Yeni Atama Haberleri

Yeni Atama Haberleri

Karamürsel Milli eğitim de yeni atamalar

Karamürsel Milli Eğitim Müdürlüğün de, yapılan atamalar açıklandı.

Karamürsel Adliyesi'nden yeni atamalar yapıldı!

HSK Kararnamesi kapsamında ilimize 45 hâkim ve savcı atanırken, ilimizde görev yapan 34 hâkim ve savcı ise başka il ve ilçelere gönderildi.Karamürsel'e atanan ve Karamürsel'den gidenler şunlar.

Kocaeli'ye yeni hakim ve savcılar atandı

Hakimler ve Savcılar Kurulu'nun (HSK) yeni atama kararnamesiyle 403 hakim ve Cumhuriyet savcı adayının ataması gerçekleştirildi.

İşte Kocaeli'nin yeni hakim ve savcıları

Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından Kocaeli’ye çok sayıda hakim ve savcı atandı.

İşte Karamürsel'e atanan hakim ve savcıların isimleri

Adli ve idari yargı hakimleri ile cumhuriyet savcılarının görevlerine atanmalarına ilişkin karar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Kocaeli'de Hakim ve Savcılara Yer Değişikliği Karamürsel'e Yeni Hakim

Kocaeli'de görev yapan hakimlerin yerinin değiştirilmesine ilişkin duyuru HSYK'nın sitesinde açıklandı. Buna göre il içinde görev yapan birçok hakimin yerleri değiştirildi.Karamürsel'e Hakim Ahu Erbıyık, Ağır Ceza Mahkemesi’ne getirildi.

Kocaeli Emniyetinde Yeni Atamalar Belli oldu

Kocaeli Emniyetinde Yeni Atamalar Belli oldu Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli 15 polis geçtiğimiz hafta emekli eidlmişti. Emekli olan Müdürlerin yerine bu sabah itibariyle yeni atamalar yapıldı. Yıllardır Kocaeli'de görev yapan eski Personel Şube Müdürü Zeynettin Sağlam ve Cabir Yeşiltaş Emniyet Müdür Yardımcısı oldu