret eder gibi bir balon ve de kahve konulmasını hakaret olarak algılıyorum’ sanırım fedai bey balonu kendi için konduğu sandığı için hakaret olarak algılamış hatırlatmak isterim ki o çantada AK PARTİ seçim bildirgelerinin bulunduğunu ve çantaya balonların çocuklar için kahve ise hatırı olduğu içindir ki şunu da hatırlatmak isterim uğurlu beye İzmir'de CHP evlerin kapısını gönüllülerle çalarak. Gönüllüler Genel Merkez'in gönderdiği, üzerinde "Yaşanacak bir Türkiye" yazılı 5 bin adet tişörtü giyip, şapkaları takarak evlerin kapısını çalarak. Gönüllüler, özellikle CHP'ye oy vermeyen seçmene gidip 20 gramlık poşetler halinde Türk kahvesi ikram edecek ve "40 yıllık hatırımız kalsın, oyunuzu bize verin"dediği zaman sanırım CHP liler insanlara hakaret etmiş oldu uğurlu beyin demesine göre ve bunu eleştirmiyorsa sayın uğurlu bey Karamürsel'de dağıtılan poşetin ve kahvenin eleştirisini yapmamalıdır şahi kişiliğine genel olarak bilindiği gibi asabi ve karşısındaki insanı dinlemez tavrına uygun sivrilikte bu yorumu yaptığını düşünüyor ve son olarak şunu söylemek istiyorum bir kahvenin hesabı olmaz kırk yıllık hatırı olur fedai bey. AK PARTİ Karamürsel tantım medya başkanı. Mustafa Çelik

Son Dakika - Karamürsel Asayişten Uyuşturucuya Büyük Darbe

Karamürsel'de 188 adet şeker tabir edilen uyuşturucu hap ele geçirildi. Haplarla birlikte üç kişi göz altına alındı. Edinilen bilgiye göre Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin Karamürsel Kayacık Mahallesi İnönü Caddesi İlhan Çınar alanında devriye gezdiği sırada burada park halinde bulunan 07 V 4104 plakalı bir aracın camından dışarıya bir paket atıldığını görülmesi üzerine yapılan araştırma sonucunda bir poşet içinde 188 adet uyuşturucu hap olduğu tespit edilmesinin ardından araçta bulunan R.A. (27), A.F.(27) ve Y.Ş.(26) adlı şahıslar gözaltına alınarak adliye sevk edildi.

+ 18 Korkunç Cinayet Bu Kadını Tanıyan Hemen..

Çayırköy mevkiinde elleri bileklerinden kesilmiş ve poşete sarılmış halde 20-25 yaşlarında bir kadın cesedi bulundu. Talihsiz kadının öldürüldükten sonra kimliğinin belirlenmemesi için bileklerinin kesildiği tahmin ediliyor.