Ali Koygun, Karamürsel Sepetini Yaşatmaya Devam

Karamürsel Sepeti'nin Değerini Yaşatmaya Devam Eden Ali Koygun'a Ziyaret

Karamürsel, Kocaeli - Karamürsel'in en büyük marka değeri olarak bilinen Karamürsel Sepeti, bu değeri yaşatmak için büyük bir özveri gösteren Ali Koygun (Sepetçi Ali) sayesinde ilçenin tanıtımına katkı sağlamaya devam ediyor. Türkiye Futbol Adamları Derneği (TÜRFAD) Yalova Şubesi Başkanı İbrahim İnce, yönetim kurulu üyesi ve KAFTA DER Başkanı Nurten Anıl ile birlikte, Karamürsel'in meşhur sepetçisi Ali Koygun'u iş yerinde ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

TÜRFAD Başkanı İbrahim İnce, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, "Yapacağımız ortak çalışmalar ile Karamürsel Sepeti, ülkemizin dünyaya açılan penceresi olmuştur. Yalova olarak sosyal çalışmalarımızda birlikte hareket ederek ortak bir noktada Sepet Müzesi kurma konusunda çalışma başlatacağız," dedi.

Karamürsel Sepeti imalatçısı Ali Koygun ise Yalova ile yapılacak ortak çalışma sayesinde bölgenin turizm kenti olarak tanıtımı için birlikte çalışacaklarını belirtti.

Koygun, Yalova TÜRFAD Başkanı İbrahim İnce ile geçtiğimiz aylarda Yalova Vali Yardımcısı Erkan Çiçek, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, Yalova Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Özsümer, Yalova Güç Birliği Derneği Başkan Vekili Bahattin Sabahçı ve Yalova Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Dursun Erdem'e gerçekleştirdikleri ziyaretleri hatırlattı.

Bu ziyaretlerde kendilerine Karamürsel sepetini takdim ederek sepetin tarihçesini anlattıklarını ifade eden Koygun, "Değerli Yalova Vali Yardımcımız, Yalova Belediye Başkan Vekilimiz, Yalova Demokrat Parti İl Başkanı Ahmet Özsümer, Yalova Güç Birliği Derneği Başkan Vekili Bahattin Sabahçı ve Yalova Sağlıklı Yaşam Derneği Başkanı Dursun Erdem'e gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederim," dedi.

Bu hafta iade-i ziyarete gelen TÜRFAD Başkanı İbrahim İnce ve Nurten Anıl, Yalova'da bir dizi toplantı yaparak Sepet Müzesi konusunda çalışmaları hızlandıracaklarını belirttiler. İnce, yapılan ziyaret için teşekkürlerini iletti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR