Ahmet Çalık'tan 20 Yıl Sonra Gelen Devrim

Karamürsel'de 20 yıllık bir iktidarı devirerek Belediye Başkanı olan  Ahmet Çalık, ilçede 20 yıl sonra adeta bir hizmet devrimi gerçekleştirmeye başladı.

Karamürsel'de 20 Yıl Sonra Gelen Devrim

Karamürsel'de 20 yıllık bir iktidarı devirerek Belediye Başkanı olan Ahmet Çalık, ilçede 20 yıl sonra adeta bir hizmet devrimi gerçekleştirmeye başladı. Belediyecilikte rant anlayışını tamamen ortadan kaldırarak, sözde değil özde nasıl hizmet edileceğini gösteren Çalık, sadece Karamürsel'de değil, bölge genelinde de büyük takdir topladı. Kendi partisinde olduğu kadar muhalefet partileri tarafından da beğeni kazanan Çalık, ilçede örnek bir belediyecilik anlayışı sergiliyor.

RANT YOK, HİZMET VAR!

CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, kendi şirketine ait iş makinelerini Karamürsel Belediyesi'ne tahsis etti. Sembolik bir ücret karşılığında tahsis edilen bu araçlar, ilçedeki hizmetlerin daha verimli bir şekilde yürütülmesine katkı sağlayacak. Ciddi bir ameliyat geçirmesine rağmen programa tekerlekli sandalyeyle katılan Ahmet Çalık, bu jest karşısında duygusal anlar yaşadı ve bir açıklama yaptı.

Karamürsel Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü sahasında gerçekleşen teslimde CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı, Belediye Başkanı Ahmet Çalık ve Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı bir araya geldi.

Başkan Çalık, burada yaptığı açıklamada dayanışmanın önemine vurgu yaparak, “Milli Mücadele ruhu ile Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş bir partiyiz. Bu ruhla, toplumsal birlik ve dayanışma içinde hareket ederek belediyelerimizin eksiklerini tamamlayıp halkımıza en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bugün burada, Karamürsel'de, bu dayanışmanın en güzel örneklerinden birine hep birlikte tanıklık ediyoruz.” dedi.

Kendi şirketine ait iş makinelerini kiraya verip yüksek gelir elde edebilecek olmasına rağmen, Yıldızlı'nın bu araçları sembolik rakamlarla Karamürsel Belediyesi'ne tahsis ettiğini belirten Çalık, “Bu destekten dolayı vekilimize Karamürsel halkı adına teşekkür ediyorum. Bu katkılarla imkansızlıkları imkana çevirme mücadelemizde önemli bir adım atmış bulunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Bülent Sarı da Milletvekili Yıldızlı'ya bu jestinden dolayı teşekkür ederek, “Karamürsel Belediyesi'ne ve ilçe halkımıza desteklerinden dolayı Milletvekilimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Karamürsel'de yaşanan bu dayanışma ve iş birliği, ilçenin gelişimi için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR