Karamürsel'de trafik kazası! Ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel Kız Meslek Işıklarında Yine Kaza: Ortalık Savaş Alanına Döndü, 6 Kişi Yaralandı

Karamürsel Kız Meslek Işıklarında Yine Kaza: Ortalık Savaş Alanına Döndü, 6 Kişi Yaralandı

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, Kız Meslek Işıkları mevkiinde meydana gelen kazada ortalık savaş alanına döndü ve 6 kişi yaralandı. D-130 kara yolu 4 Temmuz Mahallesi'ndeki kavşakta gerçekleşen kazada, E.K. yönetimindeki 45 UA 6604 plakalı otomobil ile A.A. idaresindeki 34 RU 2007 plakalı otomobil çarpıştı.

Kaza sonucu, her iki aracın sürücüleri E.K. ve A.A. ile araçlarda bulunan yolcular M.S., M.K., A.K. ve Ö.G. yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra, yaralılar Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazanın şiddetiyle araçlar kullanılamaz hale gelirken, olay yeri adeta bir savaş alanına döndü. Çevredeki vatandaşlar, kazanın meydana geldiği anlarda büyük bir gürültü duyduklarını ve hemen yardıma koştuklarını belirtti. Kazanın ardından trafik bir süre tek şeritten sağlanırken, polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Mahalle sakinleri, Kız Meslek Işıkları mevkiindeki kavşağın sık sık kazalara sahne olduğunu belirterek, yetkililerden önlem alınmasını talep etti.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR