2024 Şezlong ve Şemsiye Fiyatları Açıklandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yaz sezonunda tatilcileri ağırlayacak olan 9 halk plajının şezlong ve şemsiye fiyatlarını belirledi.

Kocaeli'de Şezlong ve Şemsiye Fiyatları Açıklandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yaz sezonunda tatilcileri ağırlayacak olan 9 halk plajının şezlong ve şemsiye fiyatlarını belirledi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi personelinin görev yapacağı Kandıra sahilleri ve İzmit Körfezi'ndeki plajlar tatilciler için hazır hale getirildi. Belde A.Ş. tarafından işletilecek olan bu plajlar, 14 Haziran Cuma günü itibariyle hizmet vermeye başlayacak.

Şezlong ve Şemsiye Kiralama Ücretleri

Kocaeli'nin dünyaca ünlü plajlarında şezlong ve şemsiye kiralama ücretleri yenilendi. Belde A.Ş. tasarrufunda işletilen halk plajlarında, şezlong ve şemsiye kiralama ücretleri şu şekilde belirlendi:

  • Şezlong: Günlük 50 TL
  • Şemsiye: Günlük 50 TL
  • Takım (1 şemsiye + 2 şezlong): Günlük 100 TL
  • Otopark: Günlük 50 TL
  • Tuvalet: Kullanım başına 5 TL

Kerpe'nin Yanına Kumcağız ve Cebeci Plajları

Kocaeli'nin mavinin her tonunu barındıran Kerpe Aile Plajı'nda, 1 şemsiye ve 2 şezlong takım kiralama ücreti günlük 200 TL olarak belirlendi. Bu sezon Kumcağız ve Cebeci plajlarında da aile plajı bölümleri oluşturulacak ve bu plajlarda da aynı ücretlendirme uygulanacak.

Karavan ve Çadır Fiyatları

Kocaeli plajlarında, tatilin vazgeçilmez bir parçası olan çadır ve karavan kamp alanları da yer alıyor. Kandıra Kovanağzı ve Bağırganlı'daki çadır kiralama yerleri ile Cebeci'deki çadır ve karavan kiralama yerleri tatilciler için hizmete hazır. Vatandaşlar, kendi getirecekleri çadır ve karavanlarla bu alanlardan yararlanabilecek. Ücretlendirme ise şu şekilde:

  • Kovanağzı ve Bağırganlı Kamp Alanları: Günlük 100 TL
  • Cebeci Karavan Yeri Kiralama: Günlük 150 TL

Hazırlıklar Tamamlandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Belde A.Ş. tarafından işletilecek halk plajları, Kurban Bayramı tatiliyle birlikte başlayacak yaz sezonunda tatilcilere kapılarını açacak. Kandıra (Kerpe, Kumcağız, Kovanağzı, Cebeci, Bağırganlı, Seyrek) ile Darıca (Bayramoğlu) ve Karamürsel, Ereğli halk plajları, tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tatilcileri bu yaz eşsiz plajlarında ağırlamaya hazırlanırken, yeni fiyatlandırmalarla tatil keyfini daha planlı ve düzenli hale getirmeyi amaçlıyor. Plajların dolup taşması ve tatilcilerin bu güzel plajlarda unutulmaz anlar yaşaması bekleniyor.

Bakmadan Geçme