Yeşil Alan'da Hayatını Kaybetmiş Olarak Bulundu

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi 202. Caddesi üzerindeki bir yeşil alanda sabahın erken saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Vatandaşlar tarafından hareketsiz yatan bir erkek şahsı fark edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Karamürsel'de Yeşil Alan'da Hayatını Kaybetmiş Olarak Bulundu

Karamürsel'in 4 Temmuz Mahallesi 202 Caddesi üzerindeki bir yeşil alanda sabahın erken saatlerinde korkunç bir olay yaşandı. Vatandaşlar tarafından hareketsiz yatan bir erkek şahsı fark edilmesi üzerine olay yerine polis ekipleri çağrıldı.

Yapılan incelemeler sonucunda, hayatını kaybeden kişinin 69 yaşındaki Zekeriya Palabıyık olduğu ve iki gündür kayıp olduğu iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredekilerden bilgi toplamaya devam ediyor.

Ölüm Nedeni Meçhul

Savcının talimatıyla, Zekeriya Palabıyık'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla cenazesi adli tıp kurumuna sevk edildi. Adli tıp raporunun ardından ölümün nasıl gerçekleştiğine dair net bilgiler elde edilecek.

Polis Geniş Çaplı Soruşturma Başlattı

Polis ekipleri, olayın tüm yönleriyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olay yerinde yapılan incelemelerde herhangi bir şüpheli iz bulunmadığı bildirildi.

Mahalle Sakinleri Şokta

Olayın yaşandığı mahallede oturan vatandaşlar ise yaşananlardan büyük üzüntü duydu. Mahalle sakinleri, "Böyle bir olayın bizim mahallemizde yaşanması bizi çok şaşırttı. Allah rahmet eylesin" şeklinde konuştular.

ÇOK OKUNANLAR
BUNLARA DA BAKIN
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR