Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Gazeteciler Yemekte Buluştu

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti’nin 16 Ocak Basın Onur Günü dolayısıyla basın mensuplarına verdiği yemek The Ness Otel’de gerçekleştirildi.

Karamürsel in en yaşlı çınarı devrildi.

Karamürsel’in en yaşlı çınarı devrildi Karamürsel’de yaşayan 1914 doğumlu Selim Akbaba, hayatını kaybetti. Karamürsel’in en yaşlısı olan Selim Akbaba Karamürsel Yeni Mezarlıkta toprağa verildi.

Gazanfer Bilge nin vasiyeti, birileri tarafından engellendi mi ?

Geçtiğimiz hafta yer arayan ve Karamürsel merkezinde yerleşim alanlarının arasında sıkışıp kalan Karamürsel Jandarmasının Dereköy’deki Merhum Gazanfer Bilge’nin başlattığı ancak ölümüyle birlikte yaklaşık 6 yıldan buyana dokunulmayan Denizcilik Fakültesinin bir bölümü olacak olan İnşaatına talip olduğunu belirten haberimize karşılık bu konuda birçok mail aldık. Meğerse o inşaat Merhum Yardım Sever Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu olan ve birçok yaptırdığı okul ve üniversitelerle tanınan Gazanfer Bilge’nin bu inşaatın bitirilmesi için o dönemin valisine, kaymakamına ve belediye başkanlarına hatta bakanlara ve ailesine vasiyet ederek bu inşaatın bitirilip Denizcilik Fakültesine teslim edilmesini istemiş.

Son 20 Yılın En Soğuk Kışı Geliyor

23 Ocak'tan itibaren son 20 yılın en çetin kışı başlıyor. Belli bölgelerde 3 metre kar dahi bekleniyor. Tüm Türkiye geçtiğimiz hafta adeta buz kesti. Pazartesinden itibaren Sibirya üzerinden gelen soğuk hava kütlesi birçok ilde hayatı durma noktasına getirdi. İzmir ve Hatay gibi karla isimleri çok sık yan yana telaffuz edilmeyen iller dahi kışın başında hem karı tattı hem de soğuğu iliklerine kadar hissetti. Başta İstanbul olmak üzere 50’ye yakın ilde ise okullar tatil edildi. İstanbul -10’ları görürken Doğu illeri ise eksi 35’ lere kadar düşen hava sıcakları ile dondu.

Mesut Çalık Taburcu Oldu.

Mesut Çalık, yüksek şeker yüklenmesi nedeniyle İzmit Sopalı Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Çalık’ın, aşırı şeker yüklenmesi nedeniyle sol ayağının başparmağının kesildiği belirtilirken durumunun iyi olduğunu ve taburcu olduğunu bilgisi alındı.Bizde Buber Group ailesi olarak acil şifalar diliyoruz.

Özkan Kara Fırına Tebrikler

Özkan Kara Fırına tebrikler Karamürselde, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Kömür İşçilerine Erzak Yardımı Yapıldı

Yoğun kar nedeniyle yolların kapanmasının ardından Karamürsel’e 18 kilometre uzaklıkta ki Avcı ve Akpınar mahallerinde Orman İşletme Müdürlüğü’nden alınan izinle orman köylerinde mangal kömürü hazırlayan ve çadırlarda yaşayan 15 aileden oluşan 70 kişiye, Karamürsel Kaymakamlığı tarafından erzak yardımı götürüldü.

Türk Diyanet Vakıf-Sen den teşekkür ederiz

Karamürsel de 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Türk Diyanet Vakıf-Sen Karamürsel Şubesi tarafından Mevlid-i Şerif okundu.

Güzeloğlu dan 16 Ocak Basın Onur Günün Mesajı

Vali Güzeloğlu dan 16 Ocak Basın Onur Günün mesajı Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu 16 Ocak Basın Onur Günün sebebiyle kutlama mesajı yayınladı;

Karamürsel Deniz Otobüsü Seferleri Yapılmadı

Karamürsel'de ve İzmit Körfezi'nin doğusunda etkili olan sis, görüş mesafesini yer yer 100 metreye kadar düşürürken, vapur ve deniz otobüsü seferleri de yapılamadı. Karamürsel'de bu sabah erken saatlerde etkili olan sis, görüş uzaklığını 100 metreye kadar düşürünce bu sabah Büyükşehir Belediyesi'nin İzmit'ten ile Karamürsel'e kadar olan hat üzerindeki deniz otobüsü seferleri yapılmadı.

Karamürselli Bayrakdar İstanbul a başkan oldu

Karamürsel’li Bayrakdar İstanbul’a başkan oldu. Kocaeli Vergi Dairesi eski başkanı Bekir Bayrakdar Muhasebat Genel Müdürlüğü görevinden İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı görevine getirildi.

Karamürsel de 2 Yeni Baraj Yapılacak

Kocaeli Sanayi Odası’nın yeni yıl ilk meclis toplantısı dün Hasan Tahsin Tuğrul başkanlığında yapıldı. Toplantıya İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ersan Aytaç konuşmacı olarak katıldı.

Ereğli Merkez Işıklarda Trafik Kazası 2 Yaralı

Ereğli Merkez Işıklarda Trafik Kazsı

Karamürsel Belediyesine Tır Çarptı

Karamürsel’de, TIR önünde giden yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Otobüsün arka çamı kırılırken tır da bulunan biraların bir kısmı zarar gördü. Kazada hiç kimseye bir şey olmadı.

Fuar Müdürlüğü Kapandı.Fevzi Utaş Duygusal Bir Konuşma Yaptı

Kocaeli Fuar Müdürlüğü’nün kapanması nedeniyle çalışan personel, Büyükşehir kurumlarının farklı birimlerinde görevlendirilecek.

Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci Açıkladı

2015 Çiftçi Kayıt Sistemi’ne başvurular Haziran ayına kadar uzatıldı. Karamürsel Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci, çiftçilerden bir an önce kayıt yaptırmalarını istedi.

Körfez Belediye Başkanı Baran dan Ziyaret

Körfez Belediye Başkanı Baran dan Ziyaret

Kent Konut da İnsanların Canı da Malı da...

Kent Konut da İnsanların Canı da Malı da...

Hırsızlar Gölcükte Yakalandılar

Karamürselde iş yerini soymaya çalıştılar gölcükte yakalandılar.

Toplam 2599 haber.