Başarı, Haberleri

Başarı, Haberleri

Karamürselspor Penaltılarla Bölgesel Amatör Lig'e Yükseldi

Süper Amatör Lig Play-Off baraj maçında Bağdatspor ile Karamürselspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 0-0 berabere sonuçlanarak penaltılara taşındı.

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

Karamürsel'in lise eğitiminde büyük başarılarıyla adından söz ettiren Karamürsel Birey Koleji'nin başarısının arkasındaki sırları keşfedin! Peki, bu başarının arkasında ne var?

Ahmet Çalık önce mazbatasını, sonra makamını aldı!

Devir teslim tamamlandı: "Adam bizi yendi" İlçe Seçim Kurulu Müdürü Abdurrahman Sözgün'den mazbatasını aldıktan sonra Kara Mürsel Alp'in anıt mezarına geçen Çalık, burada dua ettikten sonra Belediye binasına geçti.

Karamürsel Emniyet Uyuşturucuya göz açtırmıyor!

Karamürsel'e atandığı günden beri ilçe genelinde büyük başarılara imza atan Karamürsel Emniyet Müdürü Vedat İşleyen ve başarılı ekibi, bir kez daha başarılı bir operasyona imza attı.

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

Karamürsel'den çıktı. Dünyaya adını duyurdu

Kıbrıs'ta düzenlenen Uluslararası MMA Şampiyonası'nda Karamürsel'in gurur kaynağı olan Pirge Sambo Academy'den başarılı sporcular Altay Pirge, Kerem Ali Vahap, Cem Şahut Vahap ve Adar Vargün, toplamda 4 altın madalya kazandı.

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

Karamürsel'de Lise Eğitiminde büyük başarı

'Karamürsel'in Akademik Başarı Zirvesi: Karamürsel Birey Koleji'nin Sırrı Açığa Çıkıyor!'

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Karamürsel Genç Şefi Ecenur Erdoğan, Alanya'da 2 Altın Madalya Kazandı!

Saadet Partisi, Karamürsel Belediye Başkan Adayını Duyurdu

Karamürsel'de merakla beklenen yerel seçimlerde, Saadet Partisi resmi olarak belediye başkan adayını tanıttı.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

Birey Kolejinden muhteşem mezuniyet

2021-2022 Eğitim öğretim yılı Karamürsel Birey Koleji Anadolu Lisesi 12. Sınıflar Mezuniyet Töreni, 14 Haziran 2022  Salı günü okul kampüsünde yapıldı. Okul yönetim kurulu başkanı ve kurucu temsilcisi Muhsine Sarıca Hışır , Yusuf Özdemir, okul yöneticileri, öğretmenler ve ailelerin katıldığı tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Karamürsel Kızılay Türkiye üçüncüsü oldu

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından ülke genelinde yapılan, ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisi’ değerlendirmesinde Türk Kızılay Karamürsel Şubesi, özverili çalışmaları ve gayretleri ile 306 temsilciliğin arasından Türkiye 3’ncüsü ödülüne layık görüldü.

6 Yıl 1 Ay Ağır Hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS suçundan 6 Yıl 1 Ay 20 Gün Ağır Hapis cezası ile aranan T.C.A. (22)

Karamürsel Emniyetten torbacılara büyük darbe!

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçe genelinde yaptıkları başarılı operasyonlara bir yenisini daha ekledi. Son yapılan operasyonda yüklü miktarda uyuşturucu yakaladı.

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Ortaokulu yine örnek oldu

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse güvenlik ve temizliği ile bölgenin en gözde okulu olarak

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden büyük başarı

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibinin 2019 yılı başvuru döneminde Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı 3 projeden 2 tanesi kabul edildi.

Kırkpınarı titreten yiğit, Karamürsel'in gururu Mert Altın

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin sonuçlanması ile Karamürsel’de bayram havası yaşandı. Karamürsel’de Efendi kişiliği ve azmi ile camiada tanınan ve sevilen yiğit pehlivanımız Mert Altın büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Vedat Yılmaz, Karamürselli sporculara destek olmaya devam ediyor

Karamürselli iş adamı Vedat Yılmaz, geçtiğimiz gün büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 3.sü olmayı başaran Karamürsel'in altın kızı Nisa Erdoğan'a hediye

Mehmet Metin Okur büyük bir başarıya daha imza attı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ve Türkiye Ekonomi Politikaları Araştırma Vakfı (TEPAV) iş birliğinde belirlenen Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi arasına girmeyi başaran Karamürselli iş adamı Mehmet Metin Okur ödülünü aldı.

Karamürsel AL’den müthiş geri dönüş

Liseler arası genç erkekler basketbol müsabakalarına önceki gün oynanan maçlarla devam etti.

Dr. Erkan Çelik Karamürsel Devlet Hastanesinde devrim yaptı

Karamürsel Devlet Hastanesi baş hekimi Dr. Erkan Çelik gece gündüz demeden çalıştı ve hastanede devrim yaptı.

Uz. Eczacı Kürşat Demirtürk'ten büyük başarı

"Yılın Hastane Eczacısı Proje Yarışması'nda" Karamürsel Devlet Hastanesi Uz. Eczacı Kürşat Demirtürk, geliştirdiği projeyle Türkiye dokuzuncusu oldu.

Karamürsel'de Büyük Başarı

Karamürsel'de kurulduğu günden bu yana, öncelikle ilçenin sorunlarını ve problemlerini gündeme taşıyan ve bu sayede sadece ilçede değil Kocaeli dede adından

GANO EXCEL TÜRKİYE - SAĞLIK & İŞ FIRSATI (BAYİLİK) SUNUMU

Sağlık, Başarı, Maddi Özgürlük. Ganoexcel ile Şimdi Türkiye'de!.. MUCİZEVİ ÜRÜNLERİ VE AYRICALIKLI KAZANÇ SİSTEMİ İLE GANOEXCEL DE BULUŞALIM!

Başkan Yıldırım'dan Öğrencilere Destek

Başkan İsmail Yıldırım, LYS sınavına girecek öğrencilere moral ziyaretinde bulundu.

Yalova Okullar Arası Spor Müsabakalarına Altınova Damgası

Yalova genelinde özellikle okullar arası turnuvalarda birçok başarılara imza atan Altınova ilçesi bir yeni başarıya daha imza attı.