Başkan, Çalık durmak bilmiyor

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Karamürsel'de bir doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Karamürsel Belediyesi, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği

5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Karamürsel'de bir doğa yürüyüşü gerçekleştirildi. Karamürsel Belediyesi, Kocaeli Yüksek Öğrenim Derneği, Karamürsel Su Sporları ve Dalış Spor Kulübü (KARSAD), Kocaeli Çevre Platformu ve Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği'nin ortaklaşa düzenlediği etkinlik, Kızderbent Mahallesi'nden başlayarak Kızderbent Trekking Parkuru'na kadar uzanan 12 kilometrelik bir parkurda gerçekleştirildi.

Etkinliğe Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, İlçe Jandarma Komutanı Alihan Ak, KARSAD üyeleri, Kocaeli Çevre Platformu temsilcileri, Kızderbentliler Dayanışma ve Kalkınma Derneği üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Katılımcılar, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nün anlam ve önemine uygun olarak doğa ile iç içe yürümenin keyfini çıkardılar.

Doğaseverler, Karamürsel'in doğal güzellikleri arasında gerçekleştirdikleri bu yürüyüşle hem keyifli bir pazar gününü geride bıraktılar hem de trekking sporunu yapmanın mutluluğunu yaşadılar. Etkinliğe katılanlar, Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık'a teşekkürlerini ilettiler.

Yürüyüşün dinlenme noktasında, Başkan Çalık katılımcılara köfte, sucuk ekmek ve Karamürsel Gazozu ikramında bulundu. Etkinlik, ikramların ardından sona erdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR