Sevk Haberleri

Sevk Haberleri

Altınova tersaneler bölgesinde çok sayıda kişi zehirlendi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde faaliyet gösteren bir tersanede akşam yemeği yedikten sonra fenalaşan işçiler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Karamürsel'de korkutan kaza 2 hafif yaralı

Karamürsel Kızderbent Mahallesi'nde Erol Akkır, idaresindeki araç henüz bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu köprüden aşağı uçtu. Çevredeki vatandaşların hemen müdahale etmesi ile araçtan çıkarılan baba ve oğlu olay yerine çağrılan ambulans ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti!

Karamürsel bir çınarını daha kaybetti. Karamürsel'de çok geniş bir kesin tarafından tanınan ve sevilen ilçenin sevilen ismi namı değer (Çamur Şevket) Selahattin Karacan, hayatını kaybetti.

Karamürsel'de yangın paniği! Çok sayıda itfaiye sevk edildi

Karamürsel Çamçukur Mahallesi'nde çıkan yangın nedeni ile çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi!

Altınova Tersaneler Bölgesi'nde skandal 200

Altinova Tersaneler bölgesinde yedikleri yemek nedeni ile zehirlenen yaklaşık 200 kişi Altınova, Karamürsel ve Yalova'daki hastanelere sevkedildi.

Büyük patlama çok sayıda itfaiye ve ambulans olay yerine gidiyor

Gölcük'te büyük patlama olay yerine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Ayrıntılar geliyor...

Önder Kaymaz; haksızlık karşısında susmayacağız dedi!

Hürriyetçi Eğitim Sendikası Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Önder Kaymaz 2023 Yılının Eğitim Camiasının yılı olması için büyük bir şevk ve azim ile çalıştıklarını ve her geçen gün bir çığ misali büyüyerek kocam bir aile olduklarını dile getirdi.

Hırsızlar Karamürsel'de 3.insaata fena patladı

Karamürsel’e dadanan hırsızlar 3.inşaatı soyup patladılar. İlçe genelinde bulunan 3 ayrı inşaattan, piyasa değeri ortalama 100 bin TL olan malzemelerin çalınması ile ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklandı.

Karamürsel Emniyet 17 Yıl hapis cezası alan kaçağı yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler her yerde aranan mahkumu yakaladı. şlemiş olduğu yankesicilik suçlarından toplamda 17 yıl 2 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile aranan S.D, Kocaeli Karamürsel ilçesinde yakalandı. Tamamlanan işlemleri sonrası adli mercilere sevk edilen hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Karamürsel'de kaza 1 kişi hayatını kaybetti!

Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu'nda yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan R.Y'ye (72) sürücüsünün kimliği ve plakası bilinmeyen bir araç çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen ambulansla Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edilen R.Y, burada yapılan tüm müdahalelere

Arkadaşını öldüren Ramazan Şeygül adliyeye sevk edildi

Ramazan Ş., kısa süre içerisinde polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan Ramazan Ş. emniyetteki işlemlerin ardından

Karamürsel'de uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi

Karamürsel'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

Karamürsel'de büyük yangın!

Karamürsel'de korkutan yangın. Çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi.

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı var

Sefine Tersanesi'nde büyük patlama çok sayıda yaralı çevre hastanelere sevk edildi. Yaralılardan durumu çok ağır olanlarda var

Şevket Kazan hayatını kaybetti

Gelen son dakika haberine göre; Eski bakanlardan Şevket Kazan, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 86 yaşında hayatını kaybetti.

Küçük çocuğa tecavüz olayında 11 kişi tutuklandı

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslardan 11'i tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Tecavüz sanıkları adliyeye sevk edilirken ortalık karıştı (Canlı Yayın

Karamürsel’de 16 yaşındaki genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla adliyeye sevk edilen şahıslara vatandaşlar tepki göstermek amacıyla adliye önünde toplandı.

KARAMÜRSEL SAHİL KARIŞTI! ÇOK SAYIDA POLİS SEVK EDİLDİ!

Karamürsel sahilde iki gurup arasında çıkan kavgada, olaya müdahale eden polis ve bekçilere saldıran gurup gözaltına alındı.

Karamürsel merkezde kavga! Çok sayıda polis sevk edildi!

Karamürsel Merkez sahil bandında bulunan kebabçıların önünde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan kavga sonrası, çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

Kocaeli'nde yılbaşını kana bulayan şahıs yakalandı

Dün gece gittikleri kahvede çıkan tartışmayla iki kardeşi pompalı tüfekle öldüren Talip Atalay adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de FETÖ'nün TSK yapılanması operasyonunda 12 kişi adliyede

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, FETÖ/PDY'nin Türk Silahlı Kuvvetleri'ndeki oluşumuna yönelik yürüttüğü soruşturmada gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Üsküdar'da bomba alarmı: Olay yerine çok sayıda polis sevk edildi

Merkez binası Üsküdar Altunizade'de bulunan büyük bir holdingin binasının demirli dış kapısına bomba konulduğu öğrenildi.

Silahla belediyeyi bastı! Çok sayıda polis sevk edildi

Elinde silah olduğu öğrenilen bir kişi Körfez Belediyesi’ni bastı. Şahsı etkisiz hale getirmek için çok sayıda polis ekibi sevk edildi

Ulaşlı'da korkutan yangın çok sayıda itfaiye yardıma gitti

Ulaşlı'da bir evde çıkan yangın mahallede büyük panik yarattı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Bedellide celp ve sevk tarihleri açıklandı!

Bedelli askerliğe ilişkin 4. celp ve sevk tarihleri www.turkiye.gov.tr adresinden açıklandı. E-Devlet üzerinden bedelli askerlik yerleri sorgulanabilecek.

Mahkumlar Hendek'e sevk edilecek

Kandıra’da bulunan kadın açık cezaevi kapatılıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, 'Kadın mahkumlar Sakarya’ya nakledilecek' dedi.

Ergün Demir sonunda serbest kaldı

"Oğluna okul pantolonu alamadığı için intihar eden İsmail Devrim'in" haberini ilk olarak Astakos Haber sitesinde yayınlayan gazeteci Ergün Demir, adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'de terör propagandası yapan 2 kişi tutuklandı

Kocaeli’de düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 3 kişiden 2’si tutuklanırken, 1 kişi ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.