Bağ Haberleri

Bağ Haberleri

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü, Hırsızlara Göz Açtırmıyor

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, son zamanlarda artan hırsızlık vakalarına karşı başarılı operasyonlar gerçekleştirerek şehirdeki güvenlik önlemlerini arttırıyor. Kayacık Mahallesi ve 4 Temmuz Mahallesi'nde çalınan motosikletlerin izini süren ekipler, Orhan Y. ve Mehmet E. isimli şahısları tespit etti.

Ercan Özbaş'tan Karamürsel'e Sesleniş

Bağımsız Meclis Üyesi Adayı Ercan Özbaş'tan Karamürsel'e Sesleniş

Karamürsel Emniyet Yüklü miktarda met yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği başarılı operasyonla bir kadının üzerinde büyük miktarda uyuşturucu madde bulundu.

Alp Anadolu Lisesi'nden muhteşem Yeşilay Haftası Programı

Karamürsel ilçesinde, Yeşilay Haftası dolayısıyla bir program düzenlendi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Karamürsel Alp Anadolu Lisesi tarafından Kaymakam Hikmet Özbağçı İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Yunus Emre Katı, Bağımsızlık Günü'nü kutladı

DEVA Partisi Belediye Başkan Adayı Yunus Emre Katı, Bosna Hersek'in Bağımsızlık Günü'nü kutladı.

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

Berkan Çelik, Karamürsel seçimlerinde bende varım dedi

Karamürsel'de uzun yıllar devlet memuru olarak görev yapan ve başarılı bir kariyere sahip olan Berkan Çelik, 31 Mart seçimlerinde bağımsız belediye meclis üyesi olarak adaylığını açıkladı.

Tamer Kıran, Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu'nun Açılış Törenine Katıldı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 19 Şubat 2024 Pazartesi günü, Kocaeli Üniversitesi'ne (KOÜ) bağlı eski adı Karamürsel Meslek Yüksek Okulu olan eğitim kurumunun "Karamürsel Denizcilik Meslek Yüksek Okulu" adını alması nedeniyle düzenlenen törene katıldı.

Meclis Üyesi Orhan Demirer İstifa Etti

Karamürsel İlçe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) meclis üyesi Orhan Demirer, istifa kararı aldı. Demirer, 2008 yılından beri CHP üyesi olarak görev yaparken, 2021 yılından beri ilçede yaşanan çeşitli sorunlar nedeniyle istifa ettiğini açıkladı.

Mesut Çetinkaya polise teslim etti

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Mesut Çetinkaya'nın FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün takibinde olduğu iddia edildi.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Hasan Özbaş kandil mesajı

Hikmet Özbağçı İlkokulu ’Erasmus’ proje ekibi Litvanya’da

Karamürsel İlçesi, Hikmet Özbağçı İlkokulu ’Erasmus’ proje ekibi Litvanya’dan döndü.

Altınova tersaneler bölgesinde çok sayıda kişi zehirlendi

Yalova'nın Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde faaliyet gösteren bir tersanede akşam yemeği yedikten sonra fenalaşan işçiler, 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Karamürsel'de Berber Fiyatlarına Zam Yapıldı: İşte Yeni Fiyatlar!

Karamürsel'de faaliyet gösteren berberler, artan maliyetlere bağlı olarak fiyatlarını güncelledi. İşte berberlerin yeni fiyat tarifesi:

Belediye işçilerinin gözü bu toplantıda

Büyükşehir ve ilçe belediyelerindeki yaklaşık 15 bin işçinin ek zam talebi, yarın (Cuma) Büyükşehir yetkilileri ve ilçe belediye başkanlarının katılımı ile yapılacak toplantıda karara bağlanacak.

İsmail Yıldırım'ın Bağımsız Adaylığı Gündemde

Karamürsel ilçesinde 20 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüten AK Parti'li İsmail Yıldırım, 2024 seçimleri öncesinde dikkat çekici bir gelişmeyle gündemde.

Kocaeli'de Su Faturaları İçin Flaş Karar: TÜFE Zammı İptal Edildi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı İSU (İzmit Su ve Kanalizasyon İdaresi), vatandaşlardan gelen yüksek su faturaları şikayetleri üzerine önemli bir karar aldı.

Sadi Özbağ, Erzurumlular Derneği Kahvaltısına katıldı

AK Parti'nin Karamürsel Belediye Başkan aday adayı Sadi Özbağ, Karamürsel Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nin düzenlediği kahvaltı programında yerel toplulukla buluştu. Program, derneğin daveti üzerine gerçekleşti ve bölgedeki Erzurum kökenli vatandaşları bir araya getirdi.

BTP Karamürsel'de belediye başkan adayı çıkardı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Karamürsel Belediye Başkan Adayı Hasan Sevim'in liderliğinde devam eden çalışmalarını sürdürüyor.

Özbağ'dan çalışan gazeteciler günü mesajı

Sadi Özbağ'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Kutlaması ve Medyanın Önemine Vurgu

Hasan Özbaş, çalışan gazeteciler gününü kutladı

Karamürsel Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hasan Özbaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Karamürsel'in ilk bağımsız adayı Hasan Özbaş

Karamürsel’de iktidar cephesinde belediye başkan adayının kim olacağı henüz netlik kazanmamışken, ilçede esnaflık yapan Hasan Özbaş, bağımsız olarak aday olduğunu ilan etti.  

Başkan Aday Adayı Sadi Özbağ esnafı ziyaret etti

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkan Aday Adayı Sadi Özbağ, "Karamürsel İlçe Esnafımıza Bol Kazançlar Diliyorum" şeklinde açıklamalarda bulundu.

111 kilo Metamfetamin yakalandı

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, alınan duyum ve yapılan takip sonucu düzenlenen operasyonda 111 kilo 400 gram metamfetamin ele geçirilirken, 5 kişi gözaltına alındı.  

Osmangazi Köprüsü’nden bir kişi denize atladı

Körfez'in iki yakasını birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü’nde bir kişi denize atladı. Ekipler arama çalışması başlattı.

Karamürsel’de RES’e karşı komisyon kuruldu!

Karamürsel’e bağlı Fulacık ve Kızderbent Mahallelerinde kurulması planlanan Rüzgar Enerji Santralini istemeyen mahalle sakinleri komisyon kurdu.  

Karamürsel Emniyet uyuşturucunun kökünü kazıyor

Karamürsel Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede uyuşturucunun kökünü kazımak için operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor.

Karamürsel AK Parti kimi aday göstermeli

Karamürsel AK Parti sizce kimi aday göstermeli. Facebook üzerinden buraya TIKLAYARAK anketimize katılabilirsiniz.