Polis

Polis Haberleri

Emniyet alarmda: 3 canlı bomba her yerde aranıyor!

Emniyet teröristlerin eylem hazırlığında olduğunu belirlemesinin ardından alarma geçti. 1’i yabancı uyruklu, 3 canlı bomba her yerde aranıyor.

MİT’ten 81 İlin Emniyetine IŞİD uyarısı!

Emniyet Genel Müdürlüğü, MİT’ten gelen istihbarat notuna dayanarak, 81 il emniyetini IŞİD eylemleri konusunda uyardı. 12 Ekim tarihli uyarı yazısında

Karamürsel Emniyet Müdürü görevden alındı

FETO Operasyonu kapsamında Kocaeli'de görevden alınan Müdürlerin isimleri belli oldu İŞTE KOCAELİ'DE GÖREVDEN ALINAN O MÜDÜRLER

Kocaeli'de dahil 12 bin polis açığa alındı

12 bin polis açığa alındı Emniyet Genel Müdürlüğü, FETÖ/PDY kapsamında temizliğe başladı.

Refüjü aşıp başka bir araçla çarpıştı: 3 ölü, 2

Kocaeli geçişinde bir otomobil refüjden karşı şeride geçerek, İzmit yönünde giden araçla kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada 3 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

Darısı Karamürsel'in başına

İlçemizde'de son zamanlarda çok fazla artış gösteren, özellikle internet ve telefon üzerinden pazarlık yapılarak merkezi yerlerde fuhuş yapanların sayısı arttı

Karamürsel'de esrar yakalandı

Alınan bilgiye göre, Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ve Karamürsel İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince sokak satıcılarına

Köpeği öldüren profesörle ilgili yeni gelişme

KOCAELİ Orman ve Su İşleri Müdürlüğü, kedisinin köpeklerden tarafından boğulmasının ardından başıboş bir köpeği bıçaklayarak telef eden Kocaeli Üniversitesi

Karamürsel'de ATM Fareleri Ortaya Çıktı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi salı pazarı girişindeki bir ATM'ye döşenen kart kopyalama düzeneği ihbar sonucu bulunduğu yerden çıkartıldı.

Radar cezası yiyenlere Müjdeli haber

Tuzak radar uygulamasının yeniden düzenlenmesi ile birlikte binlerce mağdur vatandaşın en çok merak ettiği konu, eski cezaların ödenip ödenmeyeceği...

Kocaeli emniyeti, zehir tacirlerini Tokat'ta yakaladı

Kocaeli polisi tarafından bir TIR'da yapılan aramada 120 kilo eroin ele geçirildi.

KOCAELİ'DE EMNİYET BİRİMLERİ TERÖR ALARMI!

Bu gün İstanbul'da İstiklal Caddesi'nde yapılan bombalı saldırının ardından hemen sonra Kocaeli Emniyeti'nde tüm personel alarma geçti

Dün yaşanan trafik kazasında yaralanan üç kişi taburcu oldu

Karamürsel'de dün akşam Kayacık mahallesi D-130 Karayolu Karamürsel Anadolu İmam hatip lisesi önünde meydana gelen kazada Askere giden arkadaşlarını uğurlamak için konvoy yapan arkadaşların 77 ES 762 ve 41 JA 814 Plakalı araçların karıştığı kaza sonrası yaralanan Yunus K. (23) ,Hayati G. (43) Fatih G. (32) Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların taburcu olduğu ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

KARAMÜRSELLİ YORGANCI CİNAYETİ SONUÇLANDI

Karamürsel'de yorgancılık yapan ve kısa bir süre önce eşinden yarılarak yeniden evlenen ve körfez Tütünçiftlik'e taşınan babasını aralarında çıkan tartışma sonrası sinir krizi geçirerek öldüren oğlunun duruşması görüldü. Duruşmada savcı verdiği mütalaada sanık Uğur Tunç hakkında ağırlaştırılmış müebbet istedi.

SOYGUNCU İLE GÖRÜŞÜLDÜ İSTEDİĞİ ARABA GETİRİLDİ

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in soyguncu ile temasa geçti. Yarımel, Rehinelerin can güvenliği ve soyguncunun teslim olması için ikna çalışması yürüttü. Öte yandan soyguncu bazı taleplerde bulundu. Henüz kimliği öğrenilemeyen soyguncu, 800 bin TL para ve otomobil istedi.İstediği otomobil şuan bankanın önüne getirildi ve çalışır vaziyette duruyor.Soyguncunun yanındaki dört rehine ile çıkması bekleniyor.Soyguncunun soygunu organ mafyası tarafından kaçırılan 3 çocuğunu kurtarmak için yaptığı bilgisi paylaşıldı.

BAKIN SOYGUNCU NE İSTEDİ

İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel'in soyguncu ile temasa geçti. Yarımel, Rehinelerin can güvenliği ve soyguncunun teslim olması için ikna çalışması yürüttü. Öte yandan soyguncu bazı taleplerde bulundu. Henüz kimliği öğrenilemeyen soyguncu, 800 bin TL para ve otomobil istedi.

OLAY YERİNDEN İLK RÖPORTAJ REHİNELER İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Bu akşam saat 17:00 saatlerin de Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne giren kişi ilk olarak içeride bulunan 7 kişiyi serbest bıraktığını ardından 8 kişiyi bir odaya kapattığı odaya kapatılan kişilerin odanın arka camından kaçarak kurtuldukları ve şuan içeride 2 kişinin kaldığı bilgisini veren banka çalışanları çok korktuklarını ve bir çok mesai arkadaşlarının sinir krizi geçirerek ağladığı bilgisi paylaşıldı.

GÖLCÜKTEKİ BANKA SOYGUNUNDAN İLK VİDEO

Bu akşam saat 17:00 saatlerin de Gölcük’ün en merkezi noktası, silahlı soygun girişimine sahne oldu. Halk Bankası Gölcük Şubesi’ne, bankanın kapanma saatinde giren ve görgü tanıklarının silahlı olduğunu belirttiği bir kişi, banka soygunu girişiminde bulundu. Soyguncu içeriye girerek, banka çalışanları ve müşterileri rehin aldı. Olayın duyulmasının ardından olay yerine pek çok ilçeden çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İŞ ARAYANLAR DİKKAT EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ 6 BİN BAY-BAYAN PERSONEL ALACAK

Emniyet 6 bin bay-bayan personel alınacak.Emniyet Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, polis memuru olmak isteyen adaylar, 10-20 Kasım'da Polis Akademisi Başkanlığı'nın "www.pa.edu.tr" adresinden online başvuru yapabilecek.

Toplam 1155 haber.