Çalık, Hem Halktan Hem Muhalefetten Takdir Topluyor

Ahmet Çalık, Karamürsel'de Tüm Dengeleri Değiştirdi: Hem Halktan Hem Muhalefetten Takdir Toplamaya devam ediyor

Ahmet Çalık, Karamürsel'de Tüm Dengeleri Değiştirdi: Hem Halktan Hem Muhalefetten Takdir Topluyor

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, belediyecilik anlayışında yaptığı köklü değişikliklerle sadece halkın değil, muhalefetin de takdirini kazandı. Çalık, rant ve reklam odaklı yönetim anlayışını geride bırakarak, hizmet odaklı belediyecilikle bölge gündemine oturdu.

Ahmet Çalık'ın yanı sıra CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı'nın da belediyecilik anlayışı büyük beğeni topluyor. Yıldızlı'nın, CHP'li Karamürsel Belediyesi'ne kendi şirketine ait 7 iş makinesini tahsis etmesi, özellikle AK Parti'nin güçlü isimleri arasında dahi takdirle karşılandı.

AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcılığı yapmış, milletvekili aday adayı ve İnsani Değerleri Birleştirme ve Yükseltme Derneği (İDEBİR) Genel Başkanı Zeki Canşi, Yıldızlı'nın bu hareketi üzerinden kendi partisini ve milletvekillerini eleştirerek, şunları söyledi:

“CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Harun Yıldızlı, 7 adet iş makinesini CHP'li Belediyesine tahsis etmiş. Tebrik ediyorum. İşte dava adamı böyle olunur. Peki ya bizim kallavi AK Partili kimi milletvekillerimiz ne yapıyor, böyle bir davranışı hiç duydunuz mu? Adamlar davalarına sadık. Bizimkiler de sözüm ona nemalanma yarışına girmişler.”

Çalık ve Yıldızlı'nın bu örnek çalışmaları, bölge siyasetinde yeni bir dönemin işareti olarak görülüyor. Halkın beklentilerine yanıt veren hizmetler, Karamürsel'de siyasetin yeniden şekillenmesine neden oluyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR