Tedavi, Haberleri

Tedavi, Haberleri

Şehidimiz Var!

Gölcük Tersanesi Komutanlığı'nda 2 yıl önce meydana gelen kaza sonucu yaralanmış ve tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştur.

Kardeş cinayetinin korkunç detayları ortaya çıktı!

Karamürsel'de 32 yaşındaki ağabeyi Murat Can Torun'u uykudayken boğazını ve cinsel organını keserek öldüren 30 yaşındaki Emre Torun'un 'Tasarlayarak canavarca hisle üst soya karşı kasten öldürme

Namazdan çıktı Köpek Saldırısına Uğradı: Kolu Kırıldı

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi'nde meydana gelen olayda, akşam namazını kıldıktan sonra evine dönmeye çalışan 70 yaşındaki Ramazan Gülen, Gazanfer Bilge Caddesi üzerinde saldırgan bir köpek grubunun hedefi oldu. Köpeklerden kaçarken dengesini kaybeden Gülen, yere düşerek kolunu kırdı.

Yine Altınova Yine tersane işçileri

Altınova ilçesinde bulunan bir otelde, 7 tersane işçisi karbonmonoksit gazından zehirlendi.

AMATEM ve ÇEMATEM AÇILIYOR

Madde bağımlılarının tedavisi için büyük öneme sahip olan AMATEM ve ÇEMATEM’in Kocaeli’de yapılan iki binası 4 yıllık çalışmanın ardından açılışa hazırlanıyor.

Kulaktaki bu bölgelere bastırırsanız... ŞAŞIRACAKSINIZ

Bu noktaları hafifçe sıkarsanız, ağrılardan kurtulabilirsiniz. ayrıntılar haberimizde.

Karamürsel'de bir çok kişi bu tesisi bekliyor

Halıdere’de yapımı devam eden Fizik Tedavi Merkezinin bitmesini Karamürsel'de bir çok kişi dört gözle bekliyor. Yapımı bittikten sonra Fizik Tedavi için kilometrelerce yol giden vatandaşlar bu açılacak tesisle bu sorundan kurtulmuş olacak.

Cihan Esen'den İyi Haber Geldi

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Cihan Esen'den iyi haber geldi.