Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Demirer'in Açıklamaları

Tarihi Karamürsel ilçemizin bir evladı olan Merih Demiral, milli takım forması giydiği günden beri ülkemizin gururu haline gelmiştir. Milli ve manevi değerlerine, tarihi bağlarına sıkı sıkıya bağlı, ahlaklı ve centilmen bir sporcu olarak tanıdığımız ve sevdiğimiz Merih, ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin bir değeri olarak görülmektedir.

Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Demirer'in Açıklamaları

Tarihi Karamürsel ilçemizin bir evladı olan Merih Demiral, milli takım forması giydiği günden beri ülkemizin gururu haline gelmiştir. Milli ve manevi değerlerine, tarihi bağlarına sıkı sıkıya bağlı, ahlaklı ve centilmen bir sporcu olarak tanıdığımız ve sevdiğimiz Merih, ilçemizin, şehrimizin ve ülkemizin bir değeri olarak görülmektedir. Bu noktada Merih kardeşimize uzanan ellerin ve zehirli dillerin karşısındayız. Merih kardeşimizi Türk milletinin ve değerlerinin yılmaz savunucusu olarak sonuna kadar destekliyoruz.

Son dönemde yaşanan olaylar bir futbol meselesini aşmış, Merih'e yönelik sözde cezalarla Türk milletine ve Türk değerlerine karşı yaptırımlar uygulanmak istenmiştir. Anlaşılan o ki Atilla'nın nefesini, Fatih'in tokadını ve Kanuni'nin kılıç darbesini unutamayan, İzmir'de Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın denize döktüğü Yunanlılara kederlenen güruh Avrupa'da iş başındadır.

Maksatlı UEFA yönetimi, statlarda Boşnak kanı olan Sırp milliyetçilerinin sembollerine sessiz kalırken, sapkın grup, bölücü örgüt ve LGBT sembollerine seyirci kalmıştır. Bu durum, Türk Milli Takımının başarısının birilerine ağır geldiğini, Türk Bayrağının varlığı ve Bozkurt sembolünün Türk düşmanlarını çılgına çevirdiğini göstermektedir.

Karamürsel Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Demirer olarak, İl Başkanımız Abdülkadir Özdemir Bey'in bilgisi ve takdirleri dahilinde şunu belirtmek isterim ki, hemşerisi olarak Merih Demiral ile gurur duyuyor ve sonuna kadar arkasında durduğumuzu kıymetli kamuoyuna saygıyla duyurmayı bir ihtiyaç olarak görüyoruz.

Ayrıca, Karamürsel Ülkü Ocakları olarak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kıymetli başkanı Tahir Büyükakın Bey'in ilçemize kazandırdığı, halk arasında "dal-çık" olarak da isimlendirilen alt geçide Merih Demiral kardeşimizin adının verilmesini teklif ediyoruz.

Son olarak, Bozkurt sembolünü Türk'ün beş bin yıllık tarihinde bilmeyenlere bildirmek, anlamayanlara anlatmak her daim vazifemiz olacak, ancak düşmanlık ve kin güdenlere karşı da mücadelemiz son nefesimize kadar devam edecektir.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR