Karamürsel'de Esrarengiz Ölüm

Karamürsel'de geçtiğimiz gün meydana gelen olayda, 69 yaşındaki Zekeriya Palabıyık, çalılık alanda ölü bulunarak ilçe halkını derinden sarstı. 4 Temmuz Mahallesi 202. Cadde üzerindeki bir yeşil alanda sabah saatlerinde gerçekleşen korkunç olay

Karamürsel'de Esrarengiz Ölüm: Zekeriya Palabıyık'ın Hayatını Kaybetmesi Araştırılıyor

Karamürsel'de geçtiğimiz gün meydana gelen olayda, 69 yaşındaki Zekeriya Palabıyık, çalılık alanda ölü bulunarak ilçe halkını derinden sarstı. 4 Temmuz Mahallesi 202. Cadde üzerindeki bir yeşil alanda sabah saatlerinde gerçekleşen korkunç olay, vatandaşlar tarafından fark edilmesiyle ortaya çıktı. Hareketsiz yatan bir erkek şahsı gören çevre sakinleri, durumu hemen polis ekiplerine bildirdi.

İki Gündür Kayıptı

Olay yerine gelen güvenlik güçleri, yaptıkları ilk incelemelerde hayatını kaybeden kişinin Zekeriya Palabıyık olduğunu tespit etti. İddiaya göre, Palabıyık'ın ailesi, onun iki gündür kayıp olduğunu bildirmişti. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve olay yeri inceleme ekipleri, detaylı bir araştırma başlattı. Ekipler, çevrede geniş güvenlik önlemleri alarak olay yerinde delil toplama çalışmalarına başladı.

Esrarengiz Ölümün Sebebi Araştırılıyor

Yapılan ilk incelemelere göre, Palabıyık'ın başının arkasında darbe izine rastlandı ve kollarının soyulmuş olduğu iddia edildi. Bu durum, ölümün şüpheli bir şekilde gerçekleştiği ihtimalini güçlendirdi. Palabıyık'ın cansız bedeni, olay yeri incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Ancak, darbenin nasıl oluştuğu ve olayın nasıl gerçekleştiği henüz netlik kazanmadı.

Resmi Açıklama Bekleniyor

Yetkililer, Palabıyık'ın ölümüne dair detaylı bir inceleme başlatırken, Karamürsel halkı olayın aydınlatılmasını bekliyor. Polis ekipleri, ölümün bir cinayet mi yoksa başka bir nedenden kaynaklandığı konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, yetkililerin olayın gizemini kısa sürede çözmesi bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR