Kartepe'de Feci Kaza: 13 Yaşındaki Öğrenci Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana gelen kazada, bisikletiyle karşıdan karşıya geçmeye çalışan 13 yaşındaki bir öğrenci, otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Kaza, Sarımeşe İlkokulu'nun önünde gerçekleşti.

Kartepe'de Feci Kaza: Bisikletiyle Okuldan Çıkan 13 Yaşındaki Öğrenci Hayatını Kaybetti

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde meydana gelen kazada, 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Kaan Altuner, bir cipin üzerinden geçmesi sonucu ağır yaralandı ve tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza, Sarımeşe Sezenler Caddesi üzerindeki Sarımeşe İlköğretim Okulu'nun önünde yaşandı.

Olay, öğle arasında arkadaşından ödünç aldığı bisiklete binen Kaan Altuner'in (13) dengesini kaybetmesiyle başladı. Kaan, A.Ç. idaresindeki 41 AU 325 plakalı Kia marka cipin ön tamponuna çarptıktan sonra yere düştü ve cipin üzerinden geçmesiyle ağır yaralandı. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi yapıldıktan sonra Başiskele'deki özel hastaneye kaldırılan Kaan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Sürücü A.Ç. ise polis tarafından gözaltına alındı.

Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Korkunç kazanın güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Kaan Altuner'in bisikletiyle bir süre tek teker üstünde ilerlediği, dengesini kaybederek karşı yönden gelen cipe yöneldiği ve cipin ön tamponuna çarparak yere düştüğü anlar net şekilde görüldü. Cipin, Kaan'ın üzerinden geçmesiyle olay daha da dramatik hale geldi. Çevredeki çocuklar bu acı olaya şahit olurken, bir vatandaşın sürücüye "Ne yapıyorsun? Allah belanı versin, dursana!" diye bağırdığı duyuldu.

Sürücü A.Ç.'nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR