Denizde başlayan arama çalışmalarına helikopter katıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi plaj yolu caddesi, Karamürsel Halk Plajı açıklarında bir kişiyi gördüklerini iddia eden vatandaşlar polis ekiplerine haberverdi.

Karamürsel'de Denizde Kaybolan Yaşlı Adam İçin Arama Kurtarma Çalışmaları Sürüyor

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolu Caddesi'nde bulunan Altınkemer Düğün Salonu otoparkındaki karavan alanında meydana gelen olayda, karavan sahibi İhsan Sümertaş isimli yaşlı bir adam denize girdikten sonra kayboldu. Sümertaş, karavanının önünden denize girerek açılmaya başladı. Ancak, diğer karavan sahipleri, yaşlı adamın bir anda gözden kaybolduğunu fark edince hemen polis ekiplerine haber verdi.

Olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, vatandaşların ihbarını değerlendirerek arama kurtarma ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen dalgıç ekipleri denizde detaylı bir arama başlattı. Saatler süren arama çalışmalarına bir helikopter de destek verdi. Ancak uzun süren aramalara rağmen dalgıçların İhsan Sümertaş'ı bulamadığı bildirildi.

Olay yerinde hala sahil güvenlik ekiplerinin arama çalışmalarına devam ettiği, yaşlı adamın ailesi ve yakınlarının ise endişeyle gelecek iyi bir haberi beklediği öğrenildi. Arama kurtarma çalışmaları devam ederken, çevredeki vatandaşlar da olayın sonucunu merakla takip ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR