Zafer Haberleri

Zafer Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Şehit ve gazi yakınları iftarda buluştu

Karamürsel ilçesinde, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 109. yıl dönümü münasebetiyle şehit yakınları ve gaziler için düzenlenen iftar programı duygusal anlara sahne oldu.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Karamürsel'den bir yıldız daha çıktı

Karamürsel'li yetenekli sinema oyuncusu Hüseyin Enes Ulukır, etkileyici performansıyla beyaz perdede büyük bir başarı elde etti. Karamürsel'in gururu olan usta oyuncunun performansı büyük övgü aldı.

Büyük Karamürsel TV, Siyasi Rota Programına İdris Kılıçaslan'ı Konuk Etti

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana ilçeye farklı bir renk katan Büyük Karamürsel TV, yine güzel bir yayına imza attı. Gökhan Gümüşalan'ın siyasi rota programına davet ettiği konuğu, Zafer Partisi Karamürsel Belediye Başkan adayı İdris Kılıçaslan oldu.

Saadet Partisi, Karamürsel Belediye Başkan Adayını Duyurdu

Karamürsel'de merakla beklenen yerel seçimlerde, Saadet Partisi resmi olarak belediye başkan adayını tanıttı.

Zafer Partisi, Karamürsel İlçe Başkanlığına İdris Kılıçaslan'ı Atadı

Zafer Partisi, Kocaeli ilçe teşkilatlarında devam eden atama sürecini sürdürüyor. Parti, son olarak Karamürsel İlçe Başkanlığı görevine İdris Kılıçaslan'ı getirdi.

Başarılı isim Karamürsel'e başkan atandı

Ümit Özdağ önderliğinde teşkilatlanmaya devam eden Zafer Partisi Kocaeli’de iki ilçe başkanının daha atandığını duyurdu. Zafer Partisi Başiskele İlçe Başkanlığı’na Yasin Erbayraktar, Karamürsel İlçe Başkanlığı’na ise İdris Kılıçarslan atandı.  

Karamürsel'de çifte bayram

Karamürsel Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Ereğli Balık Festivali’ni, genç sanatçı Irmak Arıcı konseriyle taçlandıracak.

18 Mart Çanakkale Zaferi'ne özel konser

Karamürsel ADD bu sene Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyoruz.

Hürriyet ve eşi harmandalıyla büyüledi

Kentimizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Nikomedya Halk Dansları Topluluğu SKM’de 18 Mart Çanakkale Zaferi şerefine düzenlediği ‘Bir Çift Mavi Göz’ gösterisiyle büyük beğeni topladı.

Ahmet Çalık ilçe esnafı ve halkının gönlüne girmeyi başardı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık tarafından esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

Karamürsel'de binlerce Ak Partili zaferi sokaklarda kutladı

Seçim sonuçlarının belli olması ile Karamürsel'de yaşayan binlerce Ak Partili zaferi kutlamak için akın, akın sokaklara indi.

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. anma gününde anlamlı yemek

18 Mart Çanakkale Zaferinin 103. anma gününde Karamürselli Şehit ve gazi yakınları öğlen yemeğinde bir araya geldi.

İsmail Yıldırım'ın mal beyanı!

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım 2004 yılında girdiği seçimlerden zaferle ayrılarak belediye başkanı seçilmiş ve 14 yıldır Karamürsel Belediye Başkanlığı görevini yürütmektedir.

Karamürsel'de bir kişi bıçaklandı

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi üzerinde bulunan Ziraat bankası önünde 2 arkadaş alacak verecek mevzusu yüzünden tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ögür P. isimli vatandaş arkadaşı Zafer G. kolundan bıçakladı.

Karamürsel'de 30 Ağustos coşku ile kutlandı

Karamürsel'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıl dönümü coşku ile kutlandı. Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da

Şoförler odasında şok! Başkan 5 kişiyi ve kendisini vurdu

Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odasında çıkan silahlı kavgada, Oda Başkanı Zafer Şener'in de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

CHP'li kadınlar Çanakkale şehitleri için helva dağıttı

 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümü nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi kadın kolları  şehitler anısına Gazanferbilge Caddesi Vapur iskelesi önün'de vatandaşlara helva ikram etti.

Karamürsel'de Şehit aileleri ve gaziler unutulmadı

Karamürsel Belediyesi'nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferini anma gününde, Karamürsel'deki Şehit Aileleri ve gazi yakınları onuruna yemek düzenlendi.

Karamürsel'de Çanakkale Şehitleri Törenle Anıldı

Karamürsel'de yapılan tören ile 18 Mart Çanakkale Şehitleri rahmet ve minnet ile anıldı. Atatürk Anıtı önünde başlayan tören;

Karamürsel'de muhteşem konser

 18 MART Çanakkale Şehitleri Haftası nedeniyle ilçemizde düzenlenen etkinlikte, Karamürsel Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu tarafından Çanakkale zaferini anmak için konser düzenlendi.

İbrahim Sertçelik'ten Yıldırıma ziyaret

Karamürsel Meslek Yüksek Okuluna yeni atanan  okul müdürü İbrahim Sertçelik ve müdür yardımcısı İsmail Yıldırımı makamında ziyaret etti.

Türkiye'nin istediği oldu işte yeni ABD başkanı

ABD başkanlık yarışında Donald Trump 264 delege kazandı ve zaferini ilan etmeye 6 delege kaldı. Seçimlerde, 50 eyaletten 45'inde resmi olmayan sonuçlar açıkland

Karamürsel'i yasa boğan ÖLÜM

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Zafer Gökbağ (41) geçirdiği kalp krizi sonucu yaşımını kaybetti.

Ereğli'de Minibüs ters döndü

Karamürselde gece geç saatlerde yaşanan trafik kazasında ters dönen minibüste bulunan araç sürücüsü Zafer S. isimli kişi yaralandı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Fener Alayı Yürüyüşü

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği ve Kent Konseyinin ortaklaşa düzenlediği Fener Alayı yürüyüşü büyük coşkuyla gerçekleşti.

Karamürsel'de 30 Ağustos Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramının 94. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel’de de coşkuyla kutlandı.

30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvası Sona Erdi

Yalova Doğa Okullarının düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası turnuvası bugün oynanan maçlarla sona erdi.