Bölgesel

Bölgesel Haberleri

İhraç Edilen 14 Komutan Tam Liste

Kocaeli’de ihraç edilen 14 isim arasında Jandarma İstihbarat Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Celal Güler ile Jandarma Kurmay Yüzbaşı Abdülkadir Öz de yer aldı.

Balkondan Atladı, Kurtarılamadı

İzmit Cedit Mahallesi Bostanlar Sokak Nazlıgül Apartmanı 3’ncü katta oturan Cihan Nazlıgül (34) psikolojik sorunlar nedeniyle balkondan atlayarak intihar etti.

Sinir Krizi Geçirip Kendini Bıçakladı

Eşiyle tartışan şahıs sinirlenince kendini bıçakladı.

4 Şehit, 8 Yaralı

Ordu'da askerlerin üzerine ormanlık alandan ateş açıldı. İlk bilgilere göre 3 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Şemdinli'de çıkan çatışmada da 1 asker şehit oldu, 6 asker yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan; Demokrasi Nöbeti Ne Zaman Bitiyor ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, demokrasi nöbetinin ne zaman biteceği yönündeki soruya yanıt verdi.

Askerlik Kısalıyor Mu ?

Milli Savunma Bakanlığı, askerliğin kısalıcağına yönelik çıkan haberler konusunda resmi bir açıklama yaptı.

O BAKANLAR YAŞ ÜYESİ OLDU

Başbakan Yardımcıları ile Adalet, Dışişleri ver İçişleri bakanları Yaş üyesi oldu.

Gülen'in Ses Kayıtlarına Ulaşıldı, Polis 200 Hücre evinin Peşinde

Kaynak Holding'de ele geçirilen Gülen'in ses kayıtlarında, çarpıcı detaylara ulaşıldı. Polis, Gülen'in 'Kimsenin bilmediği 200 hücreden brifing alıyorum.' dediği gizli ünitelerin peşinde.

Kapatılacak kışlalar belli oldu, işte isimleri

Başbakan Yıldırım'ın Akıncı Üssü'nün ve 15 Temmuz gecesi tankların çıkacağı kışlaların kapatılacağı açıklamasının ardından gözler bu kışlalara çevrildi.

İtirafçı 750 ere tahliye!

FETÖ/PDY'nin 15 Temmuz'da giriştiği darbe planına karıştıkları iddiasıyla İstanbul'da tutuklanan 989 erden 750 si hakkında tahliye kararı verildi.

Hakkari'de terör saldırısı! 5 şehit

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, PKK'lı teröristlerin yol kontrolü yapan güvenlik güçlerine düzenlediği saldırıda 5 asker şehit düştü, 8 asker yaralandı.

14 Yıl Boyunca Soruları Çalmışlar

FETÖ'nün darbe girişimi sonrası çok çarpıcı açıklamalar gündeme gelmeye devam ediyor. Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, FETÖ'ye dair önemli açıklamalarda bulundu.

TSK'dan ihraç Edilenler ''Tam Liste''

OHAL Kararnamesi ile Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı, İçişleri Bakanlığına bağlandı, bin 684 asker Türk Silahlı Kuvvetlerinden çıkarıldı.

Yalova'da(Marmara Açıkların'da) DEPREM

Yalova açıkları Marmara denizinde 2.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Değirmendere Eski Belediye Başkanın oğlu gözaltında

Eski Değirmendere Belediye Başkanı Ertuğrul Akalın’ın Kocaeli Üniversitesinde öğretim görevlisi olan oğlu Çağrı Skalın gözaltına alındı.

2016 YAŞ toplantısında alınan kararlar açıklandı

Başbakan Yıldırım başkanlığında toplanan Yüksek Askeri Şura (YAŞ) yaklaşık 5 saat sürdü. Erdoğan'ın onayının ardından,

Bizimkocaeli Gazetesinden Kamuoyuna Duyuru

Kocaeli'de Paralel yapı FETÖ soruşturması kapsamında kapatılan 3 gazeteden biri olan Bizimkocaeli gazetesi internet sitesinde bir duyuru yayınladı.

2015'te Kocaeli'de 3 bin 1 Kişi Boşandı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2015 yılında Kocaeli’de 3 bin 1 kişinin boşandığı açıklandı. Karamürsel bu sıralamada 10. sırada.

Kapatılan Gazetelerin Akibeti

Kocaeli'de faaliyet gösteren Bizim Kocaeli, Manşet Kocaeli ve Demokrat Gebze gazetelerinin kapatılmasından sonra akıllarda gazetelere ne olacak sorusu geldi. işte haberimiz...