Terk Haberleri

Terk Haberleri

Karamürsel'de Acemi Kasaplar Hastaneleri doldurdu

Kurban Bayramı'nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Bunalıma giren genç polis kendini köprüden attı!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli Polis Yasin Kazancı, sevdiği kızın terk etmesinin ardından psikolojik rahatsızlık yaşamış ve silahı elinden alınmıştı.

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı 

Yolun karşısına geçmeye çalışan yayaya tır çartptı  Karamürsel ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken tırın çarpması sonucu yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı.  

Karamürsel'de defalarca bıçaklanan kadın yaşam savaşı veriyor

Karamürsel'de defalarca bıçaklanan kadın boş arazide ölüme terk edilmiş halde bulundu.

Güreşçiler diyarı Karamürsel bu hale kadar düştü!

Bir zamanlar güreşçiler diyarı olarak adını tarihe yazdıran, Karamürsel'in güreşçilerine ilçede, Karamürsel Belediyesi sahip çıkılmadığı için memleketlerini terk etmek zorunda kalıyorlar.

Vicdanları sızlatan haber! Kadir Şeker'e 12 yıl hapis !!!

Konya'da şiddet gören bir kadını kurtarmak isterken cinayet işleyen Kadir Şeker, yargılandığı davada 12 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.  

Caniler denize köpek bağlayarak ölüme terk ettiler

Karamürsel'de caniler denizin içerisine bağladıkları köpeği ölüme terk ettiler. 

El kadar çocuğa cinsel istismarda bulunup alnına 'enayi' yazdılar

Karamürsel’de yaşayan iğrenç olayda Y.T.'nin eşi A.T., kızları C.N.T.'yi de yanına alarak evi terk etti.

Dövülen kadını kurtarmak isterken katil oldu! Kadir için kampanya başlatıldı

Konya’da eşini döven Özgür Duran’ı engellemek isterken ölümüne yol açan ve tutuklanan Kadir Şeker’in serbest kalması için Twitter’da “#kadiricinadalet” etiketiyle sanatçılar, siyasetçiler, kadın hakları savunucuları, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, kampanya başlattı.

Dualarımız senin ile Merih Demiral sakatlandı

Karamürsel’den çıkan ve Dünyaya ismini duyurmayı başaran, Seri A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attığı Roma maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

Yangını söndürmek isterken canından oluyordu!

Semetler Mahallesi'nde, kardeşinin samanlığında çıkan yangına müdahale etmek için gelen Rasim Gümüşalan'ın (51) kullandığı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Karşıya geçmek isterken canından oldu!

Değirmendere'de yolun karşısına geçmeye çalışan Dursun Ali O. (61) isimli vatandaş, Karamürsel istikametinden gelen otomobilin çarpması sonucu yaşamını kaybetti.

Yolun karşısına geçmek isterken ezildi

Gölcük'te yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpması sonucunda yaralanan genç kadın hastanelik oldu.

Kocaeli'de arızalanan aracı iterken canlarından oldular !

D-100 Karayolu'nda arızalanan aracı yol kenarına almak için iten kişilere yoldan geçen otomobil çarptı. Kazada iki aracın arasında sıkışan 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı. İtfaiye ekipleri aracın içerisinde sıkışan Suriyeli kadını çıkardı.

Milyonluk yatırımlar seçim için mi, çürümeye terk edildi

Karamürsel Belediyesi'ne ait milyonluk yatırımlar seçim için mi, çürümeye terk edildi. Belediyenin büyük borçları varken, belediyeye ait mülklerin neden çürümeye

160 km hızla yapılan kazada mucize kurtuluş!

Motosikletinin önünün kaldırmak isterken dengesini kaybederek düşen motosiklet sürücüsü kazayı mucize eseri hafif sıyrıklarla atlattı.

BELEDİYENİN MÜLKLERİ NEDEN ÇÜRÜYOR!

Karamürsel’in en değerli yerlerinde bulunan ve bir süre geçici olarak belediye binası ve belediye ek binası olarak kullanılan 2 bina göz göre, göre çürümeye terk edildi.

Acemi Kasaplar Hastaneleri Doldurdu

Kurban Bayramı’nın ilk günü kurban kesmek isterken kendini yaralayan acemi kasaplar hastanelere akın etti.

Partisini bıraktı ama koltuğu hala bırakamıyor!

Geçtiğimiz gün ani bir karar ile Karamürsel Saadet Partisi'nden hiç kimseye haber vermeden noterden istifasını veren ve aynı gün içerisinde sadece saatler sonrası AK Parti rozeti takan Süleyman Baydin, partisinden istifa etmesi değil, istifa ederken sergilediği tutum büyük tepkilere neden olmuştu. BÜYÜK VEBALE GİRİYOR Karamürsel Saadet Partisi'nden siyasete yakışmayan bir şekilde ilçe başkanına bile bilgi verme nezaketini göstermeden apar,topar istifa eden ve saatler sonra hemen başka bir partinin rozetini takmak için büyük çaba sarf eden Süleyman Baydin'e terk ettiği ve sonrasında ağır sözler içeren bir basın açıklaması yayınladığı partisinin layık görerek otutturduğu, Karamürsel Belediyesi Saadet Partisi meclis üyeliği koltuğunu bırakmaması büyük tepki görmeye devam ediyor. MADEM GİTTİN, BAŞKALARININ HAKKINA GİRİYORSUN Meclis üyesi olarak görev yaptığı partisinden istifa eden, fakat hala meclis üyeliğinden istifa etmeyerek parti içerisinde binlerce partilinin oyları ile oturduğu koltuğu boşaltmaması partiye gönülveren bir çok partili tarafından büyük tepkiler almaya deva ediyor. NE ZAMAN BIRAKACAK? Meclis üyeliğini ne zaman bırakacağı hakkında hala bir açıklama yapmayan Süleyman Baydin'in ne zaman meclis üyeliğini bırakacağı merakla bekleniyor.

Kemal Kılıçdaroğlu seçmene seslendi

Kılıçdaroğlu: Islak imzalı tutanakları alana kadar sandıkları terk etmeyin. "Yarın umarım güzel bir Türkiye'ye uyanmış olacağız"

Araçlarına benzin doldurmak isterken ezildiler!

Korkunç kaza Gebze’de meydana geldi. Park halindeki kamyon yakıt doldurmak isteyen iki kişiye hızla gelen bir otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Dur İhtarına Uymayan Araçtan Çıkanlar Şaşırttı

Sürücüsünün terk ettiği kamyonette ambalajlı silah ve mühimmatlar bulundu.

Bebeğin sokağa bırakılma anı güvenlik kamerasına yansıdı

Dün akşam saatlerinde bebeğin sokağa bırakılma anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Karamürsel MYO Seçimİ iptal edildi

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta yapılan öğrenci temsilcisi seçimi Sn. Ahmet Küçük tarafından iptal edilmiştir. Okulda başlayan büyük gerginlik bu alınan iptal kararı ile biterken şimdi gözler yeni seçimde.

Mısır'a kaçmak isterken yakalandı

TRT baskını ve halka ateş açılması emrini veren darbeci general Mısır'a kaçmak isterken yakalandı.

DOLMUŞA YETİŞMEK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Karamürsel D-130 karayolu Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi üzerinde Köfteci Nurettinin önünde gerçekleşen kaza'da bir kişi hayatını kaybetti.

İlk Cemre Düştümü, İlk Cemre Ne Zaman Düşecek

Havaların ısınmaya başlaması ve soğuk havaların ülkemizi terkederek yerini Bahara bırakması ilk cemrenin düştüğünün göstergesi mi ?

Yerde gezen telefon tellerine çözüm bulan Pazarköy halkı 1,5 aydır kesik olan telefon hatlarına çözüm bekliyor

Yerde gezen telefon tellerine çözüm bulan Pazarköy halkı 1,5 aydır kesik olan telefon hatlarına çözüm bekliyor Telefon tellerinin yerlerde zarar görmemesi için çözüm bulan Karamürsel-Pazarköy mahalle halkı, kesik olan hatları için 1,5 aydır çözüm arasalar da Telekom tarafından çözüme kavuşturulmadı. Karamürsel Pazarköy Mahallesinde İstinat Duvarı yapımı sırasında yıkılan telefon tellerini yerlerden kurtarmak için mahalle muhtarı ve sakinleri ağaç dalları ve tahtalarla kaldırarak çözüm bulsalar da kesik olan telefon hattı nedeniyle, Pazarköy’de yaklaşık 1,5 aydan buyana ne internet var nede telefon. Karamürsel-Pazarköy mahallesinde istinat duvarı yapımında sökülmek zorunda olan Türk Telekom’a ait telefon direkleri nedeniyle telefon kabloların yerlerde dolaşması ve tellere zarar gelmemesi için çözüm bulduklarını dile getiren Pazarköy Muhtarı Aydın Aygün şöyle konuştu, ‘defalarca Türk Telekom Müdürlüğüne müracaat ettik, hiç kimse gelmedi bizde tellere zarar gelmesin diyerek kendimiz ağaç dallarına ve tahtalarla yerlerden kurtarmamıza karşılık 1,5 aydır telefon bu durumdan kurtulması ve de çalışmayan telefonlarımız konusunda hiçbir girişimde bulunulmaması nedeniyle mağdur durumdayız. Ev telefonlarımızı ve internetlerimizi kullanamıyoruz, cep telefonlarının da bazı yerlerde kör noktada kalması nedeniyle kullanamadıklarını dile getiren Aygün, bu konunun bir an önce giderilmesini isterken, bu sorunu acil çözüme kavuşturmalarını yetkililerden istiyorum dedi

SON DAKİKA KARAMÜRSEL'DE KOMAYA GİREN 2 ÇOCUK HASTANELİK OLDU

Karamürsel'de akşam üzeri çiftlik caddesi üzerinde bulunan terk edilmiş bir inşaatın önünde yerde yatan 2 çocuğu gören vatandaşlar 112 acil servisi aradıklarını bildirdiler.Olay yerine gelen 112 Acil servis ekipleri ve karamürsel emniyetine bağlı güvenlik görevlilerinin yerde yatan ve krize girdikleri bildirilen 2 genci Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırıldığını burada yapılan ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan B.İ (16) İsimli çocuğu Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildiği bildirildi.

Gölcük-Ulaşlı'da kamyonetin çarptığı yayanın kimliği belli oldu

Gölcük-Ulaşlı'da kamyonetin çarptığı yayanın kimliği belli oldu Önceki akşam saat 19.00 sıralarında Kocaeli’nin Gölcük İlçesi Ulaşlı mevkiinde karşıdan karşıya geçmek isterken bir aracın kendisine çarpması ile hayatını kaybeden şahsın kimliği belirlendi.