Sahillerde Yaşanan Olaylar Vatandaşı İsyan Ettirdi

Karamürsel Sahillerinde Yaşanan Olaylar Vatandaşı İsyan Ettirdi

Karamürsel sahillerinde son zamanlarda art arda yaşanan olaylar, vatandaşı isyan ettirdi. Özellikle Ereğli Kumyalı Plajı, Altın Kemer Plajı ve Dereköy Plajlarında her geçen gün artan tartışmalar ve sonrasında çıkan büyük kavgalar, ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel halkı, sorunların her geçen gün büyüyerek devam ettiğini ve bir türlü çözüm bulunamadığını dile getiriyor.

Gazetemize konuşan vatandaşlar, özellikle Ereğli Kumyalı Plajı, Altın Kemer Plajı ve Dereköy Plajlarında yaşanan yoğunluk ve ailelere, özellikle çocuklu ailelere ayrılan alanların yetersizliğinden şikayetçi. Göçmen olarak ilçeye çalışmaya gelen kişilerin, kadınların olduğu yerlerin dibine ve çocuklu ailelerin yakınına gelerek güneşlenmesi, bu esnada çok küfürlü konuşmaları, alkol alıp taşkınlık yapmaları ilçe halkını çileden çıkarıyor.

Vatandaşlar, artık plajlara inmeye çekindiklerini dile getirirken, plajlara yakın yerlerde oturanlar gece gündüz sürekli yaşanan kavgalardan ve bağırış çağrışlardan ötürü çok rahatsız olduklarını belirterek yetkililere seslendi. İlçenin mülki amirinin, bu sorunlara yerinde çözüm bulmasının önemine dikkat çeken vatandaşlar, sorunların yaşandığı yerlerde inceleme yapılması gerektiğini makamlarda oturdukları koltuklarında yaşanan büyük sorunların çözülemeyeceğini vurguluyor.

Karamürsel halkı, yaşanan bu olayların bir an önce çözülmesini ve sahillerin yeniden güvenli ve huzurlu hale getirilmesini istiyor. Yetkililerden, sorunları yerinde tespit ederek acil önlemler alınması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR