Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber

Karamürsel başta olmak üzere Marmara genelinde haber yapan Buber Group A.Ş

Karamürsel Haber Haberleri

Karamürsel de Kıbrıs Gazisinin Ocağına Ateş Düştü

Karamürsel’de Kıbrıs Gazisinin evi kül oldu Karamürsel Hacı Mehmet Mahallesi Akdemir Apartmanı No;47 ‘deki 5. Katta oturan Kıbrıs Gazi Şükrü Damar’ın (55) dairesinde çıkan yangın kısa sürede tüm evi sardı. Evde çocukları ve torunlarıyla birlikte 7 kişi dışarıya zor çıkarken apartmanda oturan diğer dairelerde tedbir amaçlı boşaltıldı.

Karamürsel de Sokak Hayvanları İçin Yemek Bırakıldı

Kaymakam Ahmet Narinoğlu, yaptığı açıklamada, yaban hayvanlarının geçiş yolları üzerine yem bırakıldığını belirterek, doğal hayatın ekoloji için çok önemli olduğunu söyledi. Bölgede etkili kar yağışı nedeniyle yaban hayvanların yiyecek sıkıntısı çektiğini ifade eden Narinoğlu, "Orman İşletme Müdürlüğümüz, köy yollarının ulaşıma açılması amacıyla verdiği desteğin yanında, kendi sorumluluk sahasında doğal hayatı korumayla ilgili de çalışmalar yapıyor. Kar yerden kalkıncaya kadar yem bırakma işlemleri devam edecek" şeklinde konuştu.

Karamürsel’de 2015’ in İlk Fotoğrafları

Karamürsel yeni yıla sakin girdi Karamürsel yeni yıla sakin bir şekilde girdi. Polis ekipleri de vatandaşların huzur ve güvenliği için gece boyunca belli aralıklarla denetimler yaparken Karamürsel Devlet Hastanesi Acil Servinse fazla iş düşmeyerek sakin bir gece geçirdiler

Karacaer’den Yıldırıma iğneleyici cevap

Karacaer’den iğneleyici cevap Karamürsel’de herkes tarafından tanınan, sevilen bir kişiliğe sahip, herkesin yardımına koşan yardım etmeyi seven bir isim Eczacı Halit Karacaer.

Balkondan atılan çuval arabanın camını kırdı

Balkondan atılan çuval arabanın camını kırdı Karamürsel Fatih Sultan Bulvarı 4 Temmuz Mahallesi 2316. Sokak’ta ilginç bir olay yaşandı.

Karamürsel’de yılbaşı coşkusu

Karamürsel’de yılbaşı coşkusu Tüm yurtta olduğu gibi Karamürsel’de de yeni yıl coşku ve umutla karşılandı. Eğlence mekanları süslendi, vatandaşlar 2015’i eğlenerek karşıladı.

Yarın Mevlit kandili

Yarın Mevlit kandili Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, "Körelmeye yüz tutmuş hassasiyetler, hırs, tamah, kibir ve güç tutkusuyla kararmış kalpler, Peygamber Efendimizin örnekliği ve rehberliğiyle yeniden bir doğuşa muhtaçtır" ifadesini kullandı.

Karamürsel Kent Konseyi Kongresi 7 Ocak’ta

Karamürsel Kent Konseyi Kongresi 7 Ocak’ta Karamürsel Kent Konseyi Genel Kurulu, 7 Ocak Çarşamba günü yapılacak.

Yılın ilk saniyeleriyle birlikte evlenme teklifi etti

Yeni yılın ilk saniyeleriyle birlikte evlenme teklifi etti Karamürsel'de 2015 yılına girdiğimiz ilk saniyelerle birlikte açtığı pankartla sevgilisine evlenme teklifi yaptı

Ayhan Altındeğer’den anlamlı jest

Ayhan Altındeğer’den anlamlı jest Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği (KARSAD) tarafından Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası’nın eksiklerini gidermek amacıyla yeni yıl partisi düzenlendi. Altındeğer, gecede yemeklerin sponsorluğunu üstlendi.

İsmail Yıldırım’ın imaj değişiklikleri

İsmail Yıldırım’ın imaj değişiklikleri Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın imaj değişiklikleri dikkat çekiyor.

Kaymakam Narinoğlu, yeni yıla polislerle girdi.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, yeni yıla polislerle girdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret eden Narinoğlu, polislerin ilçenin huzuru ve güvenliği için 24 saat çalıştığını belirtti. "Emniyet teşkilatımız, güven duygusunun yerleşik hal almasında büyük bir rol oynamışlardır" diyen Narinoğlu, şunları söyledi:

Karamürselde Kardan Mahsur Kalanlar Pikaplarla Taşındılar

Karamürselin kadriye köyünde vefat eden yakınlarının cenazesine katılmak isteyen ve yoğun tipi sebebiyle yolda kalan yakınları belediyemize ait pikaplarla cenaze evine taşındı.

Eski ve Yeni Kaymakamımız Kahvaltıda Buluştu

Ahmet NARİNOĞLU ,Belediye Başkanımız İsmail YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat ÇAKIR ve okul müdürlerinin iştirakleri ile yapılan kahvaltıda bir araya gelen Eski Kaymakamımız Celil ATEŞOĞLU, Karamürsel çok özlediğini dile getirdi ve hoş sohbetin ardından ziyaretlerine devam edeceğini belirten ateşoğlu karamürselin benim için önemi bir başkadır dedi.

KAYMAKAMIMIZ AHMET NARİNOĞLUNUN YENİ YIL MESAJI

Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, sevgi, huzur ve barış dolu bir yıl dileğiyle… Tüm Kamu Çalışanlarımızın ve Değerli Karamürsel Halkının yeni yılını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım. 2015 yeni yılınız kutlu olsun.

Kocaeli’nde soğukta kimse sokakta kalmıyacak.

Kocaeli’ne kar yağmasıyla birlikte soğuyan havalar ile birlikte kimsenin sokakta kalmaması için çalışmalarını hızlandıran Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, sokakta yaşayan kimsesiz vatandaşları Barınma Konaklama ve Sosyal Yardım Merkezi’nde misafir ediyor.

İLÇEMİZE 637 bin 500 TL

Taşınmaz Kültür Varlıklarının Katkı Payından Yapılacak Olan Proje İmza Töreni Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun katılımıyla gerçekleştirildi. Valilik 100. Yıl Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya, Valimiz Sayın Hasan Basri GÜZELOĞLU’nun yanısıra; Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya ÖZAK, Vali Yardımcısı Osman SARI, İzmit Belediye Başkanı Nevzat DOĞAN, Gebze Belediye Başkanı Adnan KÖŞKER, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YILDIRIM, Darıca Belediye Başkanı Şükrü KARABACAK, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin ÜZÜLMEZ, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ katıld

Önümüzdeki 3 güne dikkat! Kara kış kapıda!

Önümüzdeki 3 güne dikkat...Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre, Türkiye genelinde önümüzdeki 3 gün içerisinde aralıklı olarak yağış ve soğuk hava bekleniyor.

Öğrencilere müjde: Yılbaşı tatili onlara da uzadı

Öğrencilere müjde: Yılbaşı tatili onlara da uzadı Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 2 Ocak Cuma günü tüm okulların da tatil olduğunu bildirdi.

Toplam 2599 haber.