Mahalle Arasındaki İnşaat Gürültüsü Vatandaşı Canından Bezdirdi

Mahalle Arasındaki İnşaat Gürültüsü Karamürsel'de Vatandaşı Canından Bezdirdi

Mahalle Arasındaki İnşaat Gürültüsü Karamürsel'de Vatandaşı Canından Bezdirdi

Karamürsel Kayacık Mahallesi'nde yaşayan Emine isimli bir vatandaş, mahalledeki inşaat çalışmasından kaynaklanan yoğun gürültü nedeniyle mahalle olarak büyük rahatsızlık yaşadığını belirterek yetkililere şikayette bulundu. Özellikle Hasan Oktay Sokak'ta süren inşaat çalışmalarında çalışan işçilerin yüksek sesle konuşmaları ve birbirlerine bağırarak iletişim kurmaları, Emine Hanım'ı ve ailesi başta olmak üzere bütün mahalleyi huzursuz ediyor.

Bebeğinin Uykusu Bölünüyor

Emine Hanım, inşaat gürültüsünün özellikle küçük bebeğinin uykusunu böldüğünü ifade etti. Gürültüden kaçınmak için odalarının balkon ve camlarını kapalı tutmasına rağmen bu çabalarının yeterli olmadığını belirten vatandaş, bebeğinin sık sık uykusundan sıçrayarak uyandığını ve çare olarak çocuğunu mutfakta yatırmak zorunda kaldığını söyledi.

Zabıtadan Çözüm Bekleniyor

Emine Hanım, bu durumu defalarca zabıtaya bildirmesine rağmen bir çözüm bulamadığını ve inşaat gürültüsünün giderek arttığını dile getirdi. Ses kayıtlarının da elinde bulunduğunu ifade eden vatandaş, yetkililerden bu konuda acil bir çözüm beklediğini vurguladı.

Kayacık Mahallesi sakinleri, inşaat çalışmalarının neden olduğu bu durumun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR