Sad Haberleri

Sad Haberleri

Ekrem Can'ı Rahmet ve Minnet ile andılar

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen sadece ilçenin değil, bölgeninde en büyük hayırseverlerinden Ekram Can vefatı sonrası sevenleri tarafından unutulmadı.

Genç yaşta canına kıymıştı! İşte sebebi!

Yılmaz'ın ani ve acı sonu, yakınlarını ve mahalle sakinlerini derinden sarsarken, ailesi ve çevresi büyük bir üzüntü yaşadı. Yakınları, Yılmaz'ın son dönemde zorlu bir dönemden geçtiğini ve bu durumun ruhsal sağlığını olumsuz etkilediğini belirtti.

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor!

Marketlerin etiket ve kilo kurnazlığına dair şikayetler artıyor! Vatandaşlar, rafta gördükleri fiyatla kasada karşılaştıkları fiyatın farklı olduğunu belirterek denetimlerin artırılmasını istiyorlar.

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Celal Şengör, önemli açıklamalarda bulundu!

Olası deprem sadece İstanbul'u değil bölgede ciddi yıkıma yol açabilecek kadar güçlü olabilir.

1 Mart Vapur Faciası Şehitleri Karamürsel'de dualar ile Anıldı

Karamürsel Vapur İskelesi meydanında düzenlenen törenle, 1 Mart 1958 tarihinde İzmit-Karamürsel arasında sefer yapan Üsküdar Vapuru'nun İzmit Körfezi'nde fırtınaya yakalanarak batması sonucunda hayatını kaybeden vatandaşlar anıldı.

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Karamürsel'de Baba ve Çocuk Etkinliği: Babalar Çocuklarıyla Keyifli Anlar Yaşadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Anne Şehir Mimoza Merkezi'nde düzenlenen baba ve çocuk etkinliği, Karamürsel'de babaların çocuklarıyla keyifli vakit geçirmesine olanak sağladı.

Gülümse Kafelerde Çay Fiyatında Büyük İndirim!

İzmit Belediyesi tarafından işletilen Gülümse Kafe şubelerinde çay fiyatlarında önemli bir indirim yapıldı. Daha önce 7,5 TL olarak satılan çayın fiyatı, artık sadece 3 TL'ye alıcı bulacak.

Altınova İlçesinde İşçi Dairesinde Yangın: Facia Kıl Payı Atlatıldı!

Altınova, Yalova - 25 Ocak 2024 – Altınova ilçesinde, gurbete çalışmaya gelen işçilerin kaldığı dairede çıkan yangın, facia kıl payı atlatılarak kontrol altına alındı. Olay, işçilerin yaşadığı kötü koşulları bir kez daha gündeme getirdi.

Sadi Özbağ, Erzurumlular Derneği Kahvaltısına katıldı

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan aday adayı Sadi Özbağ, Karamürsel Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programında yerel toplulukla buluştu. Program, derneğin daveti üzerine gerçekleşti ve bölgedeki Erzurum kökenli vatandaşları bir araya getirdi.

Özbağ'dan çalışan gazeteciler günü mesajı

Sadi Özbağ'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması ve Medyanın Önemine Vurgu

Hasan Özbaş 2024 yeni yıl mesajı

2024 yılının, hepimize esenlik ve mutluluk getirmesini içtenlikle diliyorum. Geride bıraktığımız 2023 yılında yaşadığımız tüm zorlukların, ülkemizin ve devletimizin üzerinden uzaklaşması en büyük temennimiz.

Eczaneler vatandaşı dolandırıyor mu? İşte tüm detaylar!

Bir vatandaşın dikkati bazı eczanelerin yaptığı ayak oyununu ortaya çıkardı. İşte noktasına, virgülüne dokunmadan vatandaşın yaşadıkları: ÇOK ÖNEMLİ UYARI: Eczanelerden reçete ile aldığınız ilaçların karşılığında sizlerden talep edilen katkı payları için mutlaka ve mutlaka üzerinde ilacın adıyla, ne kadar katkı payı ödediğinize dair bilgileri gösteren bir belge alın.

Başkan Aday Adayı Sadi Özbağ esnafı ziyaret etti

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı Sadi Özbağ, "Karamürsel İlçe Esnafımıza Bol Kazançlar Diliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ahmet Çalık'tan geçmiş olsun ziyareti

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık ekibi ile birlikte geçtiğimiz günlerde ağır bir operasyon geçiren ilçenin sevilen simalarından Karsad Başkanı Zeki Şirinoğlu'nu ziyaret etti.

SEDAŞ KIŞ GÜNÜ NE YAPMAYA ÇALIŞIYOR ?

Karamürsel'de havaların soğuması ile art arda yapılan elektrik kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Bir çok vatandaş açma ve kapa paraları verilmeyen hizmet ve zamanında yapılmayan bakımlardan dolayı yaşadıkları sorunların gündeme getirilmesi için gazetemize ulaştı.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Karamürsel AK Parti kimi aday göstermeli

Karamürsel AK Parti sizce kimi aday göstermeli. Facebook üzerinden buraya TIKLAYARAK anketimize katılabilirsiniz.

Karamürsel Ak Parti'de 7 aday adayı hazırlanıyor!

Yakın bir zaman içerisinde aday, adayları netleştikten sonra Karamürsel Ak Parti'de hummalı bir seçim süreci geçmesi bekleniliyor.

Karamürsel'de icradan satılık müstakil dubleks ev

Karamürsel Senaiye mahallesinde 668 m2 arsa içerisinde iki katlı müstakil ev sadece 1.240.700,00 TL satılacaktır.

Karamürsel Stadında ortalık karıştı

Maçın hakemi Anıl Yılmaz, taraftarların olaya karışmasının ardından soyunma odasına gidip karşılaşmayı tatil ettiğini açıkladı. Maçın bitimine sadece 10 Dk kala hakemin Çamçukur Sporun galibiyeti aleyhine karar vermesi

Karamürsel SGK hakkında şikayetler artmaya başladı

Karamürsel genelinde son zamanlarda gazetemize gelen çok sayıda şikayet gönderisi var. Bu şikayetler, ilçe genelinde faaliyet gösteren bazı inşaat firmalarının kaçak ve sigortasız işçi çalıştırdığına dairdir, ve her geçen gün artmaktadır.

Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın bunu hak etmiyor

Karamürsel'in abisi olarak nitelendirilen Tahir Büyükakın, yıllar boyu sadece seçimlerden seçimlere kullanılan vaatlerin neredeyse hepsini hayata geçirerek ilçeyi adeta baştan yarattı.

Karamürsel'de marketler yine raydan çıktı

Karamürsel'de reyonda farklı kasada farklı fiyata vatandaş tepki gösterdi.

Karamürsel'de vatandaşın Türk Telekom tepkisi!

Karamürsel'de vatandaşlar Türk Telekom internet bağlantısının olmaması ve yaklaşık 2 gündür bu problem yaşadıklarını dile getirdi.

Karamürsel Birey Koleji 2022-2023 mezuniyet töreni

Karamürsel Birey Anadolu Lisesi, 2022- 2023 Eğitim Öğretim Yılı sonunda mezun olan 12. Sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenlendi. Mezun olan öğrenciler tören sonunda keplerini havaya fırlatarak mezun olmanın heyacanını yaşadı.  

KARAMÜRSEL'DE GENÇ SADÂ KUR'ÂN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sada Kuran'ı Kerim'i Güzel okuma yarışması Kocaeli 1. Bölge İl Finalinde Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bilal SALİM il İkincisi olmuştur.

Tahir Büyükakın Karamürsel'in kaderini değiştirdi

Karamürsel genelinde yıllardır sadece seçim dönemlerinde vaat olarak kalan bir çok projeyi yıllar sonra hayata geçiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın bir büyük projenin daha bitişini duyurdu.

Turgut Taşçı'nın yiğitleri zirveyi bırakmıyor

2.Lig temsilcimiz, önceki gün Limaspor deplasmanında ikinci yarıdaki etkili oyunuyla galibiyete ulaştı. Turgut Taşçı’nın öğrencileri büyük sevinç yaşadı.