Karamürsel Belediyesi çalışanlarına ZAM

Karamürsel Belediyesi'nde işçilere ZAM Karamürsel Belediyesi sendikalar ile görüşerek personel ücretlerinde refah zammı verildiğini duyurdu

Karamürsel Belediyesi'nde işçilere ZAM Karamürsel Belediyesi sendikalar ile görüşerek personel ücretlerinde refah zammı verildiğini duyurdu.

Karamürsel Belediyesi'nde işçilere ZAM Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım, Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı İdris Ersoy, Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Muharrem Subaşı ile görüşerek personel ücretlerini iyileştirmek amacıyla mutabakata vardı.

Başkan Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada personele refah zammı verildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada ise; "YÜZLERİNİ GÜLDÜRECEK BİR DÜZENLEME YAPTIK" "İşçilerimizin örgütlü olduğu hizmet iş sendikamız ile 2023 ocak ayında yaptığımız toplu iş sözleşmesi ile %84 oranında gerçekleştirdiğimiz zam oranının ardından, Temmuz ayında Cumhurbaşkanımızın Sn.Recep Tayyip Erdoğanın -Hiçbir vatandaşımızı enflasyona ezdirmeme, her bir insanımızın refah kaybını telafi etme- sözünün karşılığı olarak yapmış oldukları ücret artışlarına paralel; Karamürsel Belediyesi olarak çalışanların ücretleri iyileştirmek için sendikamız ile görüşme gerçekleştirdik.

Görüşme sonucunda çalışma arkadaşlarınızın ücretlerini enflasyon ezdirmeyecek yüzlerini güldürecek bir düzenleme yaptık. " ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme