Polis

Polis Haberleri

Gonca Rampası'nda Fort işçilerini taşıyan servis kaza yaptı çok sayıda yaralı var.

Görgü tanıklarının iddialarına göre akşam saatlerinde Gonca Rampası'nda Fort işçilerini taşıdığı iddia edilen servis aracının kaza yaptığı ve çok sayıda yaralı olduğu ve bu yaralıların arasında ilçemizden kişilerinde olduğu bilgisi paylaşıldı. Ayrıntılar birazdan....

ARACINIZDA KAZA SONRASI OLUŞAN DEĞER KAYBINI ALDINIZMI ?

ARACINIZDA KAZA SONRASI OLUŞAN DEĞER KAYBINI ALDINIZMI. Son günlerde sıkça gündeme gelen ARAÇ DEĞER KAYBI söylentileri kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Araç değer kaybı nedir? Hangi şartlarda geçerlidir ve nasıl geri alınır, en önemlisi bu konuda profesyonel destek nasıl alınır?

Gölcük'te korkunç olay kadının boğazını kesti

Korkunç olay Gölcük'te bir kadın boğazı kesilerek öldürüldü Son dakika Korkunç cinayet Gölcük'te meydana geldi.Sabah saatlerinde Edinilen bilgi ve iddialara göre; Sağır ve dilsiz olduğu bildirilen 33 yaşındaki Hacer Çetindağ, eve giren hırsız veya hırsızlar tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Ayrıntılar ve fotoğraflar birazdan gelecek..

KOCAELİ'DE BÜYÜK OPERASYON

Kocaeli ve Sakarya ile 10 ayrı ilde düzenlenen "silah ruhsat" operasyonunda aralarında işadamı ve bazı siyasi isimlerin de bulunduğu 71 kişi gözaltına alındı. Operasyonda sahte belgelerle M.K.E. yapımı 65 tabanca ve binlerce mermiye de el konuldu

KARAMÜRSEL EMNİYETİNDEN DOLANDIRICILARA KARŞI UYARI

"HAKİM, SAVCI VE POLİS PARA TALEP EDEMEZ" Karamürsel Emniyet Müdürülüğü yetkilileri, hiçbir hakim, savcı veya polisin bir vatandaşı cep telefonundan arayıp para istemeyeceğini belirtti. Polisler, cep telefonu ile arayıp kendilerini hâkim, savcı ve polis olarak tanıtıp para talebinde bulunan kişilere kesinlikle itibar edilmemesi gerektiğinin altını özellikle çizdi. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada “ Ev veya cep telefonunuzdan sizi arayarak polisim, savcıyım, hâkimim diyerek, bilgilerinizin suç örgütlerinin eline geçtiğini söyleyen veya ödül kazandınız diyerek sizden para veya kredi kartı bilgilerinizi isteyen kişilere asla inanmayınız” şeklinde vatandaşı uyararak bilgilendirdi.

GÖLCÜK KARIŞTI

Gölcük 19 Mayıs Caddesi'nde kurulan akşam pazarında bir grup tarafından meydana gelen olayın nedeni hakkında çelişkili bilgiler geliyor. İzmite'den gelen Çevik Kuvvet olaya müdahale ederken Kaymakam Adem Yazıcı da olay yerine geldi.Olay yerine gelen vatandaşların kahrolsun pekaka sloganları akıllarda soru işareti oluşturdu. Ayrıntılar birazdan....

Karamürsel Emniyet Müdürlüğünde görevli Hüseyin Duran İzmir'e tayin oldu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubede çok uzun zamandır görev yapan ve gerek sempatik tavırları ile gerekse insanlara karşı olan duyarlı davranışları ile çok kişi tarafından sevilen ve saygı duyulan Hüseyin Duran çocuğunun İzmir'in Urla ilçesinde kazandığı okul nedeni ile tayinini istemişti.Tayin haberini yeni alan Duran sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayfamda bulunan sevgili yakınlarım, sevdiklerim ve Karamürsel' de yaşayan abilerim, ablalarim, kardeşlerim ve arkadaslarim... Kendi isteğim ile İzmir iline atandim. Yarından sonra çok sevdiğim Karamürsel'den ayrılıyorum. Mümkün olduğunca herkesle vedalasmaya çalışıyorum. Ancak tayin apar topar çıktığı için yetistiremeyebilirim. Gorusemediklerim lütfen gönül koymasin. Hakkınızı helal edin. Bilinki İzmir ilinde bir telefon kadar yakın Hüseyin Duran var. Kendinize iyi bakın. Allah'a emanet olun... " notu ile karamürsel'e veda etti . Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak kendisine yeni görev yerinde başarılar dileriz.

Kocaeli Emniyet'te atamalar yapıldı

Kocaeli Emniyet'te atamalar yapıldı Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden gönderilen yazılı açıklamada; terfi eden ve diğer illerden Kocaeli'ye atanan 14 il emniyet müdür yardımcısı, 31 şube müdürü ve 7 emniyet amiri olmak üzere toplam 52 rütbeli personelin Valilik onayı ile birimlere atamasının yapıldığı bildirildi.

Artık Buradan ihbar edin

Trafikte artık yeni bir dönem başladı.Artık trafik kuralı ihlali yapan sürücüler, online ihbar hattı sayesinde cezasız kalmıyor.Trafik kurallarına duyarlı vatandaşlar,kural ihlalı yapan sürücüleri fooğraflarını çekerek,ihbar ediyorlar. Trafikte hergün tanık olduğunuz Emniyet Şeridi İhlali, Kımızı ışık ihlali,Makas Atanlar, Yaya Gecidine park edenlere sinirlenip söyleneceginize fotoğraflayıp internetten İHBAR edin,cezası ilgili kural tanımaz sürücüye gelsin..

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'nden anlamlı iftar

Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler ve personeli aileleriyle birlikte Karamürsel Dereköy Mahallesindeki Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası’nda kalan çocuklarla iftar yapmanın mutluluğunu yaşarken yuvada kalan çocukların çeşitli giderlerini karşılamak amacıyla aralarında topladıkları 500 lirayı da Gazi Vakfı’na teslim etti.

Teröristler Üst bölgesine Keskin Nişancı Tüfeği ile Saldırı

Genelkurmay Başkanlığı, bir grup terörist tarafından, Siirt Eruh 3. Komando Tugay Komutanlığı Üs Bölgesine, silahlı saldırıda bulunulduğunu bildirdi. Genelkurmay Başkanlığı, bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Kara Kuvvetleri Komutanlığı Siirt Eruh 3. Komando Tugay Komutanlığı Okçular Ana Üs Bölgesi Erkan Tepe Yakın Emniyet Üs Bölgesine, keskin nişancı tüfeği ile silahlı saldırıda bulunulduğunu bildirdi.

Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi Müdürü İsmet Aktürk, uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre sabah saatlerinde beraberindeki infaz koruma memurları ile birlikte Kandıra F Tipi Cezaevi’ne gitmek üzere cezaevine ait 06 BP 4576 resmi araçla seyir halinde olan İsmet Aktürk (40) İzmit Yeşlova Solaklar Sapağı mevkiinde silahlı saldırıya uğradı. İddiaya göre seyir halinde olan cezaevi aracının sağına yanaşan 34 plakalı bir araçtan cezaevi müdürünün bulunduğu sağ tarafa 4 el ateş edildi. Aracın sacını delerek içeriye giren mermilerden üçü İsmet Aktürk’e isabet etti. Silahlı saldırganlar aynı araçla olay yerinden kaçarken ağır yaralanan cezaevi müdürü İsmet Aktürk cezaevine ait araçla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Askeri Araç Devrildi! 1 Asker Şehit Oldu

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde askerleri taşıyan midibüsün şarampole devrilmesi sonucu 20'in üzerinde asker yaralandı Kaza, saat 18.45 sıralarında Siverek-Diyarbakır karayolunun 28'inci kilometresinde meydana geldi. Şanlıurfa'dan Diyarbakır'a asker taşıyan midibüs, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre midibüste bulunan 20'nin üzerinde asker yaralandı 1 asker de şehit oldu.

Konya'da askeri uçak düştü

Konya'nın Seydişehir İlçesi'ne bağlı Yaylacık ile Ketenci köyleri arasındaki ormanlık alana saat 16.50 sıralarında askeri eğitim uçağı düştüğü, uçaktaki 2 pilotun paraşütle atlayarak kurtulduğu belirtildi. Bölgeye arama kurtarma ekipleri ve ambulans sevk edildi.

TSK'da binin üzerinde kişiye soruşturma !

TSK'da paralel yapılanma iddiaları ile ilgili açıklama yapan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Binin üzerinde kişiyle ilgili ihbarlar gelmiştir. Bu iddialarla ilgili hem adli hem idari hem de Genelkurmay askeri savcılığı tarafından soruşturmalar başlatılmıştır. Neticelendiğinde elbette gereği yapılacaktır" dedi.

Kocaeli Emniyetinde Yeni Atamalar Belli oldu

Kocaeli Emniyetinde Yeni Atamalar Belli oldu Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli 15 polis geçtiğimiz hafta emekli eidlmişti. Emekli olan Müdürlerin yerine bu sabah itibariyle yeni atamalar yapıldı. Yıllardır Kocaeli'de görev yapan eski Personel Şube Müdürü Zeynettin Sağlam ve Cabir Yeşiltaş Emniyet Müdür Yardımcısı oldu

Karamürsel Emniyet Müdüründen Çocuk Yuvasındaki Çocuklara Jest

Polis teşkilatının kuruluşunun 170. yıl dönümü nedeniyle Karamürsel Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Karamürselli iş adamı Şirin Kaptan Turistlik Tesisleri Sahibi Erol Tosun ve Müdürü Uğur Sencer tarafından polislerle ikram edilmek üzere iki tepsi baklava ikramında bulunmalarına karşılık, Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler iki tepsi baklavaları bize değil de bunların karşılığında Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Sevgi Çocuk Yuvasında kalan çocukların kullanmaları amaçlı tost makinesi ve su ısıtıcı alınarak buraya hediye edilmesi teklifine karşılık, iş adamı Erol Tosun tarafından olumlu karşılanarak alınan tost makinesi ve su ısıtıcısını Karamürsel Gazi Vakfı Gazanfer Bilge Sevgi Çocuk Yuvası Müdürü Saim Boy’ya makamında teslim etti.

Karamürsel Polisi Alarma Geçti

İstanbul Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü binası önünde yaşanan silahlı çatışma sonrası Kocaeli polisi alarma geçti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırının ardından Kocaeli’de de polis alarm durumuna geçti.Kocaeli il sınırları içerisinde bulunan İl Emniyet Müdürlüğü, ilçe emniyet müdürlükleri ve polis merkezi amirlikleri önünde nöbet tutan polislere çelik yelek giyme zorunluluğu getirildi. Öte yandan dışarıda devriye gezen ekiplerin de dikkatli olmaları ve olumsuzluklara karşı tedbirli olunmaları istendi.

Karamürsel'de Toplu taşıma araçlarını sivil polisler denetleyecek

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Toplu Taşıma Araçlarına yönelik yapmış olduğu çalışmalar kapsamında ulaşımın kesintisiz, sorunsuz ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi, trafik kazalarının ve yolculara karşı hoş olmayan tutum ve davranışların önlenebilmesi için yeni bir denetim mekanizması uygulanacak. Şehir içi ve şehir dışı toplu taşıma araçlarının denetimi için Sivil Trafik Polisleri tarafından araçlara yolcu gibi binilerek, takoğraf, fazla yolcu, emniyet kemeri, seyir halinde sigara ve cep telefonu kullanımı, kırmızı ışık ihlali ve diğer trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenecek. Sürücüler kurallara uygun bulunmaması halinde uygun yönetmeliğe göre cezai işleme tabi tutulacak.

Toplam 1155 haber.