Projeler Haberleri

Projeler Haberleri

Kaytazdere halkından Doğan Çitil'e tam destek

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Doğan Çitil, seçim kampanyası kapsamında "Kaytazdere Yeniden Doğacak" sloganıyla belde halkına projelerini tanıttı.

Ahmet Çalık sevgisi sokaklara sığmadı

Yerel seçimlere 2 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün Karamürsel Kültür Merkezinde projelerini anlattı.

Ahmet Çalık, tüm ilçe halkını davet etti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık, babası Muhammet Çalık'ın vefatı nedeni ile ertelenen Meclis Üyeleri ve Proje Tanıtım programının 17 Mart 2024 Pazar günü saat 14.00'te Karamürsel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini ve tüm ilçe halkının davetli olduğunu duyurdu.

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Murat Akbaba, projelerini anlattı

Karamürsel Belediye Başkanı adayı Murat Akbaba, seçimi kazanması halinde hayata geçireceği projeleri açıkladı. Akbaba, Karamürsel Belediye Binası'nı Alışveriş Merkezi'ne (AVM) dönüştürerek Karamürsel AVM'sini kuracaklarını duyurdu.

Mesut Çetinkaya, coşku ile karşılandı

Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya bugün Kültür Merkezinde beyannamesini anlatıyor.

Fazlaca, tersane işçilerinin sömürülmesine izin vermeyecek

CHP Altınova Belediye Başkan Adayı Yasemin Fazlaca Tersanecilerle Buluştu: Hizmet Sözü Verdi

Çalık'ın Seçim Bürosu Açılışında Eski İlçe Başkanlarından Büyük Destek

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, seçim bürosunun açılışında eski ilçe başkanlarından büyük destek gördü.

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Çetinkaya Seçim Çalışmalarına Başladı

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya Seçim Çalışmalarına Başladı

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba Halkla Buluştu

Saadet Partisi'nin Belediye Başkan Adayı Murat Akbaba, ilçe sahil bandındaki kafelerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkla bir araya geldi.

Karamürsel Deva İlçede dengeleri değiştirecek

Karamürsel'de DEVA Partisi İlçe Başkanı Cüneyt Yücetepe: "Yoğun İlgi ve Büyük Destekle Projelerimize Odaklanıyoruz"

Karamürsel'e Yeni Bir Soluk Geliyor

Daha güzel bir Karamürsel için çalışacağız. Tüm vatandaşlarımız rahat olsunlar. Bize güvensin. Artık Karamürsel’in beklemeye tahammülü yok. Sözüm olsun Karamürsel’in en sevilen ve çalışan başkanı olacağım.

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

Ercan Reyhanlı, Gençlerle Buluştu

AK Parti Kaytazdere Belediye Başkan Adayı Ercan Reyhanlı, yerel seçimler öncesi gençlerle bir araya geldi. Etkinlik, Kaytazdere'nin geleceğine yönelik plan ve projelerin genç seçmenlere aktarılması amacıyla düzenlendi.

Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

CHP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Tanıtım Programı İçin Halkı Davet Ediyor

Karamürsel Birey Koleji yine gönüllere dokundu

Karamürsel başta olmak üzere bölgede verdiği kaliteli eğitim ile adından sıkça söz ettiren Karamürsel Birey Koleji, eğitim ve öğretimin yanında sık, sık düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile yine gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Seçime aylar kala bu acele nedir ?

Önce Cengiz Enerji, ardından Galata Wind, şimdi ise Daven Enerji... Karamürsel, rüzgar türbini projelerinin paratoneri oldu. İki firmanın ardından Daven Enerji de Kandıra’ya RES kurmaya hazırlanıyor.

Karamürsel halkı RES projesine değil yapıldığı yere tepki gösteriyor!

Karamürsel halkı aslında Rüzgar Enerji Santrali'ne (RES) karşı değil. Karşı olunan şey, işletmecilerin maliyetleri düşürmek amacıyla şehir merkezine yakın yapmaya çalıştıkları projelerdir.

Orman ve Doğa katliamına engel olunulamıyor!

Karamürsel'de, kayın ormanları ve göçmen kuşların göç yolları katledilerek yapılan Rüzgar Enerji Santrali (RES) projeleriyle ilgili raporlar ve mahkeme kararları yok sayılmış, doğa severlerin itirazlarına rağmen projeler onaylanmıştır. Çalışmaların Uygun Yerlerde Yapılması Gerekliliği Kocaeli ve Bursa bölgelerinde yapılacak RES projelerinin doğru yerlere ve olumlu Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) raporlarına uygun olarak yapılması gereklidir. Doğa ve hayvanlara zarar vermeden çalışmaların gerçekleştirilmesi önemlidir.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Sait Mete seçim startını erken verdi

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete belediye başkanlığı seçimleri için adeta start verdi. İsmail Yıldırım'dan sonra adaylığına kesin gözü ile bakılan Mete'nin ilçede çalmadık kapı bırakmaması ve sosyal medyadan sürekli olarak piar yapması, karşılığını bulacakmı önünüzdeki günlerde hep beraber göreceğiz. İSMAİL YILDIRIM BÜYÜK PROJELERİN PEŞİNDE Sait Mete, halkın kapısını çalıp kapı kapı gezerken, mevcut belediye Başkanı İsmail Yıldırım ise Arap aileleri ile görüşmeler yapıp, Karamürsel sınırları içinde yapılacak inşaatların özel projeleri için sokak ve caddeleri iptal ederek lüx siteler yapılmasının önündeki engelleri kaldırmak gibi işlerle uğraşması ilçenin gündem konularından.

Tahir Büyükakın ve Sait Mete ilçenin kaderini değiştirdi

Karamürsel'de göreve geldiği günden bu yana ilçede büyük projelerin hayata geçmesinde büyük katkı sağlayan Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait METE adeta her projenin kalbinde. Kocaeli Büyük Şehir Belediye başkanı Tahir BÜYÜKAKIN ile çok güzel bir uyum içinde çalışan Mete, ilçenin adeta kaderini değiştirdi.

Beşiktaşlı dernekler Karamürsel'de toplandı

Kartal Bakışı Platformu tarafından düzenlenen Büyük Beşiktaş projeleri kapsamında, siyah- beyazlıların eski yöneticilerinden Avukat Levent Erdoğan ve ekibi çalışmalarını sürdürüyor.

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönüllere dokundu

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse camii ve yaptığı etkinlikler ile bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çiçek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönülleri fet etti.

Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi

Karamürsel genelinde üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi.

Tahir Büyükakın, Karamürsel'i baştan inşa ediyor!

Karamürsel'in evladı, Kocaeli Büyükşehir belediye başkanı Tahir Büyükakın ilçeyi adeta sil baştan baştan aşağı yeniliyor. Karamürsel'e 15 yıldır çivi dahi çakılmamış olması nedeni ile projeler biraz aksasa da, ilçe halkı ve esnafı yapılan hizmetlerden ötürü çok memnun.

Mehmet Akdeniz yine gönüllere dokundu

Karamürsel’de hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile her geçen gün büyüyen Mehmet Akdeniz yine Kocaeli gündeminde.