Bu Kadarına Da Pes Dedirten hırsızlık!

Karamürsel genelinde son zamanlarda hızla artan hırsızlık olayları, ilçe halkını her geçen gün daha da tedirgin ediyor. Motosiklet, bisiklet ve ayakkabı hırsızlıkları günden güne artarken, ilçede yaşanan son olay pes dedirtti.

Karamürsel'de Hırsızlık Vakaları Artıyor: Bu Kadarına Da Pes Dedirten Olay!

Karamürsel genelinde son zamanlarda hızla artan hırsızlık olayları, ilçe halkını her geçen gün daha da tedirgin ediyor. Motosiklet, bisiklet ve ayakkabı hırsızlıkları günden güne artarken, ilçede yaşanan son olay pes dedirtti. Gazetemizin ihbar hattına gelen bir video, hırsızlık olaylarının geldiği boyutu gözler önüne serdi.

Olay, 4 Temmuz Mahallesi Postane Sokak'ta meydana geldi. Kimliği belirsiz bir şahıs, bir apartmanın önüne gelerek rastgele bütün zillere bastı. Giriş kapısının açılmaması üzerine, şahıs kapıdaki diafonu söküp götürdü. Bu şaşkınlık yaratan hırsızlık olayı, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayı fark eden apartman sakinleri durumu hemen polise bildirdi. Vatandaşlar, bu şahsın bir an önce yakalanmasını talep ediyor.

Karamürsel genelinde yaşanan hırsızlık vakalarına karşı yetkililer, özellikle apartman kapılarının kimliği belirsiz kişilere açılmaması gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyor. Ayrıca, apartman ve site içerisinde tanımadığınız kişiler görüldüğünde, hemen polise haber verilmesi gerektiği vurgulandı.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR