Kaytazdere'de belediyesi çalışıyor

Mavi bayraklı Saralkent Sahili'nde yapılan temizlik çalışmaları Kaytazdere Belediyesi tarafından aralıksız sürdürülüyor. Belediye Başkanı Doğan Çitil, daha önce sahilde yaşanan koku sorununu nasıl çözdüklerine dair açıklamalarda bulundu.

Saralkent Sahili'nde Temizlik Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Mavi bayraklı Saralkent Sahili'nde yapılan temizlik çalışmaları Kaytazdere Belediyesi tarafından aralıksız sürdürülüyor. Belediye Başkanı Doğan Çitil, daha önce sahilde yaşanan koku sorununu nasıl çözdüklerine dair açıklamalarda bulundu. Çitil, mendirek alanında kanal açılmaması nedeniyle sirkülasyonun olmaması sonucu kötü koku ve bataklık oluştuğunu belirterek, bu sorunu tamamen ortadan kaldırmanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Başkan Çitil, "Öncelikle 3 metre genişliğinde bir kanal açtık ve ardından deniz dibini ve yüzeyini iş makineleri ile temizledik. Tüm çalışmaları yerinde inceledik ve süreci yakından takip ettik," dedi. Çitil, temizlik çalışmalarında emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.

Saralkent Sahili'nde yapılan bu kapsamlı temizlik çalışmaları, bölgenin doğal güzelliklerini koruyarak ziyaretçilerin daha sağlıklı ve temiz bir ortamda denize girmelerini sağlamayı hedefliyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR