Sağlık Durumu Haberleri

Sağlık Durumu Haberleri

Altınova tersaneler bölgesinde çok sayıda kişi zehirlendi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde faaliyet gösteren bir tersanede akşam yemeği yedikten sonra fenalaşan işçiler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Karamürsel'de bıçaklı saldırıya uğrayan Öpöz'sağlık durumu

Karamürsel'da dün öğle saatlerinde kimliği belirsiz kişi yada kişilerce uğradığı bıçaklı saldırı sonrası ağır yaralanan ve önce Karamürsel Devlet Hastanesine

Elektrik akımına kapılan İsmail Çam'dan haber var

Dün akşam yaşanan üzücü olay'da yaralanan İsmail Çam'dan buğün sevenlerine güzel haber var. Sağlık durumunun gayet iyi olduğunu ve normal odaya çıkarıldığı belirtilen

İSMAİL YILDIRIM SABAH TABURCU OLDU

Hafta sonu antrenman yapmak üzere Ahmet Taşçı ve bir kaç arkadaşı ile kapalı spor salonunun arkasında bulunan idman sahasında idman yaptıkları sırada İsmail Yıldırım'ın zıpladığı sırada ayağını ileri atması ile sağ ayak tendonlarını yırttığı ve yere düştüğü belirtildi. Yıldırım, bunun üzerine Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. İsmail Yıldırımın sağlık durumunun iyi olduğu ve sabah hastaneden taburcu olarak evinde istirahat ettiği belirtildi.

Motosiklet otomobile çarptı: 1 yaralı

Motosiklet otomobile çarptı: 1 yaralı Karamürsel'de motosikletin otomobile çarpması sonucu 1 kişi yaralandı A. G.'nin (20) kullandığı 41 K 9675 plakalı motosiklet, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Mürsel Paşa Camii kavşağında sol tarafa dönmekte olan 34 AZ 6804 plakalı E.D. (27) yönetimindeki otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılan A. G.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Bisikletli Çocuğa Minibüs Çarptı

Bisikletti Çocuğa Minibüs Çarptı Karamürsel'de minibüsün çarptığı 11 yaşındaki bisikletli çocuk yaralandı. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj yolu üzerinde meydana gelen kazada, 35 DE 359 plakalı özel KIA marka minibüs, bisikletli 11 yaşındaki Yunus Emre B.'ye çarptı. Kazada yaralanan çocuk 112 acil ekip tarafından Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 11 yaşındaki Yunus Emre B'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

Dün akşam Karamürsel'de 10 Kişinin saldırdığı gencin son durumu.

10 kişinin saldırısına uğrayan genç yoğun bakımda Karamürsel'de 10 kişinin saldırısına uğrayan genç yoğun bakımda tedavi altına alındı. İddiaya göre bu akşam 21.00 sıralarında Karamürsel Kayacık mahallesi Halı Sahalar mevkiinde yaşanan kavgada Altınova-Subaşı beldesinde ikamet eden Y. S. (18) adlı şahsa 10 kişi saldırarak linç edildi. Olayın ardından olay yerine çağırılan 112 acil servis ekipleri tarafından Yasin. S.'ye olay yerinde ilk müdahale yapılırken ilk olarak Karamürsel Devlet Hastanesine buradan da Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırılan Yasin. S. kafasından aldığı darbeler nedeniyle kafa travması geçirdiği bu nedenle yoğun bakımda tedavi altına altına alınmıştı bu sabah Yasin S. sağlık durumunun iyiye gittiği ve yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığı belirtildi.

Karamürsel'de 65 Yaşındaki Adam 1 Kişiyi Bıçaklayarak Yaraladı

Alınan bilgiye göre, İsmail T. ( 65 ) . ile Cihan C. ( 23 ) . arasında Eski İzmit Caddesi , Salı Pazar'ında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail T. ( 65 ), üzerinde taşıdığı bıçakta Cihan C. ( 23 )'yi bıçakladı. Yaralanan Cihan C. ( 23 ), 112 Acil Servis ekiplerince Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldı Burada ilk müdahalesi yapılan Cihan C. ( 23 ) durumunun ciddi olması nedeni ile buradan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Cihan C. ( 23 )'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Süleyman Demirel hayatını kaybetti !

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in saat 02.05'te solunum yolu enfeksiyonu ve kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in hayatını kaybettiği Özel Ankara Güven Hastanesi yazılı açıklamada bulundu. Özel Ankara Güven Hastanesi'nin yaptığı yazılı açıklama şöyle: "Sayın 9.Cumhurbaşkanımız Süleyman DEMİREL, 13 Mayıs 2015 tarihinde böbrek yetmezliği , kalp yetmezliği ve akut solunum yolları enfeksiyonu sebebiyle hastanemize yatırılmıştır. Takip eden günlerde sağlık durumu giderek ağırlaşmış ve tedavileri devam etmekte iken, 16/06/2015 tarihinde solunum ve kalp fonksiyonlarında ileri derece kötüleşme olmuştur. Yapılan tüm girişimlere rağmen cevap alınamamış, 17/06/2015 saat 02.05 'de hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, yakınlarına ve Türk Milletine baş sağlığı dileriz."

CHP'li kadın adaya silahlı saldırı

ADANA'da, CHP 1'inci sıra milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, uğradığı silahlı saldırıda bacaklarından yaralandı. Beyaz renkli otomobilden ateş eden saldırganlar kaçarken, 3 kurşun isabet eden Türkmen, tedaviye alındı. Hayati tehlikesi bulunmayan Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, saldırının korkutma amacıyla yapılmış olabileceğini söyledi. Olay, bugün saat 09.00 sıralarında merkez Çukurova İlçesi Karslı Mahallesi'ndeki Park Zirve restoranın girişinde meydana geldi. Çukurova Genç İşadamları Derneği'nin (ÇUGİAD) kahvaltısına katılmak üzere restorana gelen CHP Adana 1'inci sıra Milletvekili adayı avukat Elif Doğan Türkmen, otomobilden inip, merdivenlere doğru yöneldiği sırada, 01 CTJ 77 plakalı kiralık otomobille gelen saldırganlar tabancayla 3 el ateş etti. Bacaklarından yaralanan Elif Doğan Türkmen, kaldırıldığı özel bir hastanede tedaviye alınırken, saldırganlar da geldikleri araçla kaçtı. İhbar üzerine alarma geçen polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şüphelilerin kullandığı otomobili merkez Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi'nde terk edilmiş halde buldu. Otomobil incelemeye alınırken kaçan şüpheliler aranıyor. KORKUTMA AMACLI Özel Medline Hastanesi'nde acil müdahale edilen ve her iki bacağının diz altında 3 kurşun yarası olduğu saptanan Elif Doğan Türkmen'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Filmleri çekilen Türkmen, yaptığı ilk açıklamada, "Ben iyiyim. Saldırı korkutma amaçlı yapılmıştır. Sağlık durumum iyi, saldırıyı abartmayın" dedi.

Libya açıklarında saldırıya uğrayan Türk gemisinde Karamürselli bir kişi de var

Libya açıklarında Türk şirketine ait bir kuru yük gemisi saldırıya uğradı. Saldırıda geminin üçüncü kaptanı ölürken, mürettebat arasında Karamürsel’den bir kişinin de olduğu ortaya çıkarken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Libya açıklarında Türk şirketine ait bir kuru yük gemisi saldırıya uğradı. Saldırıda geminin üçüncü kaptanı ölürken, mürettebat arasında Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde yaşayan Batuhan Ö. (26) adlı kişinin de olduğu ortaya çıkarken sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

BÜYÜK BAŞKAN ÖZCAN ÖZALGIN YARIN TABURCU OLUYOR

KARAMÜRSEL'İN UNUTULMAZ BAŞKANI ÖZCAN ÖZALGIN YARIN TABURCU OLUYOR İlçemizde çok geniş bir kesim tarafından tanınan, saygı duyulan ve sevilen, Karamürsel’de üç dönem üst üste belediye başkanlığı yapan ve ‘efsane başkan’ olarak anılan Özcan Özalgın, İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde çok riskli bir ameliyat geçirerek uzun süre yoğun bakımda tedavi görmesinin ardından Özcan Özalgın yarın taburcu olacağı belirtildi BU AMELİYAT TÜRKİYE’DE BİR İLK İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Dayimi Kaya tarafından Türkiye’de ender uygulanan bir yöntemle kalp kapakçığı ameliyatına ardından Özcan Özalgın’ın yoğun bakımdan kalmış daha sonra normal odaya alınan Özalgın sağlık durumunun iyi olduğu yarın taburcu olacağı belirtildi. KIZININ YANINDA BİR SÜRE İSTİRAHAT EDECEK Yarın taburcu olacağı belirtilen Özcan Özalgın yarın taburcu olacağı 20 gün sonra kontrolü olacağı bu süre içinde de İzmir’de yaşayan kızı Aslı Güngör’ün evinde kalacağı belirtilirken Özcan Özalgın kendisini arayan soran herkese teşekkür ederken herkese de selam söyledi. Özcan Özalgın yaklaşık bir ay sonra Karamürsel’e döneceği belirtildi

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın Taburcu Oldu

Dün AKP’de STK’larla yapılan temayül yoklamasına katılmak için yola çıkan AKP Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Nurcan Aydın, geçirdiği trafik kazasıdan hafif şekilde yaralanmıştı. Sağlık durumunun ve yapılan tahkiklerin sonucunda geceyi hastanede geçiren Aydın bugün taburcu olarak evine geldi. GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ Kaza geçiren Aydını bugün çok sayıda arkadaşı ve AK Partili ziyaret etti. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen aydın bir süre daha evde istirahat edeceği bildirildi.

Çukura düşen vatandaşı itfaiye kurtardı

Karamürsel'de açık olan çukura düşen vatandaşı itfaiye ekipleri kurtardı. Karamürsel Ereğli sahilinde akşam saatlerinde yürüyüş yapan Mustafa Y (50), isimli vatandaş önündeki çukuru göremeyince içine düştü. Yaklaşık 2 metre derinliğinde olan çukurda mahsur kalan Mustafa Y, durumu cep telefonuyla itfaiye ekiplerine bildirdi. Olayı gören çevredeki diğer vatandaşlar, çukurdan gelen sesler üzerine Mustafa Y isimli şahsa yardım etmeye çalıştı. Vatandaşların yardımı yetersiz olunca olay yerine gelen itfaiye ekipleri, çukura düşen vatandaşı kurtardı. 112 Sağlık ekiplerinin gelmesinin ardından Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırılan şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.