Karamürsel'de Planlı Elektrik Kesintileri Duyuruldu

Karamürsel ilçesinde, 07 Ekim 2024 ve 09 Ekim 2024 tarihleri arasında çeşitli mahallelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. SEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintileri uygulanacak.

Karamürsel'de Planlı Elektrik Kesintileri Duyuruldu

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, 07 Ekim 2024 ve 09 Ekim 2024 tarihleri arasında çeşitli mahallelerde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. SEDAŞ tarafından yapılan duyuruya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintileri uygulanacak.

Kesinti Detayları:

  • 07 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 09:00 - 17:00 arasında Karamürsel'in 4 Temmuz, Akpınar, Ereğli, Karapınar, Kayacık, Osmaniye, Pazarköy, Safiye, Suludere ve Ulaşlı Yalı mahallelerinde kesinti yaşanacak. Elektrik verilemeyecek olan sokaklar arasında; 101. Cadde, 104. Cadde, Amiral Caddesi, 1138. Sokak, Balaban Mevkii, Doğa Kent Mevkii Küme Evler ve Nusretiye Merkez Mevkii Küme Evler yer alıyor.

  • 09 Ekim 2024 Çarşamba günü saat 09:30 - 17:30 arasında ise Karamürsel Kayacık Mahallesi ve çevresinde kesinti uygulanacak. Kesintinin etkilediği sokaklar arasında; 2231. Sokak, İznik Yolu Caddesi, Fetih Sokak ve Halil İbrahim Erdem Sokak bulunuyor.

Toplumun Bilgilendirilmesi ve Önlemler:

Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına gerekli önlemleri almalarını tavsiye ederken, özellikle elektrikli cihazların çalışmaması halinde ortaya çıkabilecek risklere karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Elektrik kesintisi nedeniyle, günlük işlerini kesintiden önce tamamlaması gereken vatandaşların, kesinti saatlerine uygun planlama yapmaları önerildi. Kesintiden etkilenen bölgelerde bulunan iş yerlerinin ise jeneratör kullanarak bu süreci atlatmaları tavsiye ediliyor.

SEDAŞ yetkilileri, planlı kesintilerin bakım ve iyileştirme çalışmaları kapsamında yapıldığını ve çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgeye daha güvenilir ve kesintisiz enerji sağlanacağını ifade etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR