Yükseltme Haberleri

Yükseltme Haberleri

Su Faturaları Vatandaşı Canından Bezdi

Bölgede yaşayan vatandaşlar, kademeli olarak sürekli yükselen su faturalarından dolayı isyan ediyor.

Hat ve Otobüs Sayıları Belli Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ulaşım hizmetlerinin kalitesini yükseltmek amacıyla Ulaşımpark A.Ş.’yi kurarak hizmete verilecek 197 adet yeni nesil otobüsten Karamürsel'e verilecek sayı belli oldu.

Mahallelerde Parke Çalışması

Belediye Başkanı İsmail Yıldırım Karamürsel’in dört bir köşesinde parke ve asfalt çalışmalarının devam ettiğini belirterek, “Amacımız mahalle ve köylerimizin cazibesini artırmak ve Karamürsel halkının yaşam standartlarını yükseltmek” dedi. Karamürsel Belediyesi köy ve mahallelerde alt yapı çalışmaları, çevre düzenlemeleri, dere ıslahları ve yol çalışmalarını tamamlayarak, modern görünümlü çeşme, cami yapımları ve muhtarlık binalarını inşa ederek köyleri cazibe merkezi haline getirdi.

Demirel Seçimlere Hazırız Dedi

Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Demirel 7 Martta , Türkiye ile eş zamanlı SYK ( Sandık Yönetim Kurulu ) toplantılarını,yoğun bir katılım ile gerçekleştiren, AK Parti Karamürsel teşkilatı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını, Karamürsel AK Parti İlçe Başkanı Recep Demirel in başkanlığında,ilçe binasında gerçekleştirildi. Haftalık raporların ve gelecek haftanın planlamasının yapıldığı toplantıda en büyük gündem 7 Haziranda gerçekleştirilecek genel seçimler oldu.Demirel genel seçimlerde karamürselde oy oranını yükseltmek için elinden geleni yapavaklarını söyledi.