Ereğli Mahallesi Sakinleri İsyan Etti: Güvenlik ve Huzur Kalmadı

Karamürsel Ereğli Mahallesi Kumyalı Plajı mevkiinde oturan vatandaşlar, yaşadıkları sorunlar karşısında isyan etti. 'Evimizin camını açamıyor, balkonda oturamıyor, plaja inemiyoruz' diyen mahalle sakinleri, gazetemiz haber merkezine verdikleri bilgi ve belgelerle yaşanan sıkıntıları dile getirdiler.

Karamürsel Ereğli Mahallesi Sakinleri İsyan Etti: Güvenlik ve Huzur Kalmadı

Karamürsel Ereğli Mahallesi Kumyalı Plajı mevkiinde oturan vatandaşlar, yaşadıkları sorunlar karşısında isyan etti. "Evimizin camını açamıyor, balkonda oturamıyor, plaja inemiyoruz" diyen mahalle sakinleri, gazetemiz haber merkezine verdikleri bilgi ve belgelerle yaşanan sıkıntıları dile getirdiler.

Özellikle Kumyalı mevkiinde oturan vatandaşlar, sahilde ve plajda gece gündüz kavga olduğunu ve güvenliğin kalmadığını ifade ettiler. Son zamanlarda sahil kesiminde karavanların artmasıyla birlikte durumun daha da kötüleştiğini belirten mahalle sakinleri, karavan sahiplerinin sokakta yıkanıp, çamaşır ve bulaşık yıkayarak çevreyi kirlettiklerini, müstehcen davranışlar sergilediklerini ve yetkililerin bu duruma çözüm üretmediğini söylediler.

"Kapımızın önüne karavanlarını park ediyorlar. Bizim çoluğumuz, çocuğumuz, eşimiz var" diyen mahalle sakinleri, çekilen görüntülerle şikayette bulunmalarına rağmen kimsenin ilgilenmediğini ve huzurlarının kalmadığını belirttiler. Birçok sorun yaşadıklarını ve başlarının belaya girmesinin an meselesi olduğunu ifade eden sakinler, "Ne huzurumuz kaldı, ne güvenliğimiz" diyerek yetkililere seslendiler ve acil çözüm beklediklerini vurguladılar.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR