Şaşi Haberleri

Şaşi Haberleri

AK Parti'de Aday Tanıtımı İçin Geri Sayım Başlıyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, Cumartesi günü gerçekleşecek olan ilçe belediye başkanları aday tanıtım toplantısı öncesi konuştu: "Her seçimi önemsedik, her seçimi ülkemizin geleceği için bir dönüm noktası olarak gördük.

Kafeleri patlatan hırsızı, Karamürsel Emniyet patlattı

Karamürsel'de gece yarısı ilçeyi talan eden hırsız, Karamürsel Emniyet ekiplerinin elinden kaçamadı. Gece bir çok kafeye giren ve birinin kasasından para çalan S.D evinde yakalandı. 

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Bu mahallede arsası olanlar dikkat!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İLANEN DUYURULUR KOCAELİ İLİ, KARAMÜRSEL İLÇESİ, PAZARKÖY MAHALLESİNDE, 67 NOLU DÜZENLEME BÖLGESİ OLARAK ADLANDIRILAN 105-106-107-108-109-110-111 ADALARI KAPSAYAN ALANDA İMAR UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.

Geçmişte Belde olan mahallelerin suçu ne?

Cumhuriyet Halk Partisi 2019 Yılı  Karamürsel Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, Büyükşehir Yasasıyla Karamürsel in eski beldeleri olan  Kızderbent, Yalakdere ,Dereköy ile Ereğli mahalleye dönüştürülürken

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

Karamürsel'den canlı yayın ile büyük destek!

Akyüz çiftinin 8 aylık kızı Berra'ya, doğduktan 40 gün sonra hareket edemeyince götürüldüğü hastanede Spinal Musküler Atrofi (SMA) teşhisi kondu. Karamürsel'de küçük Berra yaşasın diye canlı yayın ile kampanya başlatıldı.

SGK 125 Bin TL’ye 3+1 Daire 145 Bin TL’ye 4+1 Daire Satıyor 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendisine ait olan bazı gayrimenkullerin satışını yapacağını duyurdu. Toplam 17 adet gayrimenkul satışı yapacak olan kurum bu satışların 16 tanesini konut statüsünde olan gayrimenkullerden yapacak.   Satışı yapılacak olan 1 diğer gayrimenkul ise Betonarme Bina ve Arsası (176 Adet Bağımsız Bölüm) olarak duyuruldu.  

DİKKAT GÖLCÜK NARKOTİK HER YERDEN ÇIKABİLİR!

Karamürsel genelinde Gölcük Narkotik Gurup amirliğine bağlı ekiplerinin uyuşturucu ve satıcılarına karşı açtığı savaş tam gaz devam ediyor. Son olarak alınan iki kişinin üzerinden çıkanlar herkesi şaşırttı.

Ereğli ve Tepeköy’de arsası olanlar dikkat!

Karamürsel Belediyesi Ereğli Mahallesi ve Tepeköy Mahallesinde arsası olan kişiler için bir ilan yayınladı.

Karamürsel'de bu da oldu!

Karamürsel ilçesinde, iddiaya göre bekçiler gece denize giren Umut Erdoğan'ın (29) kimliğini kontrol etti. Umut Erdoğan günler sonra evine gelen tutanakta maske takmaması nedeniyle ceza kesildiğini görünce şaşırırken, "Maske takarak nasıl yüzebilirim? Gelen cezaya itiraz edeceğim" dedi.

Karamürsel'in son durumu herkesi şaşırttı

Karamürsel’de geçtiğimiz günler de hızlı bir şekilde korona vakalarının artış göstermesi

Kayacık mahallesinde arsası olanlar

Karamürsel Belediye Encümeninin 24.03.2020 tarih ve 21 sayılı kararı askıya çıkarılması

KARAMÜRSEL RESMEN KİLİTLENDİ

Karamürsel D-130 üzerinde inşası başlayan dal-çık nedeni ile alınması gereken fakat alınmayan önlemler nedeni ile ilçe resmen kilitlendi.

İnfaz Yasası TBMM'den geçti

İnfaz düzenlemesine ilişkin kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda kabul edildi.

Cezaevlerinde alınan tedbirler iki hafta uzatıldı

Cezaevlerindeki avukat ziyareti dahil tüm görüşler, cezaevleri arası nakiller iki hafta daha ertelendi.

Son Dakika af kapsamı genişletiliyor mu? İşte detaylar

AK Parti'nin hazırladığı ikinci yargı paketinde yer alan kamuoyunda 'af yasası' olarak bilinen infaz sisteminde uyuşturucu suçları konusunda 'kapsam' tartışması başladı.

Belediye başkanları her yerden maaş alamayacak!

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı’nda hazırlığı devam eden “yerel yönetimler yasası”nın detayları netleşiyor. Belediye başkanı ve meclis üyelerinin iştiraklerde görev almasına sınırlama gelecek.

Karamürsel'de traktör devrildi 3 kişi ölümden döndü

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi Karaahmetli mahallesinde kasasında odun yüklü traktörün ters yatması nedeni ile traktörde bulunan 3 kişi ölümden döndü.

KARAMÜRSELLİ ESNAFDAN BOMBA İDDİA

Karamürsel’de Petlas isimli iş yerinin sahibi olan Mustafa Öksüz sosyal paylaşım sitesi facebook’tan öyle bir paylaşım yaptı ki, her kesi şaşırttı.

DOĞALGAZ'A BÜYÜK ZAM

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPDK) doğal gaz fiyatlarına yüzde 14,90 zam yapıldığı bildirildi.

Cezaevinden 100 bin kişi çıkıyor. İşte detaylar.

İnfaz yasasında yapılacak değişiklikle, terör suçları hariç, cezasının yüzde 50’sini çeken serbest kalacak. Kadın ve çocuğa şiddet, tecavüz suçlarının cezası artacak.

Odada Soğanın Ne İşi Var ?

Soğanın sağlığımıza aslında çok yararlı olduğunu biliyormuydunuz? Duymadıysanız eğer lütfen bu yazıyı okuyun, inanın çok şey öğrenecek ve şaşıracaksınız.

OSmangazi köprüsünde fahiş fiyat ! Geçenler şaşırdı !

Devletin kendi işlettiği köprülere zam yapılmazken Osmangazi Köprüsü'nün otomobil geçiş ücreti 71 TL'den 103 TL'ye çıktı. Köprü ücretine yüzde 45 oranında zam yapıldı

Bir elektrik faturasını bedavaya getirin

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun aldığı son karar ile faturası 67 lira ve üzeri olanlar serbest tüketici sınıfına girmiş oldu. Yeni düzenleme ile elektriğinizi istediğiz tedarikçi şirketten pazarlık yaparak alabileceksiniz.

Kocaeli'de lüks otomobillerin şasi numaralarını değiştiren çete tutuklandı

Sakarya merkezli aralarında Kocaeli'nin de bulunduğu 7 ilde yapılan operasyonda lüks otomobillerin şasi numaralarını değiştiren çete mensubu 4 kişi tutuklandı, 17 araca el konuldu.

Karamürsel Oluklu mahallesi için bilgilendirme

Karamürsel Oluklu mahallesinde arsası olan vatandaşlar için İmar planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme.

Milyonları ilgilendiren karar! Elektrikte yeni dönem başlıyor !

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nca (EPDK), elektrikte son kaynak tedarik tarifesi limiti, 2019 için mesken tüketicileri hariç diğer tüketici grupları için yıllık 10 milyon kilovat saat olarak belirlendi.

AYM'den kritik karar çıktı! Seçim iptal edildi mi?

ANAYASA Mahkemesi, CHP'nin ittifak yasasındaki seçim güvenliğine ilişkin maddelerle ilgili iptal talebini oy çokluğuyla reddetti.