Saadet Partisi, Karamürsel Belediye Başkan Adayını Duyurdu

Karamürsel'de merakla beklenen yerel seçimlerde, Saadet Partisi resmi olarak belediye başkan adayını tanıttı.

PAYLAŞ
TAKİP ET Google News ile Takip Et
Karamürsel Haber Gazetesi - Pelin Yıldız

Karamürsel'de merakla beklenen yerel seçimlerde, Saadet Partisi resmi olarak belediye başkan adayını tanıttı. Necati Gençoğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleşen Saadet Partisi İl Kongre Toplantısı'nda açıklanan Murat Akbaba, parti için en genç belediye başkan adayı oldu.

Akbaba'nın Tanıtımı

Saadet Partisi, daha önce 31 Mart yerel seçimleri için Kocaeli Başiskele adayı olarak Zafer Mutlu'yu açıklamıştı. Bugün ise Necati Gençoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen İl Kongre Toplantısı'nda Karamürsel Belediye Başkan adayı olarak Murat Akbaba'yı resmi olarak duyurdu. Saadet Partisi'ni temsil eden en genç aday olan Murat Akbaba, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Saygıdeğer başkanlar, tüm misafirler, değerli kadın kolları üyeleri, hepiniz hoş geldiniz. Samimi bir konuşma yapmak istiyorum. Buradaki aile ortamı ilk günden itibaren bana çok güzel hissettirildi. Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Saadet Partisi için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Yüzyıllardır Karamürsel'e Kök Salan Bir Aile

Buraya çok temiz, çok düzgün, inançlı insanlarla geldik. Bize bu inancı hissettiren insanlarla geldik. Ben Murat Akbaba, Karamürsel adayıyım ama yüzyıllardır Karamürsel'in evladıyım. Dededen toruna buralıyım. Karamürsel'in artık turizm açısından gelişmesi gerekiyor. İmkanlar var ve bunları değerlendirmeliyiz. Karamürsel'i tamamen farklı bir seviyeye taşıyacağıma inanıyorum. Bu bir hizmet yarışıdır. Başarmanın yarısı inanmaktır, ancak zafer inananlarındır. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN