Karamürselspor Taraftarına Deplasman Yasağı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta sezonun ilk haftasında yarın Gölcük İlçe Stadı'nda oynanacak olan Gölcükspor-Karamürselspor karşılaşmasına Karamürselspor taraftarları alınmayacak

Karamürselspor Taraftarına Deplasman Yasağı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grup'ta sezonun ilk haftasında yarın Gölcük İlçe Stadı'nda oynanacak olan Gölcükspor-Karamürselspor karşılaşmasına Karamürselspor taraftarları alınmayacak. Gölcük İlçe Güvenlik Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, yarın saat 14.00'te oynanacak müsabaka için deplasman taraftarına yasak getirildiği bildirildi.

Komşu iki ilçe takımı arasındaki bu kritik karşılaşmada alınan taraftar yasağı kararı, Karamürselspor taraftarları arasında büyük tepki ile karşılandı. Yasağın, iki takım arasındaki rekabetin getirdiği yüksek tansiyondan kaynaklandığı tahmin edilirken, spor camiasında bu kararın sporseverlerin maç izleme haklarına aykırı olduğu yönünde eleştiriler yükseldi.

Öte yandan, Gölcükspor ve Karamürselspor kulüp yöneticilerinin karşılaşmanın dostluk çerçevesinde geçmesi için çağrıda bulundukları ve güvenlik tedbirlerinin en üst düzeyde tutulacağı ifade edildi. Karamürselspor taraftarları ise sosyal medya üzerinden yasağı eleştirerek, takımını yalnız bırakmak zorunda kalmanın üzüntüsünü dile getirdi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR