Karamürsel, Çayırova ve Körfez'de Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli genelinde son dönemde artış gösteren uyuşturucu kullanımı ve özellikle gençler arasında hızla yayılan metamfetamin (met) tehlikesi endişe yaratırken, bölge halkını sevindiren bir gelişme yaşandı.

Karamürsel, Çayırova ve Körfez'de Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli genelinde son dönemde artış gösteren uyuşturucu kullanımı ve özellikle gençler arasında hızla yayılan metamfetamin (met) tehlikesi endişe yaratırken, bölge halkını sevindiren bir gelişme yaşandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü düzenlediği operasyon sonucunda 11 şüpheli yakalandı.

Karamürsel, Çayırova ve Körfez ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonda, polis ekipleri 42 gram metamfetamin, hassas terazi ve bin 395 TL ele geçirdi. Yakalanan 7 şüpheli hakkında TCK 191 kapsamında işlem yapılarak serbest bırakılırken, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen 4 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden S.Y. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H.E., M.Ç. ve Ö.S. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu başarılı operasyon, ilçede uyuşturucuyla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendirildi. Yetkililer, benzer operasyonların süreceğini belirtti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR