Karamürsel'e Bir Kardeş Belediye Daha

Karamürsel'e Bir Kardeş Belediye Daha: İzmir Buca Belediyesi de Kervana Katıldı

Karamürsel'e Bir Kardeş Belediye Daha: İzmir Buca Belediyesi de Kervana Katıldı

Karamürsel Belediyesi, gelişim ve iş birliği çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bursa Nilüfer Belediyesi'nden sonra, şimdi de İzmir Buca Belediyesi ile kardeş belediye oluyor. Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, bu yeni kardeş belediye anlaşmasının ilçeye yeni projeler ve iş birlikleri kazandıracağını belirterek, Karamürsel'in geleceği adına önemli bir adım attıldığını vurguladı.

Buca Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısının ilk oturumu 1 Ekim 2024 tarihinde belediye meclis salonunda gerçekleşecek. İlçe adına önemli kararların alınacağı meclisin gündeminde kardeş belediyelerle ilgili önergeler dikkat çekti.

Meclis gündeminde 2'si yurt dışından olmak üzere 8 belediyeyle kardeş belediyelik ilişkisi kurulması için verilen önergeler karara bağlanacak. Kosova Cumhuriyeti'nden Peja, Kuzey Makedonya'dan Konçe belediyelerinin yanı sıra Konya Seydişehir, Ordu Çamaş, Amasya Taşova, Uşak Eşme, Kocaeli Karamürsel ve Osmaniye Kadirli belediyeleri ile kardeş olunması önergesi meclis Üyelerine sunulacak.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR