4 Temmuz şenlikleri muhteşem geçti

4 Temmuz Karamürsel'in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel Kordon'da sahne alan ünlü sanatçı Lara, muhteşem bir konserle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

4 Temmuz Karamürsel'in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel Kordon'da sahne alan ünlü sanatçı Lara, muhteşem bir konserle izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'ın öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde, ilçe genelinde çeşitli programlar gerçekleştirildi.

Akşam saatlerinde Kordon meydan da sahne alan sanatçı Ferihan'ın ardından ünlü sanatçı Lara, yağmurlu havaya rağmen alanı dolduran binlerce Karamürselliyi coşturdu. Lara'nın performansı, dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, etkinlikte yaptığı konuşmada, “Kıymetli hemşerilerim, Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 103. yıldönümü münasebetiyle düzenlemiş olduğumuz etkinliklerin son günündeyiz.

Cumartesi gününden başlayarak sürdürdüğümüz bu faaliyetlerimize öncelikle iki değerli profesörümüzün ‘Milli Mücadele Dönemi Karamürsel' söyleşisi ile başlamıştık.

Daha sonra yerel sanatçılarımız ve korolarımızın performanslarını izledik. Bu akşam da Türkiye'nin çok sevilen sanatçılarından Lara ve ekibi ile beraberiz.

Yağmurun azizliğine uğramamıza rağmen çok güzel bir akşam geçirdik. Bu münasebetle ülkemizin ve ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunda emeği geçmiş olan tüm kahramanlarımızı, yiğitlerimizi saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz. Özellikle Milli Mücadele'nin fitilini ateşleyen, bu ülkeyi, Cumhuriyeti, Cumhuriyetin değerlerini bu ülkeye getiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, özlemle ve saygıyla anıyoruz. Bu organizasyonlara katılarak, bizleri daha çok cesaretlendirdiğiniz için, bizleri umutlandırdığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Çalık, ünlü sanatçılar Lara ve Ferihan'a Karamürsel Kadırgası, Sepeti ve çiçek takdiminde bulundu. Konseri Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Kaytazdere Belediye Başkanı Doğan Çitil, Karamürsel Belediye Başkan Vekili İlkay Kaya, CHP Karamürsel İlçe Başkanı Anıl Aksu ve çok sayıda davetli de izledi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR