Dilanur Yanar 5 Gündür Kayıp

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Dilanur Yanar, beş gündür kayıp. Genç kızın kaybolmasından sonra ailesi, büyük bir endişe içerisinde kızlarından gelecek bir haberi bekliyor.

Dilanur Yanar 5 Gündür Kayıp

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan Dilanur Yanar, beş gündür kayıp. Genç kızın kaybolmasından sonra ailesi, büyük bir endişe içerisinde kızlarından gelecek bir haberi bekliyor. Dilanur Yanar'ın evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamaması üzerine ailesi, durumu polise bildirerek kayıp başvurusunda bulundu.

Aile, Dilanur'un sağ salim bulunması için hem güvenlik güçlerinden hem de vatandaşlardan yardım talep ediyor. Dilanur'un kaybolmasının ardından yapılan aramalar ve polis soruşturmaları şu ana kadar herhangi bir sonuca ulaşmadı. Bu durum, hem ailesini hem de çevresini derin bir kaygıya sürüklüyor.

Ailesi, kızlarını gören veya nerede olduğu hakkında bilgi sahibi olanların vakit kaybetmeden 0538 073 92 41 numaralı telefonla kendilerine ulaşmasını istiyor. Dilanur Yanar'ın ailesi, genç kızın bir an önce bulunabilmesi için topluma çağrıda bulunarak, herkesin bu konuda duyarlı olmasını ve yardımcı olmasını bekliyor.

Bu kritik dönemde, ailesi dört gözle Dilanur'dan gelecek iyi bir haberi bekliyor ve tüm yardımseverlerden destek umuyor. Polisin de konuya ilişkin soruşturması titizlikle devam ediyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR